- Бутенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Долго не писала отзыв. Все казалось,что не может пылесос за такие деньги работать,и думала что вот-вот он перестанет работать. Но пользуемся уже несколько месяцев по несколько раз за день и все отлично. Шумный, но свою функцию выполняет на ура! На фильтр одеваю капроновый носок,потому что фильтр в уходе не очень, сильно забивается и много времени тратится,чтобы его очистить, а так носок стряхнул и все.
- Переваги:
- За свои деньги классный пылесос, не занимает много места,можно хранит в любом углу и использовать вместо веника.
- Недоліки:
- Фильтр сильно забивается,а сменных нет в продаже. Поэтому советую с нового сразу одевать капроновый носок на фильтр.
Представник постачальникаОлена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилосос куплявся для швидкого прибирання. В квартирі живе собака, в період ліньки, зрозуміло, прибирати є що кожен день. Підлога переважно ламінат та лінолеум. З своєю функцією пилосос справляється на всі 100%. Собача шерсть, волосся, пил, дрібне сміття тягне на ура (потужності вистачає), але килим з великим ворсом прибирає погано, коврову доріжку – нормально. Маневрений, легкий в роботі, простий в догляді.
#моєрозпакування- Переваги:
- Мобільна річ, завжди напоготові до використання
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пыль убирает, старательно. Семья в восторге. Простой и недорогой. Топ !
- Переваги:
- Роботящий
- Недоліки:
- Не умеет печь вкусные пироги, и заваривать ароматный чай.
Представник постачальникаНадіє, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Є як свої мінуси так і плюси, зумовлені конструкцією. І не тільки конструкцією. Компактний, легкий. Пилососить нормально, потужності вистачає. Другий поверх (площею 54кв.м. з дерев'яною підлогою) прибрав швидко. Це сяомішний суббренд, тому думаю з запчастинами проблем не виникне. На всім відомому китайському сайті повно комплектухи, включаючи хепа-фільтри по ціні від баксу до двух. Із незручностей - з моїм середнім ростом 1.75 мені короткувата ручка. Також можна б було трохи додати дрота, хоча б додатковий метр - великі кімнати без декількох розеток в різних місцях (або без подовжувача) вже буде незручно прибирати. Ну і сам дріт змотувати-розмотувати ще те задоволення. У великих пилососів, із "рулеткою" та зберіганням дроту всередині корпуса, та з "автоматичним хованням" з цим простіше. Щітка "гола" (без "щітки" як у дорослих пилососів). Інструкції українською немає. Губчастий "постфільтр" перед двигуном - могли б і точніше вирізати. "Жабри" виводу повітря з двигуна, хоч і дивляться вгору - проте повітря з них може здувати сміття на підлозі. Фільтр (згідно інструкції) можна мити водою. Щоб сміття не забивало HEPA-фільтр, за рекомендаціями, вдягнув на фільтр "колготку". Хоча при ціні в 2$ це особливо і не треба, хоча прослужить набагато довше. Але саме головне - цей пилосос купувався як "електровіник", в доповнення до дорослого-потужного Thomas perfect air з аквабоксом-аквафільтром. Який, для всякої дрібнички, готувати (заповнювати аквабокс водою), а потім, після хвилини використання, вимивати той аквабокс - ще те собі задоволення. Тому, цей малюк зі своїми обов'язками (швидко зібрати щось розсипане, або швиденько пройти кімнату, чи салон авто) справляється на всі 100%.
Це перші враження від використання, можливо в подальшому будуть якісь ньюанси або незручності.
Представник брендуДмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Інструкція до Deerma Corded Hand Stick Vacuum Cleaner DX118C українською мовою є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу і натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Всім привіт!
Придбав цю модель для швидкого прибирання, Вчора отримав. Все подобається. Досить потужний, легкий у користуванні, має гарний вигляд.
Питання до виробника або продавця:
Чи можна після прибирання мити у воді фільтр та колбу в цілому де стоїть фільтр ?? Так як фільтр сильно 3абивається і як його краще чистити ?
Дякую 3а відповідь!- Переваги:
- Швидка доставка, Приємний консультант, Потужний, легкий, та 3ручний в користуванні.
- Недоліки:
- Вчора отримав, ще не помітив.)
- Віталій
Аліна, дякую 3а корисну пораду.)
- Maria R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пользуюсь почти месяц. Купила из-за того, что сломался пылесос, а денег особо для покупки нового не было. Основную функцию - пылесосить, устройство выполняет на ура.
- Переваги:
- За свои деньги - нету.
- Недоліки:
- Не нужно их искать в пылесосе такой ценовой категории. Он просто хорошо втягивает пыль и мусор. Всё.
