Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кухонний термометр для духовки внутрішній градусник для духовки та печі Vetta

Оцінка користувачів 4.54/5
на основі 24 відгуки
  • Семєнов О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже зручний, дружина задоволена.

Переваги:
    показує точно
    Недоліки:
    У процесі використання не виявили
    • Продавець  StarLight

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Проста, але незамінна річ, дуже дякую

• Яна О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Ідеальна температура випічки – запорука успіху! Дякую!

• Серёга З***

Не плавиться в духовці

Переваги:
    Працює
    • Продавець  StarLight

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Нормальний термометр. Працює температуру у духовці показує.

• Катерина С***

Термометр рабочий, разница 10 градусов, для выпечки не критично

Переваги:
    Прислали оперативно

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометр брался для газовой плиты без термометра. Медленно набирает температуру. В результате надо подстраиваться по времени, иначе выпечка пересыхает. Прислали в ziр пакете.

Переваги:
    Товар прислали оперативно. Термометр работает.
    Недоліки:
    Медленно набирает температуру.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Андрій!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Градусник работает,брался для проверки духового шкафа,пришел с 20 градусов на шкале, разница с духовым электрическим шкафом в 5 градусов, что очень неплохо. В общем товаром доволен, ценой тоже

Переваги:
    Цена качество скорость доставки
    • Продавець  StarLight

• Юлия Б***

Чудово!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прийшов у звичайному пакетику, без упаковки. Як на картинці уже з температурою 30 градусів. У використанні не сподобався, велика різниця температури між духовкою та показником термометра.

Переваги:
    Не має
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Андрій Г***

Нормальний термометр

Переваги:
    Прцює нормально, температуру показує вірно
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  StarLight

• Ушканова В***

Все працює, дякую!

• Єва Г***

Товар якісний, обслуговування швидке

• Вікторія Л***

все чудово працює. дякую

• Юлія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометром дуже задоволена. Швидко доставили. Працює все супер.

• Маковецкая О***

Оперативно. Усе горазд.

Переваги:
    Працює.
    • Продавець  StarLight

• Владимир Б***

Все добре.Оперативно.

Переваги:
    ВСЕ ПРАЦЮЄ
    • Продавець  StarLight

• Ирина В***

Працює. Нарікань немає!

• Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Великолепный термометр, показывает довольно точно.

• Продавець  StarLight

Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Павленко К***

Доставка швидка.
    Товар добрий, працює))

• Продавець  StarLight

Костянтин, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Борис М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовив 2 термометри, але прийшли не тієї моделі яку я замовляв; я замовляв без шкали по фаренгейту, а мені прийшло зі шкалою по фаренгейту

Переваги:
    Ще не використовував
    Недоліки:
    Прислали трішки нету модель
    • Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом часткової компенсації грошей по замовленню. Ми ще раз вибачємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Валерий М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прлностью соответсьвует описанию. Уже пользовались не один раз.

Переваги:
    Главные достоинства-соответствует ожиданиям.
    • Продавець  StarLight

Валерій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Прийшов не такий як на фото.

Недоліки:
    Не відповідає дійсності.
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Миколай! Вибачаємось перед Вами за надані незручності, які пов'язані із пересортом товару на складі. Очікуйте будь-ласка, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом часткової компенсації по замовленню. Дякуємо за звернення та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже задоволена покупкою, це те чого мені дійсно не вистачало на кухні, духовка зі старим регулятором, тому точно виставити температуру це ще та задача була, але тепер проблема вирішена, рекомендую!

Переваги:
    Має стильний вигляд, гарна якість, показує точну температуру
    • Продавець  StarLight

Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!