- Давид Б***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Сподобались, зручні
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Коричневий
Не рекомендую цей стілець, купив 29.04 рівно через місяць користування він порвався, заявлено до 110 кг, при вазі 80кг все одно зіпсувався. Ще один мінус – маленький розмір, дорослій людині сидіти буде незручно.
- Недоліки:
- Поганий матеріал (зіпсувався через місяць використання). Маленький розмір
- Продавець LICVID-SHOP
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з поломкою виробу, проте зауважимо, що стійкість та довговічність кемпінгових меблів напряму залежать від умов їх експлуатації.
Дозвольте надати технічне роз’яснення щодо особливостей даної моделі:
Міцність матеріалу та навантаження: Заявлена характеристика тримання ваги до 110 кг розрахована на статичне та рівномірне навантаження. Подібні випадки, коли тканина рветься під значно меншою вагою, найчастіше виникають через використання стільця на нерівній поверхні (пісок, каміння, похилий ґрунт). Коли одна з ніжок просідає, вектор навантаження зміщується, створюючи критичний натяг тканини в одній точці. Також до розриву волокон призводять різкі динамічні навантаження (якщо сідати у крісло занадто швидко або з розгону).
Розмір виробу: Дана модель відноситься до категорії компактних мобільних меблів для кемпінгу, головна перевага яких — легка вага та зручність транспортування. Повні габарити виробу (висота, ширина та глибина сидіння) детально вказані в технічних характеристиках картки товару, що дозволяє оцінити ергономіку та підібрати серію під індивідуальні параметри ще до здійснення замовлення.
Дякуємо за розуміння.
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Доброго дня , відгук про сталець .
За свої кошти , відповідає на всі 100%
Є чехол для транспортування , зручно сидіти людині середнього розміру . Свою роботу за ці кошти виконує добре , хоча переживав що вийде швидко з ладу , але працює- Переваги:
- Коштує своїх коштів , має чохол для транспортування , швидка доставка .
- Недоліки:
- Відсутні , за ці кошти !
- Продавець LICVID-SHOP
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій
Очень удобный стул
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Стілець подобається, зручний та легкий
- МАРИНА М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Дуже зручний ,неважкий стільчик .Коли не працює ліфт,беру з собою на плече( бо є чохол з ременем!)та відпочиваю між поверхами.
- Переваги:
- Зі спинкою та підлокотниками
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець LICVID-SHOP
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Стілець подобається, зручний та легкий.
- Переваги:
- Легкий, не великий
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Доставка швидка. Стілець відповідає опису на сайті та фото. Все зроблено якісно та надійно, ціна-якість, легенький, зручно брати з собою.
- Кирило Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Чудове зручне крісло для походів та рибалок.
- Переваги:
- Компактне, легке в транспортуванні та зберіганні.
- Недоліки:
- Може бути трошки замале для великих людей, іноді болти на які закручені тканина відкручуються, але не критично.
- Продавець LICVID-SHOP
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Замовив собі и брату щоб сидіти в укритті
Стілець чудовий за таку ціну- Продавець LICVID-SHOP
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Дякую, товар сподобався
- Продавець LICVID-SHOP
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Ціна якість, легки та зручний, є чохол
Рекомендую- Переваги:
- Швидко
- Продавець LICVID-SHOP
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Не важкий, зручно брати з собою до сховища
- Переваги:
- Зручний
- Продавець LICVID-SHOP
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Чудовий міцний стілець
- Давид Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Купив цей стілець щоб було на чому сидіти в метро під час тривог. Загалом саме те, що треба в таких ситуаціях
- Переваги:
- Зручний, легкий і компактний
- Недоліки:
- Трохи тісний
- Продавець LICVID-SHOP
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Коричневий
В принципі, непоганий стілець, зі своїми задачами справляється добре. Хотілось би щоб трохи був нахил при сидінні, бо відчуття, наче сидиш під прямим кутом, якщо так сидіти довгий час, то стає не зручно.
- Переваги:
- міцний каркас, якісний матеріал
- Недоліки:
- Відчуття наче сидиш під прямим кутом, хотілось би щоб трохи був нахил
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від використання стільця. Нам приємно чути, що Ви відзначили якість матеріалу та міцність каркасу — це дійсно основні переваги даної моделі.
