- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Chudo-Rich. Колір ремінця: Black
Поки я сидів за столом це чудо техніки намотало тисячі кроків
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Даремно викинуті гроші
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Chudo-Rich. Колір ремінця: Black
Хорошие часы. Все описание соответствует. Работают хорошо. Все функции подключились без проблем .
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Chudo-Rich. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Ніколи не купуйте цей непотріб. Підключила, ніби працює, а зарядку не тримає зовсім, буквально 2-3 години і виключається.
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: Chudo-Rich. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Не включається до них блютуз
Не повністю заряджаються- Недоліки:
- Жахливі
- Продавець Chudo-Rich
Бракований товар покупцю замінили на новий
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Chudo-Rich. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Забравши товар в магазині не оглядала, однак прийшовши додому виявила що бокова кнопка працює, однак дуже легко вилітає
- Продавець Chudo-Rich
Запропонували покупцю замінити годинник, але вона відмовилась.
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник в поганому стані, вся фурнітура болтается. Кошти не повертають.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всі
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Барахло китайське. Не раджу.
- Даниил Д***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Здравствуйте возникла проблема с товаром свяжитесь со мной пожалуйста
- Переваги:
- Хорошие часы
- Недоліки:
- Проблема с ремнем
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дешева підробка. Я брала, як крокомір, кроки рахує взагалі неправильно. Я сиджу, а кроки "йдуть". Яка ціна, такий і товар.
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір корпусу: Black
Саме головне що сімку не вставиш, немає такої функції. До телефону тіки. Якість таке.... Піде... На 200 грн
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Ставлю 3 зірки, дитина не може дохвонитися, нажаль
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір корпусу: Black
Дуже не раджу погана якість екрану нічого крім годинника не показує і время весь час збивається 10-20 хвилин різниці за півдня
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: QweezMarket. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не можна підключити до програми Fitpro. Пише що до цього пристрою нема інструкції.
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Батарея теж погано тримає
- Кристина Ц***Відгук від покупця. Продавець: QweezMarket. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Добрый вечер очень хорошие часы
- Переваги:
- 100/100
- Недоліки:
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часи за такі кошти дуже чудові
- Переваги:
- Чудові
- Недоліки:
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Щиро вибачаюсь,часи хороші,просто не правильно налаштовували
- Переваги:
- За такої кошти просто чудові
- Недоліки:
Дуже здивована,годинник супер,все працює і фото і дзвінки і соціальні мерпжі
- Ніна М***
Підкажіть які соціальні мережі ви доєднали?
- Дар'я Ш***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: White
Нормально лише нехватає на сім карту розйому
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Це жах. Сповіщення не приходять, заряд тримає години дві максимум, прийшов подряпаний.
- Переваги:
- Колір і вигляд
- Недоліки:
- Не приходять сповіщення, не працює вібрація, подряпаний, не тримає заряд.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Я набираю на телефон а в них вихідний
хочу вовернути товар щоб мені вислали те що на фото
На фото товар HiWatch 6 T500+ який я хотів купити
А мені вислали товар FitPro Watch T500- Переваги:
- Недоліки:
- Товар не той що на фото
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник працював всього тиждень, на даний момент навіть з повним зарядом, він не хоче вмикатися
- Переваги:
- Недоліки:
- Після тижня користування не вмикається
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: MeganoptBest. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
При оформлении заказа очень просила менеджера все проверить, т.к. заказывала на подарок. Сегодня вручили ребёнку, а при рассмотрении выяснилось, что нет маленького штырька- фиксатора браслета ( не знаю, как правильно эта деталь называется) в чате менеджер на связь не выходит :(
Хотя при заказе очень оперативно связались и вели вежливую беседу.
Сами часики красивые, дисплей неплохой, но вот такая мелочь подпортила все впечатление и испортила настроение ребёнку. Теперь, я так понимаю, надо ещё искать и покупать к ним браслет :(- Татьяна
Хочу дополнить свой отзыв, что продавец на связь так и не вышел! Спасибо менеджерам Розетки, которые выступили "мостиком "между мной и продавцом. Продавец отправил таки эту малюсенькую запчасти, но за мой счёт! Эта деталюжка обошлась в 70грн!!
Не рекомендую совершенно такого непорядочного продавца, который свои огрехи и то исправляет за счёт покупателя!!!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: White
2 тижні як від працював годинник і не вмикається і що ви за х.. продаєте
- Переваги:
- Непрацює
- Недоліки:
- Непрацює
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Diarons
Дуже сподобався годинник дякую вам велике
- Вова П***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black
....
- Єлизавета П***Відгук від покупця. Продавець: Diarons
Жахливо годинник не підключається до телефону та сам виключається блютуз на годиннику
- Мирослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник за свою ціну чудовий, все працює, зручний в виконанні
- Продавець Spirite
Дякуємо)
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: TOWER
Годинник не якісний після включення постійно перезавантажується.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Відправили брак.
- Продавець TOWER
Добрий день! Створіть заявку на повернення товару
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Pink
Дуже погано,на те,що в мене повернення вже 2 дні продавець не реагує,думаю жде 14 днів ,що повернення явно було неможливо.... Заряд батарея не держе, зовсім....програмне непогане, функції чудові,як фітнес браслет з функцією звінків за таку ціну непогано.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: AUAU. Колір корпусу: Pink
Плохо заряд не держе
- Переваги:
- Програмної не плохоє
- Недоліки:
- Плохая батарея
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black
Повна х****
- Переваги:
- Недоліки:
- Цей годинник великий недолік
- евгений в***Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже погана якість, заряд тримає декілька хвилин , тепер вдома валяється
- Недоліки:
- Взагалі працює декілька хвилин і треба знову заряджати
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Годинник супер :) Дякую все сподобалось!!!!!
- Продавець Spirite
Дякуємо звертайтесь))
- РомкаВідгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір корпусу: Black
Чудовий годинник,дитині подобається
- Недоліки:
- Дуже малий вибір шпалер, немає Української мови а рос мова постійно злітає.
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір корпусу: Black
Батарея мало тримає навіть не сутку
- Переваги:
- А так норм
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір корпусу: Black
Взагалі працює. Батарея тримає 6-7 годин, просто в режимі годинника і кількох сигналів про дзвінок. На робочий день мені не вистачило. Чи це так має бути? Не знаю. Кнопка з калесиком - просто кнопка, нащо воно крутиться -невідомо. Жодного функціоналу не виконує. Тільки при натисканні. Хоч би звук регулювало
- Переваги:
- Недоліки:
- Батарея слабка, на день не вистачає. Колесико хитається, але нічого не регулює, якщо крутити.