- Семєнов О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже зручний, дружина задоволена.
- Переваги:
- показує точно
- Недоліки:
- У процесі використання не виявили
- Продавець StarLight
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Проста, але незамінна річ, дуже дякую
- Яна О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ідеальна температура випічки – запорука успіху! Дякую!
- Серёга З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не плавиться в духовці
- Переваги:
- Працює
- Продавець StarLight
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Нормальний термометр. Працює температуру у духовці показує.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Термометр рабочий, разница 10 градусов, для выпечки не критично
- Переваги:
- Прислали оперативно
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Термометр брался для газовой плиты без термометра. Медленно набирает температуру. В результате надо подстраиваться по времени, иначе выпечка пересыхает. Прислали в ziр пакете.
- Переваги:
- Товар прислали оперативно. Термометр работает.
- Недоліки:
- Медленно набирает температуру.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Андрій!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Градусник работает,брался для проверки духового шкафа,пришел с 20 градусов на шкале, разница с духовым электрическим шкафом в 5 градусов, что очень неплохо. В общем товаром доволен, ценой тоже
- Переваги:
- Цена качество скорость доставки
- Продавець StarLight
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудово!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Прийшов у звичайному пакетику, без упаковки. Як на картинці уже з температурою 30 градусів. У використанні не сподобався, велика різниця температури між духовкою та показником термометра.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Нормальний термометр
- Переваги:
- Прцює нормально, температуру показує вірно
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець StarLight
- Ушканова В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все працює, дякую!
- Єва Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар якісний, обслуговування швидке
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
все чудово працює. дякую
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Термометром дуже задоволена. Швидко доставили. Працює все супер.
- Маковецкая О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Оперативно. Усе горазд.
- Переваги:
- Працює.
- Продавець StarLight
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все добре.Оперативно.
- Переваги:
- ВСЕ ПРАЦЮЄ
- Продавець StarLight
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Працює. Нарікань немає!
- Продавець StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Великолепный термометр, показывает довольно точно.
- Продавець StarLight
Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Павленко К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставка швидка.
Товар добрий, працює))- Продавець StarLight
Костянтин, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Борис М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Замовив 2 термометри, але прийшли не тієї моделі яку я замовляв; я замовляв без шкали по фаренгейту, а мені прийшло зі шкалою по фаренгейту
- Переваги:
- Ще не використовував
- Недоліки:
- Прислали трішки нету модель
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом часткової компенсації грошей по замовленню. Ми ще раз вибачємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Прлностью соответсьвует описанию. Уже пользовались не один раз.
- Переваги:
- Главные достоинства-соответствует ожиданиям.
- Продавець StarLight
Валерій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Прийшов не такий як на фото.
- Недоліки:
- Не відповідає дійсності.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Миколай! Вибачаємось перед Вами за надані незручності, які пов'язані із пересортом товару на складі. Очікуйте будь-ласка, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом часткової компенсації по замовленню. Дякуємо за звернення та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже задоволена покупкою, це те чого мені дійсно не вистачало на кухні, духовка зі старим регулятором, тому точно виставити температуру це ще та задача була, але тепер проблема вирішена, рекомендую!
- Переваги:
- Має стильний вигляд, гарна якість, показує точну температуру
- Продавець StarLight
Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!