- РоманВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Наушники супер, только приехали с не большим дефектом по корпусу (не критично), работают отлично.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Брал супруге вроде довольна пока всё ок цена норм
- Софія В***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
За свої кошти це дуже крутий товар, заряд тримають гарно , передача звуку теж дуже хороша
Не очікувала від них чогось крутого , але навушники дійсно класні , раджу цей товар- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сарвіс на сторінці Вашого замовлення :)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Купила эти наушники , потому что у меня уже есть такая же модель , но она стоила дороже (699 грн) и скорее всего из-за некоторых отличий.. на них есть анимация на айфон,отличается звук динамика кейса , на этих же наушниках нет анимации, и в принципе больше отличий заметных нет) но это все не критично, ведь за такую низкую стоимость (500 грн) я получила хороший звук, то, что я и хотела!
Эти наушники стоят дешево , но звук в них очень хороший, прям в разы лучше , чем у копий аирподс за /- 1000грн
Они отлично сидят в ушах , есть сменные амбушюры.
Микрофон я не проверяла , и не пользуюсь им , потому что в бюджетных наушниках хорошего микро не будет (но это не точно)
Так же кому нужна анимация на айфоне , конкретно в этих наушниках ее нет
Но за 500 грн это отличные наушники для того, чтобы громко и четко слышать и слушать музыку или смотреть фильмы
Стоит своих денег
Также продавец положил подарок , приятно :)- Переваги:
- Можно проверить на почте; Кто пользуется беспроводной зарядкой - есть. Есть сенсоры на наушниках , которыми регулируется громкость , ставится пауза и перелистываются треки
Супер звучание! - Недоліки:
- Нет анимации на айфон кому важно
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Все працює. Гарний звук .
- ДжуліяВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Навушники зовнішньо повністю співпадають з оригіналом, та лишили приємне враження після активного користування протягом двох днів. Заряд тримають добре. Єдине, що засмутило, так це якість мікрофона, коли розмовляєш з кимось, тебе майже не чутно, але ціна - якість, і на тому дякую. В цілому, не дуже відрізняються від оригіналу, відсутні деякі цікаві функції, як в оригінальних навушниках, наприклад як просторове звучання, але це не впливає на враження від користування. Зовнішньо навушники та вміст пакування повністю співпадають з оригіналом, це дійсно вразило. Також, в подарунок до замовлення продавець поклав маленьку USB лампочку, приємна дрібничка. Зі мною швидко звʼязались, майже одразу та надіслали навушники протягом доби, за що дякую! Навушники хороші, особливо за таку ціну, рекомендую як продавця, так і самі навушники.
- Переваги:
- Приємна ціна, зовнішня відповідність, басистість звучання.
- Недоліки:
- Відсутність можливості знайти навушники у локаторі айфону, мікрофон.
- Продавець M Energy
- ДжуліяВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Навушники дуже хороші, користуюсь вже пару днів, і єдине, що засмутило, так це якість мікрофона. Чутно мене дуже жахливо, однак ціна - якість, і на тому дякую. В усьому іншому, зовнішньо навушники повністю співпадають з оригіналом, як і вміст пакування. Просторове звучання відсутнє, але це не псує враження. В цілому, товар лишив приємне враження. Також, в подарунок до замовлення мені поклали маленьку USB лампочку, приємна дрібничка. Продавець звʼязався одразу і надіслав все в ту ж добу. Рекомендую!
- Переваги:
- Хороша ціна, схожість до оригіналу, басистий звук.
- Недоліки:
- Локатор не бачить пристрій, мікрофон.
- Продавець M Energy
- СергійВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Наушники - БОМБА! Если кто не знает, то намного лучше, чем оригинал, да и ценник разный. Всё зависит от того, умеете ли Вы настраивать сам звук)) Продавца рекомендую, не задирают цену, быстро отправляют. Оплата любая. 10 из 10.
- Переваги:
- Отличный звук, мягкие низы, высоких более, чем предостаточно. Наушники очень удобно сидят в ушах, и не выпадают.
- Недоліки:
- Как для второй купленной пары - не заметил.
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- оксана М***Продавець: WinMart. Колір: White
Прислали не ті навушники, хотіла зробити подарунок, а продавець підвів. Просто жах!!!