Представник постачальникаМаріє, дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже класна річ. Також дякую за підказку з капроновий носком на фільтр.
- Переваги:
- Швидко і легко в прибиранні)
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- РинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Користуюся цим пилососом Deerma вже місяць і нарешті можу сказати що це була моя найкраща покупка за останній час. Спочатку переживала через низьку ціну але він виявився справжнім звіром. Тягне пил та волосся просто на ура і при цьому він настільки легкий що я можу прибирати навіть однією рукою. Дуже зручно що він трансформується в короткий варіант бо я тепер нарешті вичистила всі крошки з дивану та кутів кухонних ящиків. За цей місяць він став моїм щоденним рятівником бо дістати його та швидко пробігтися по кімнатах займає пару хвилин. Подобається що не треба думати про зарядку акумулятора бо потужність завжди на висоті. Контейнер чиститься дуже швидко і легко миється під краном. Так він трохи гучний але прибирає на совість тому я готова це йому пробачити. Тепер підлога завжди чиста і я не витрачаю на це купу сил. Дівчата якщо шукаєте недорогий та зручний пилосос то беріть і навіть не думайте бо він реально крутий.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Пилосмок суперовий!!! Продавець- робить мені знижку,вже від мене твоїм друзям замовляю
Представник брендуТетяна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Аріна К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий із сірим
Не очікувала, що такий маленький пилосос буде хороший. Але це шок, він дуже потужний! Пил, волосся та дрібні частинки смокче на ура. Вартий своїх грошей на всі 100! Задоволена на 1000/10. Продавець відправив швидко, всім задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Потужність, легкість
- Недоліки:
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Я не знаю як раніше жила без цього чудо пилососа . Він на свій розмір дуже потужний, засмокчує весь пил, кришки , сміття в радіусі 30-40 см . Навіть не хочу повертатися до свого габаритного. Всім дякую за відгуки, котрі пишете, це мене ще більше змотивувало його придбати)
- Переваги:
- Компактний, займає мало місця, потужний, легкий і навіть симпатичний . Свої функції виконує відмінно.
- Недоліки:
- Трохи шумний, але не сприймаю це за недолік.
Представник брендуОлександра, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Шукала пилесос компактного розміру для використання кожного дня, потрібно прибирати шерсть після кішки і моє волосся звичайну коврову доріжку в принципі навіть насадкою віник норм прибирає, а якщо поставити насадку для меблів і пройтись по ковру, то витягує навіть те що не видно на перший погляд!! Хтось в коментарях написав, щоб одягати капроновий носок на фільтр, оскільки він так менше забивається, це геніально!!! Здоров'я вам за таку ідею, бо це справді геніально))) пилесос на свою потужність тягне просто супер. Шерсть витягує на ура, пісок то взагалі мови нема просто залітає) користуюсь 2 місяці, задоволена повністю!
- Переваги:
- Компактний, потужний
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Рекомендую надеть на фильтр женский капроновый носок. Удобно очищать по мере засорения. Увелится срок службы хепафильтра.
- Переваги:
- Супермощный компактный пылесос
- Недоліки:
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Катріна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Користуюсь десь три місяці -поки без нарікань))
Хтось у попередніх отзивах пропонував на фільтр одягають капронову шкарпетку я користуюсь порадою))шкарпетки викидала,а фільтр ще не чистила))
Користуюсь щодня.У мене кішка,собака та двоє дітей))
Потужність не знизилась.- Переваги:
- Компактний,легкий
- Недоліки:
- Мене все влаштовує
Представник постачальникаКатріна, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Працює гарно, легенький, простий в використанні, зручний та гарно збирає сміття.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
За такую цену - я в восторге. Нужен был пылесос для дачи, долго не решалась брать дешевый, но в итоге жаба победила) И я не прогадала. Тянет он отлично, я реально удивилась, когда после двух чисток новых ковров фильтр был полон. Длины шнура мне хватает для двух комнат. Учтите, что мотор тут будет греться, если вы захотите сразу пропылесосить большое пространство, и это нормально, помните про цену. Тут либо покупайте дороже, либо пылесосьте с перерывом. Внешне выглядит достойно, хорошая сборка, нормальный пластик. Рекомендую.
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
ВІДМІННИЙ !!!
легкий , справжній потужний єлектро-віник .
Стоїть в углу, на кухні найчастіше під рукою ))
крихти з підлоги чи дрібний бруд .
Дуже легко чистити та мити .А ще ділюся лайфхаком - порадою : надавайте на фільтр маленький капроновий носочок. все налипає на носок - пилюку легше зтрусити над унітазом .
Купила я мої друзі все 4 шт купили , всі дуже задоволені !
( дорогі пилососи - на акомуряторах - працюють 8-12 хв на вкомуляторі .
А цей просто в розетку і прибирай де хочеш і скільки потрібно .
Доречі , я купила додатковий фільтр 150 гр .- Переваги:
- Ціна ЯКІСТЬ
- Продавець WOWS
Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: TomyStore. Колір виробу: Білий
Хороший пристрій за таку ціну. Купували пилососити розкидане зерно після папуги. Втягує чудово, має декілька насадок. Пилососить навіть килим.
- Переваги:
- Потужний, компактний
- Недоліки:
- Уточніть колір завчасно, прийшов в чорному кольорі, якщо для вас це важливо. Не має щіточки для чистки фільтра від пилу, тож майте на увазі - вона знадобиться.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
не забудьте вдягнути на фільтр капроновий носочок
- Переваги:
- компактний, чудово справляється з поставленою задачею, має просту і зручну комплектацію. за свою ціну, особливо акційною - ідеальний варіант
- Недоліки:
- поки що не виявила
Представник постачальникаАнастасія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Кристина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Взяла чисто операвшись на комментарии других , он не большей хотелось бы чуть выше , но он мощный мелкий мусор , волосы , песок , крошки собрать для него не составило никакой проблемы ! Когда родные узнали его цену они смеялись с меня , что мол ерунда, но иметь такой под рукой чисто для кухни и коридора самое то , но я и комнаты буду ним пылесосить , очень порадовал длинный шнур !!!! Единственное что я пробовала пылесосить просто то фильтр еле отмыла ) другой такой не знаю где найти на всякий случай , потому буду ухаживать за этим , читала тут про носок но главное чтоб изза этого носка не сгорел !!! Покупкой довольная более чем очень рада что его купила!!!! Наконец-то не буду тягать старый пылесос за собой )))))
Представник брендуХристино, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Замовила собі, наступного дня дозамовила батькам, бо дуже класна штука для щоденного прибирання. У кота починається весняна линька , то з шерстю на ламінаті пилосос справляється на ура, на відміну від віника, який ганяє пил! Займає мало місця, можна пропилососити під ліжком, так як ручка і щітка приймають паралельне підлозі положення, на відміну від звичайних пилососів.
По лайфхакам у відгуках надягала капронову шкарпетку на фільтр, результат на фото)
Представник брендуОксано, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!- Дар’я
Класс) теж придбала для полегшеного підтримання чистоти за папужками, а потім ще сітку купила дихаючу, класну , необхідного розміру для їх доміка , рекомендую, це просто спасіння) нічого не вилітає з їх будиночка
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Легкий. Зручний у використанні . І на вигляд та використання міцний Брав після нього RZTK 800 і він гірший за Deerma
- Переваги:
- Легкий . 3 насадки. Зручний. Сподобався дітям).
- Недоліки:
- З фільтрами можуть бути проблеми - важко знайти.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Дуже задоволена чудо пилососом ,маленький і зручний , гарно тягне ,зручно змінювати насадки
Лайфак з капроновим носком на фільтр , і гарний ❤️ Нова іграшка в мене Золушкин припадок в мене вже другий день )))))
Рекомендую кому потрібен пилосос ,а на дорогий нема коштів , за ці кошти дуже гарний пилососик ❤️❤️- Переваги:
- Гарно тягне ,зручний ,гарний дизайн ,зручно змінювати насадки ,без заморочок .
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Саша М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Для ежедневной уборки просто супер. В доме маленький ребёнок и кот. Как оказалось, просто незаменимая вещь.
- Переваги:
- Лёгкий. Без мешка.
- Недоліки:
- Короткий сетевой шнур. Ручка не телескопическая.
Представник постачальникаСаша, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Напевне, "сарафанне радіо" рекламує цей пилосос скоріше, ніж його встигають випускають на заводі) Купила жінка, сподобався їй, тепер теща з подругою купили. Тобто тільки ми вже три купили. Ще бабуся міркує... Як гарячі пиріжки) Дуже непоганий бюджетний "девайс") Потужний, легко розбирати чистити і збирати. Порада з колготкою зайшла на "ура". Дійсно фільтр не так страждає, і легше його чистити. Дякую тому, хто перший порадив цей лайфхак!) Трохи голосний, але не голосніше великих пилососів. Як у всіх бюджетних товарів досить "ніжно" зроблений - не тисніть на нього сильно) Загалом, виглядає та працює гарно, відпрацьовує кожну витрачену на нього гривню!) Займає мало місяця, і дивитися на нього приємніше ніж на віник) Але при відключенні світла у віника є перевага) Побачимо як він поведе себе з часом. Можемо рекомендувати його до купівлі.
