Відгуки покупців про Беспроводные, спортивные наушники Moltis ( Lux S720) с активным шумоподавлением и настраиваемым звучанием.

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Іван М***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Покупкой полностью доволен. Беспроводные спортивные наушники Moltis отлично держатся во время тренировки, не выпадают и не натирают. Звук чистый, басы есть, для спорта — самое то. Батарея тримає довго, спокойно хватает на несколько тренировок без подзарядки. Подключаются моментально, связь не обрывается. За свою цену — просто топовый вариант.

• Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Беспроводные, спортивные наушники Moltis , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш vKarakUliLux

• Сива В***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Активное шумоподавление работает действительно хорошо — в тренажёрке или на улице лишние звуки почти не слышно. Сидят удобно, не выпадают, даже когда активно занимаюсь. Батареи хватает надолго, спокойно выдерживают несколько тренировок без подзарядки.

• Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня Валентин! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Беспроводные, спортивные наушники Moltis , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш vKarakUliLux

• Андрий П***

Отличные навушники работают хорошо

• Продавець  vKarakUliLux

З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Класні навушники хороший якісний звук все просто чудово

• Продавець  vKarakUliLux

З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Навушниками користуюсь уже більше місяця це просто щось батарейки вистарчає практично на тиждень звук хороший говорити по телефону у них одне задоволення рекомендую

Переваги:
    звук, батарея
    • Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Соломія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Хороші навушники добре тримає батарея, хороше звучання, дуже задоволена покупкою

Переваги:
    довго тримає батерея, хороший звук
    • Продавець  vKarakUliLux

• Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

навушники супер гарне звучання дуже довго тримає акумулятор це просто бомба за свою ціну кращого не знайдеш

Переваги:
    звук, дуже довго тримає батерея
    • Продавець  vKarakUliLux

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Купував 9.11.23, а 9.03.24 перестав працювати правий навушник.

Переваги:
    Довго тримає батарея
    Недоліки:
    Інколи відвалюються від блютуза, через 5 місяців перестав працювати один навушник
    • Продавець  vKarakUliLux

Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. Зв'яжемось з Вами для уточнення.
      З повагою, Керівник магазина.

• Микола С***

все працює добре

• Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Іванна
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Хороші навушники працюють добре, хороше звучання музики та дуже зручно говорити по телефону!
    Рекомендую

Переваги:
    довго тримає батерея
    • Продавець  vKarakUliLux

Іванна, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Оля Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Навушник кращі якими я користувався хороший звук батарея триває просто супер

Переваги:
    Довго тримають, хороший звук
    • Продавець  vKarakUliLux

Оля, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що навушники Вам сподобались! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину VKARAKULILUX

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Black

Навушники бомба, тримають добре звук хороший, розмовляти в них прекрасно

• Продавець  vKarakUliLux

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX