Відгуки покупців про Чашка Keramia Freestyle 420 мл (21-279-120)

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Різнобарвний. Об'єм: 420

Прикольні чашки, тільки кришка не дуже

• Світлана Ч***

Крышка некачесвенная

Дякуємо за ваш відгук, Світлано!
      Щоб допомогти розібратися в ситуації та виявити можливу причину проблеми, нам необхідне фото товару з видимими ознаками дефекту. Це дозволить нам точніше оцінити ситуацію та надати відповідне рішення.

Ми прагнемо, щоб досвід користування продукцією Krauff був позитивним. Якщо ситуація викликає у вас занепокоєння, просимо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію на сайті krauff.com.

Бажаємо вам лише приємних вражень від кожної покупки!

• Інна П***

Крушка начебто і непогана, але по факту вийшла" золота", кришка рідину не тримає, в сумку не покладеш..так..на столі тримати

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Не тримає рідину.. дорога,не варта тих грошей

Добрий день, Інно! Дякуємо за ваш відгук і чесну оцінку.

Чашка Keramia Freestyle дійсно створена насамперед для використання в спокійних умовах — на робочому столі чи вдома. Кришка слугує більше як захист від пилу, а не як повноцінна герметична пробка, тому для транспортування в сумці, на жаль, вона не підходить.

Ми вдячні, що відзначили її дизайн — над ним справді старалися! Сподіваємося, чашка все ж принесе вам задоволення в щоденних перервах на чай або каву.

• Інна П***

Чашка виглядає досить непогано: і матеріал,і дизайн..Але даже при закритой кришці рідину не тримає..в сумку не покладеш..Тому для звичайной чашки дороговато

Переваги:
    Стильно виглядає
    Недоліки:
    Рідину не тримає

Інно, добрий день,

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом використання нашої чашки.

Ми раді чути, що вам сподобався дизайн і матеріал чашки. Хочемо зазначити, що ця модель не герметична і призначена для використання в домашніх умовах або на робочому столі. Однак вона оснащена додатковою кришкою для збереження тепла.

Також хочемо звернути вашу увагу, що чашка виконана з порцеляни, що є більш коштовним і високоякісним матеріалом порівняно з керамікою. Це забезпечує не тільки стильний вигляд, але і довговічність використання.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди раді допомогти!

• Юлия К***

Хороша чашечка