- ВіталікВідгук від покупця. Продавець: Valli
З вигляду якісний, але внутрішні контакти якісь занадто м'які чи що, перший раз вставляється вилка (тонка) тугенько), а вже другий раз "розхльобана", контакт не тісний. Якщо блок живлення роутера, наприклад, підключати знизу, то він під власною вагою майже випадає. А так якщо підігнути контакти і один раз вставити вилку в не чіпати, то нормально працює.
- Переваги:
- Компактність, ціна
- Недоліки:
- Не пружні контакти
- игорь с***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Сподобалось
- Переваги:
- Швидко прийшло
- Продавець Valli
Вітаємо! Вдячні Вам за відгук!
- Майя Л***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Трійник чудовий, нарешті змогла використовувати розетку за комодом. Працює чудово
- Продавець Valli
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Класна річ
- Продавець Valli
Доброго дня! Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок!)
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Саме для таких випадків як на фото він і потрібен
- Переваги:
- Дуже компактний при використанні з американськими блоками живлення
- Продавець Valli
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук.
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Товар нам не підійшов - потужність лише макс 1,5 кВТ, про що не було вказано у описі товару. Також продавець для розрахунку надав реквізити фізичної особи, а не підприємця!
- Переваги:
- Компактний пристрій
- Недоліки:
- 1. потужність лише макс 1,5 кВТ, про що не було вказано у описі товару.
2.Також продавець для розрахунку надав реквізити фізичної особи, а не підприємця!
- Продавець Valli
Анастасія, дякуємо за Ваш відгук. Здебільшого всі трійники рекомендовані для підключення максимальної потужності 10 ампер, що означає 1500 ватт. При замовленні товару, ви можете уточнювати характеристики товару, і ми з радістю надаємо їх. Згідно закону, Ви можете в термін 14 днів, зробити повернення товару який Вам не підійшов.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Працює, гарно тримається
Вітаю!
Роман, дякуємо за Ваш відгук!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Valli
Дякую продавцю за швидку доставку. Купувала 3 штуки, один лишила для себе, два інші у батьків. Всі три працюють без нарікань. Має пласку форму, компактний розмір і можливість змінювати кут нахилу робочої частини відносно вилки. Тому зручніше у використанні за звичайні «трійники»
- Переваги:
- Зручний фільтр, компактний
- Недоліки:
- Поки не виявлено