- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Terra
Добрий день, отримали замовлення, але комплектація не відповідає заявленій в інструкції, не можна прикріпити сенсор до вилки.
стяжки
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Terra
сам товар класний і я би насправді хотів щоб він був такий, який описано, але я стикнувся з критичними недоліками. я не знаю чи це тільки у мене, чи вони всі такі, але той що прийшов мені, видає звуки ніби в нього щось труситься всередині при їзді. звук дуже шумний і заважає комфортній їзді. кріпив дуже щільно, тобто проблема не в тому що труситься кріплення. а ніби якісь внутрішні деталі гуляють чи така робота деяких елементів. також зарядка комп'ютера не працювала, але скоріш за все це моя провина, бо я обмотував шнур від кнопок і під'єднував до комп'ютера під невеликим кутом, і можливо порт прогнувся. після цього зарядка як не старайся, не працює зовсім. до того я не встиг протестувати, чи працювала вона взагалі. з кріпленням також був один неприємний випадок - коли їхав зі спуску під 30-40 км/год і заїжав на міст, де був стик дороги з плитою, він взагалі відвалився і полетів на дорогу. падіння пережив, але зараз ним більше не користуюсь через шум та неможливість зарядити його.
- Переваги:
- класне світло та наявний весь потрібний функціонал
- Недоліки:
- посторонні звуки та непрацююча зарядка
- Продавець Terra
Стук - є інформація, за іншими моментами нарікань не було ніколи.
Стукає плата з жовтими світлодіодами у пластикових пазах. Вона не щільно прилягає до корпусу, і при трясці ворушиться, видаючи постукування. На працездатність не позначається, т.к. зі своїх пазів вона нікуди не вискочить. Але невелике постукування є через це
- Руслан З***Відгук від покупця. Продавець: Terra
- Сыч Д***Відгук від покупця. Продавець: Terra
Хочу ещё один отзыв оставить на сколько хорошо светит фара. Машинам встречным не засвечивает глаза, прохожим тоже. Так как основной луч направлен вдоль дороги. Если стоишь на против глаза не засвечивает. В этом плане очень продуманно
- валентин Д***
Как выставить диаметр колёса?
- Продавець Terra
В комплекте есть инструкция, там должно быть описание. На практике не пробовали.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Terra
Техническими характеристиками товара доволен, однако сам товар пришел с царапинами, потертостями, коробка раскрыта, будто б/у товар упаковали кое-как и отослали.
Заказывал на подарок, времени на обмен не было. Остался не доволен.
Справедливости ради скажу, что сам товар работает исправно, нареканий нет.- Переваги:
- Технические характеристики
- Недоліки:
- Вид товара, упаковка
- Продавець Terra
Товар новый абсолютно. Это у же не первый покупатель о таком спрашивает - это пленка технологическая - снимите ее - и будет как новый) Я пленку просто не снимаю перед отправкой, теперь уже задумваюсь об этом. По коробке - товар доставался и проверялся перед отправкой, может плохо закрчыл, а может при транспортировке раскрлась
- Сыч Д***
Мне вы сняли пленку) Никаких царапин нет... Неужели люди не видят плёнку защитную
- Продавець Terra
пленка плотно наклеена и обрезана по краям так, что и не видно ее - как будто ее и нет, а экран как потертй из-за этого и потом приходится претензии слушать от покупателей)
- Сыч Д***Відгук від покупця. Продавець: Terra
Мне понравился. Приехал домой. Светит хорошо. Впервый же день испытал фару. Светит как надо. Я очень доволен.
Из минусов, перед установкой что-то внутри тихо тарахтело если трясти руками. Решил разобрать. Так как было интересно, чтото тарахтит ну и какой аккумулятор используется. Тарахтели скорей всего провода. При езде не слышно. Ну а аккум я чуток растроился. Лучше бы юзали акумы 18500 стандарт. А так обычный как в старых телефонах прямоугольник. Не известно сколько проживет. Но всегда можно аналог найти. Надеюсь качество аккумулятора будет норм и не прийдется колхозить.- Переваги:
- Продавец полностью зарядил велокомп. Это было приятно. Я сразу установил и поехал кататься.
- Недоліки:
- Не известно сколько держит аккум и сколько он проживёт. Я китайцам в этом плане не доверяю. Покупал на хбокс аккумы 4тысячи миллиампер. Прожили они около месяца - двух. Потом не держали заряд...
- валентин Д***
Где найти инструкцию на русском языке, неподскажите?
- Продавець Terra
по инструкции не подскажу где найти. Но перевести легко с помощью Гугл камеры. Наводите камеру телефона и на экране уже готовый перевод с сохранением формата описания
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Terra
Ое