Картка Rozetka

Відгуки покупців про Надувна подушка підголовник велюрова під шию зручна для подорожей компактна + сумочка в комплекті Bestway бірюзова

Оцінка користувачів 4.83/5
на основі 53 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  переважно позитивний (приблизно 93% позитивних, 5% нейтральних, 2% негативних)
    Більшість покупців дуже задоволені якістю, зручністю та компактністю дорожньої подушки. Відгуки підкреслюють комфорт у використанні, приємний на дотик матеріал, зручність клапану для надування та наявність мішечка для зберігання. Особливо часто відмічають легкість подушки, оперативну доставку та високий рівень клієнтського сервісу. Незначна частина користувачів стикалася із зауваженнями до розміру подушки або підтримки шиї.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка гарна. Подобається, що отвір для шиї невеликій. Дитині підійшло ідеально, мені теж. Це вже друга така подушка. Першу використовували 2 роки.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Ольга Ф***

Рекомендую, дуже зручно!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Використовувала в автобусній подорожі. Виявилася доволі зручною.Рекомендую.

• Алла С***

Дуже сподобалася. Рекомендую

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Рекомендую. Дуже зручна і компактна подушка.

Переваги:
    Зручна
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Користуватися ще не доводилося, але на вигляд все ОК.

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовив подушку для мами, вона має їхати в подорож. Товар прийшов швидко, їй дуже все сподобалось, легко надувається, рекомендую. Вартує своїх грошей

Переваги:
    Матеріал, якість, колір
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

дуже гарна подушка, тканина пріемна, зручна, займає мало місця, взагалі вдала покупка!

• Ігор А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

І колір приємний, і на дотик приємні. Покупкою задоволений.

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  LikePrix

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Продавець дуже чемний, а сам товар гарної якості.
    Легкі та зручні подушки.

• Влад К***

Непогана подушка

• Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовлення отримали дуже швидко. Якість гарна. Все чудово.

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісна і компактна. Зручна, особливо якщо подушка трішки здута.

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудова подушка, я дуже задоволена

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Эта подушка со слишком широким горлышком, так что если вы не крепыш, и шея у вас не как у 'качка', вам может не подойти, как и мне. Мне есть с чем сравнить: у меня была очень хорошая подушка, которую я потеряла.

Я брала её с собой в поездок 7, и честно говоря, вообще никак она мою шею не поддерживала. Постоянно сползала. Не важно, надувала я её сильно или слабо, был один эффект.

Переваги:
    Мягкий материал, очень-очень легко надувать, идёт в комплекте с сумочкой, удобно складывается
    Недоліки:
    Сползает, не держится на шее, фактически, мне очень не удобна в использовании
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка легко надувається і гарно тримає форму. В комплекті йде зручна сумочка для зберігання. Займає мінімум місця у валізі або сумці

Переваги:
    Зручна у використанні, якісний матеріал
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  LikePrix

• Геннадий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Зручна в користуванні, приємний на дотик матеріал

Переваги:
    Приємний матеріал
    • Продавець  LikePrix

• Олена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже приємний матеріал. Легка в користуванні

• Євгенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Класні подушечки, зручні в користуванні і міцні, рекомендую)

• Найденко С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарна подушка, добре набувається, практична дуже в дорогу. Швидко доставили. Дякую)

Переваги:
    Практичність
    Якість
  • Любов Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка дуже класна.Все чітко відповідає інформації на сайтіі.
    Дякую продавцеві.
    Рекомендую.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже хорошої якості подушка,не здувається, хороші клапани

Переваги:
    Компактна,приємна
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  LikePrix

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка дуже зручна, шию НЕ НАТИРАЄ, приємний матеріал, двокомпонентний клапан, легко надувається за півтора видихи, одним рухом здувається повністю, швидка доставка, прикольний чохол з ручкою, поміщається в долоні

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушку тільки відкрили і надули, будем перевіряти, як веде себе в подорожі.
    Уже зараз хочу відмітити дуже зручний клапан для надування/здування. Легко надули і легко можна пізніше повністю здути.
    В цілому зручна, за таку ціну топ.

Переваги:
    Красивий колір, приємна на дотик, зручно надувати/здувати
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  LikePrix

• Букреева Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовляла дві подушки, з однією подушкою все добре, а інша одразу почала здаватись :(

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Одна подушка здувається
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Вибачте за незручності які Вам створили. Такий випадок вперше з цим товаром, ще небуло скарг. Гарного Вам дня

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісь подушки хороша, зручний клапан.
    Замовляла двічі, кожного разу доставка дуже швидка

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Менша ніж я думав, на дотик непогано, але трохи шуму від волосся видає, непоганий чохол

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Мабуть ціна
    • Продавець  LikePrix

• Олександр Є***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Поадрував дружині для подорожей, дуже задоволена

• Иван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

ще не тестував, але надувається легко, на дотик приємна, місця займає пів кишені, топ

Переваги:
    ціна, швидка доставка, гарні менеджери
    Недоліки:
    за таку ціну, не знайшов
    • Продавець  LikePrix

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все чудово. У роботі ще не тестувала. Гарна комунікація з продавцем.

• Едуард
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже непогана подушка, ніде не тре, не давить, надувається та здувається легко, дуже зручний чохольчик.

• Наталья Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка сподобалась, приємна до шкіри. Ввічливий продавець.

• Юрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все чудово, хороша якість, на перший погляд. У роботі ще не пробував

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Подушка дуже приємна до шкіри, дуже сподобалася.

Переваги:
    200
    • Продавець  LikePrix

• Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже швидко доставили. Та прокомунікували, що посилка вже в відділені. Товар прийшов гарної якості. Дуже задоволена

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мягкая и удобная. Заботливый продавец. После получения заказа, поинтересовался все ли подошло.

Переваги:
    Легко сдувать и надувать. Приятно, что маленкий чехольчик идет к подушке..
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  LikePrix