- Александра А***
Роскажить будь ласка про лайфкак з колготами
- Вячеслав
Олександра, у відгуках є у когось фото. Дружина відрізала від колготок кінцівку, і натягнула на фільтр, і так встановила на місце. Так значно меньше забивається фільтр у кутках, де та "гармошка".
- Повзун О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Якщо немає килимів , а ламінат,плитка то річ супер.У мене один безворсовий килим,то справляється зі своєю задачею.
Представник брендуОльго, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Омарова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Классный! Мне удобнее чем робот-пылесос. Площадь небольшая и чтобы робот пылесос подбирал надо кучу всего собирать и поднимать. Поэтому этот девайс для меня супер. 15 минут и все чисто.
Отличная замена большому пылесосу для ежедневной уборки
Представник постачальникаОксана, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Т. М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
#моєрозпакування
З пилососом Deerma dx118c в біло-блакитному кольорі ми вже були знайомі, тому, не вагаючись і знаючи про відмінний сервіс та швидку доставку, замовили на Розетці аналогічний у біло-сірому кольорі, хоча хотілося більш яскравий. І яке ж було здивування приємним, коли розпаковуючи посилку, ми побачили гарний блакитний колір)))
Сам пилосос зручний, легкий, займає мало місця, із високою силою всмоктування. Поверхні без покриття, килими плетені і з низьким ворсом пилососить на відмінно, високий ворс - гірше, хоча, взявши насадку із щіткою, килим 2,5×3 м. чиститься за 10-15 хв. Гарно підходить для кухні, авто, та й тим, у кого малі бешкетники як не перевернуть щось, то висиплють.
Інструкція, накладна та гарантійка присутні, доставка, як завжди, на наступний день після замовлення.
Дякую Розетці за вчасну та швидку доставку)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Мне тоже сегодня пришел с черным пылесборником, хотя указан бирюзовый, поменяйте фото раз так, или укажите в описании.
Сам пылесос совсем небольшой и легкий. Мне очень понравился, хорошо пылесосит линолеум, тянет сильно, забирает мелкий мусор ДО того, как тот окажется под насадкой. На основной насадке спереди колесики которые не дают присасываться к полу, таким образом трудностей при уборке гладких поверхностей нет.
Ковров у меня нет, попробовала пропылесосить коврик в ванной - пылесосит удовлетворительно, но если дома ковры то нужно брать помощнее, мое мнение что он идеально впишется для уборки в небольшой квартире без ковров. Как тут писали ниже - отличная замена венику.
Представник постачальникаГанно, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Получила пылесос. На каждый день, то что нужно. С шерстью кота справляется отлично. Довольно мощный
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Немного коротковат шнур. Хотелось бы длинне.
- Алла Б***
Хоть кто то фото выложил) а можете ещё сфотографировать щётку снизу? А на коврах его не пробовали?
- Аня
Ооой, а чего интересно он с черным пылесборником, обещали же бирюзу(
Представник постачальникаГанно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Все супер, в порівняні з акамуляторними набагато потужніший за свої кошти
- Ветров А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Подарил жене,ей очень нравится.
- Переваги:
- Лёгкий.
- Недоліки:
- Не нашел.
Представник брендуОлексій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Користуюся пилососом кілька місяців, все працює чудово. Пилосос потужний, легкий, з довгим шнуром, трохи гучний. Перевагою є те, що можна використовувати як пилосос для салону автомобіля (знімається нижня насадка). рекомендую лайфхак з вологою серветкою на фільтр, дуже облегшує чищення фільтра.
- Переваги:
- Потужний, легкий, довгий шнур
- Недоліки:
- Трохи гучний
Представник брендуКатерина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з меншим рівнем шуму, рекомендуємо звернути увагу на модель Stick Vacuum Cleaner Cord White DX700.
Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: посилання
Користуйтесь із задоволенням!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Користуюсь вже 11міс.,через день,(маю 2 котів та собаку),зі своєю функцією справляється на 5 .На фільтр вдягаю квпронову панчоху,за рекомендацією у відгуках,дуже зручно,легко чистити.Рекомендую.
- Переваги:
- Зручний,легкий.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Представник брендуСвітлано, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
За ці гроші просто топ! Добре пилесосить, але у нас немає коврів. Користуємося більше півроку, дуже подобається
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим
Вартий своїх грошей. Шумний, але не дуже. Тягне добре.
Фільтр швидко забивається... після кожного разу необхідно чистити щоб все було добре.
Вмілому норм. Я задоволений.
Представник брендуМаксиме, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.