- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отримав все працює дуже хороші навушники
- Переваги:
- Працюють дуже гарне звучання
- Оля А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Поки все прекрасно , якiсть гарна
- Переваги:
- Хороша якiсть
- Недоліки:
- немае
- Козловський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Зручні. Стійке з'єднання. Не вибиває. Звук для прослуховування фільмів і музики ок. Для меломанів не вистачить)
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники ок за свою ціну. Якісний матеріал, гарний звук. При тел дзвінку співрозмовники скаржаться, що дуже погано мене чують.
- Переваги:
- Якісні навушники, приємна ціна, гарний звук.
- Недоліки:
- Проблеми при тел дзвінках. Співрозмовник погано чує мене.
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук непоганий, не тихий, але якісь маленькі амбушури (наче дитячі), давить на вухо.
- Переваги:
- ціна, звук
- Недоліки:
- маленькі амбушури
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Довго обирала навушники, вибрала ці, не жалію. Вони чудові і дуже зручні, не притискають вуха, не парять. Довго тримають заряд, але заряджаються не надто швидко. Місяць відходила взагалі без нарікань. Без люфтів, скрипів, при нормальному ставленні виглядають доволі надійними. Чудово тримають блютуз у будівлі (двері-стіни) десь 4 - 4.5 метри, на вулиці, не втрачали сигнал телефону ні з рюкзака, ні із задньої кишені джинсів.
Мікрофон звичайний, співрозмовник мене нормально чує, але загальна якість звуку посередня. Звучання навушників хороше, доволі якісне, я б бажала трохи більшої насиченості, але це, як на мене, справа особистих вподобань.- Переваги:
- Непоганий звук, нормальний мікрофон, добре держать сигнал блютузу, зручні, довго тримають заряд.
- Недоліки:
- Суттєвих не знайшла.
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Именно такие я искал.Устраивают полностью
- Переваги:
- Хорошие Наушники провод длинный и блютуз соединение не прерывается
- Недоліки:
- Чучуть сдавливает голову если большая голова будет не комфортно
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил эти наушники на смену своим сломавшимся через 3 года эксплуатации GD - 850, и был приятно удивлен, что более новая и навороченная модель не потеряла в качестве и звуке. При подключении через Блютуз можно настроить эквалайзер так, что звук будет просто отменным, очень приятные и глубокие басы, атака и панорама звука неплохие, в общем настроив один раз в эквалайзере получите супер наушники. Но через провод захлебывается бас и дребезжат динамики, не знаю почему, но это мне не мешает, поскольку через я подключаю эти наушники только к ПК, и все идет хорошо. А через блютуз бывает глючит звук если отойти на 5-6 метров от телефона и если между телефоном одна - две стены, поэтому лучше иметь телефон при себе.
В общем наушники классные, стоят своих денег, если нужны бюджетные наушники но с классным и дорогим звуком - GD-860 ваш выбор)) Но будьте готовы к некоторым особенностям (не буду говорить минусам)- Переваги:
- Отличный звук на блютузе при индивидуальной настройке эквалайзера, крепость конструкции, батарея, приятные и глубокие басы
- Недоліки:
- При подключении через провод захлёбывается бас на больших громкостях, а при подключении блютуза бывает глючит звук, если далеко отойти. Также минус - ЮСБ микро вместо С, но это ладно
- Юрий К***
Який еквалайзер використовуєте?
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
не помилився що купив
- Переваги:
- мякі, зручні, гарний зук
- Недоліки:
- зеднання через шнур не дуже
- Назарій К***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники сміття, тількі купив не встиг надіти на голову і зразу почали тріщати.
- ВікторПродавець: Rozetka. Колір: Black
Звук якісний чіткий, добре тримаються на голові, але коли підключаєшся до блютуз адаптера який приєднаний до пк то є пропуски звуку і як сказати звук(плавующий) якщо приєднуєш через аукс то все добре.
- АПродавець: Rozetka. Колір: Black
Користуватися в бездротовому режимі неможливо через ЖАХЛИВУ якість звуку
- Переваги:
- Недорогі, хороший звук при дротовому підключенні
- Недоліки:
- ЖАХЛИВИЙ звук при при підключенні Bluetooth (перевірено на двох ноутбуках різних виробників)
Представник брендуА, спробуйте протестувати з телефоном або планшетом. В налаштуваннях Bluetooth виберіть відповідний профіль для покращення передачі звуку.
- Микита П***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники зручні та надійні, поставив би 5 зірок, але інколи бувають перебої і можуть відключитись від телефону
- Переваги:
- Якісний матеріал, гарний звук
- Недоліки:
- Перебої підключення блютузу, жах