Щодо Вашого зауваження стосовно кута нахилу: конструкція стільця розроблена з урахуванням максимальної компактності та універсальності у використанні (кемпінг, риболовля, відпочинок на природі), тому він має стандартну посадку без додаткового нахилу. Це робить модель більш стабільною та надійною навіть на нерівних поверхнях.
Разом із тим, Ваш коментар цінний для нас — ми обов’язково передамо його виробнику як побажання для майбутніх удосконалень. Дякуємо за об’єктивну оцінку та вибір нашого магазину! Бажаємо комфортного відпочинку з новим стільцем.
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Нарешті хочу написати відгук про стілець. Оформлення, доставка все легко і швидко! Стільчик брала на подарунок татові на рибалку, він в захваті! Користувались також і в укритті і просто для відпочинку на дачі! Рекомендую, дуже якісно все прошито, для стаканчика є місце теж дуже зручно. І легкий, що не менш важливо!
- Продавець LICVID-SHOP
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Чудовий, міцний стілець. Дуже легкий в розкладанні/складанні.
Дякую!- Продавець LICVID-SHOP
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Чудовий стілець
- Мар'ян С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Купив стілець батькові на рибалку, батько задоволений. Дякую за якісний товар
- Переваги:
- Легкий і міцний
- Недоліки:
- На моє застосування - не виявив
- Продавець LICVID-SHOP
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Коричневий
Купували три штуки одразу! За цей час (приблизно місяця три-чотири) активного користування у звʼязку з нічними тривогами, ніяким нарікань, вони доволі міцні виявилися ! Рекомендую!
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець LICVID-SHOP
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Користуюся стільчиками вже декілька місяців, в цілому задоволений. Нічого за цей час не порвалося, та стільці виглядають добре, як на свої гроші. Єдине, якщо ходити в укриття та сидіти на бетоні, то трохи тисне в ноги. Але думаю, що це не проблема конкретно стільців, оскільки на землі, траві тощо таких проблем не виникає.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
За свою ціну стільці досить комфортні та зручні. Користуємось 2 місяці, все добре.
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Користуючись більше 3х місяців кожного дня, за своі гроші доволі витривалий стілець
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій із чорним
Все три стільця офігенні:) дякую!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Тканина витримала тільки один пікнік і почала рватись там де підлокітники
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Не супер якісна тканина
- Продавець LICVID-SHOP
Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися своїм досвідом!
Нам шкода, що стілець не повністю виправдав Ваші очікування. Ми використовуємо тканину Oxford 600D, яка є однією з найпопулярніших у своїй категорії завдяки поєднанню легкості, водостійкості та доступної ціни. Проте, як і будь-який туристичний інвентар бюджетного сегменту, такий стілець призначений для помірного використання і може мати обмежений ресурс при інтенсивних навантаженнях або неправильному зберіганні.
Ми завжди прагнемо до вдосконалення, тому дуже вдячні за Ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати краще та ще точніше інформувати наших клієнтів про характеристики товарів.
Якщо пошкодження виникло одразу після покупки, просимо звернутись до нас — ми розглянемо ситуацію індивідуально та знайдемо вирішення, яке Вас задовольнить. - Продавець LICVID-SHOP
Ми уважно ознайомилися з Вашим відгуком і детальніше розглянули ситуацію. Хочемо звернути увагу, що товар було отримано ще 29.06.2024, а відгук залишено лише 24.04.2025 — тобто майже через 10 місяців. За цей час інтенсивність використання, умови зберігання та експлуатації могли суттєво вплинути на стан виробу.
Модель дійсно виготовлена з тканини Oxford 600D, яка використовується в більшості кемпінгових меблів бюджетного класу, і розрахована на помірне навантаження та короткотривалий відпочинок. Враховуючи демократичну ціну, ми завжди рекомендуємо використовувати подібні стільці обережно та виключно за прямим призначенням.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій
все супер, надійний і комфортний
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій
Дуже зручний і гарної якості стілець. Легко розкласти і скласти. Рекомендую!
- Переваги:
- Легко транспортувати
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Синій
Товар отправлен быстро и приехал вовремя.
- Переваги:
- Соответствует описанию!
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
За свои деньги стул отличный.Выдержал не одни шашлыки)
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Євгеній. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Це, звичайно, не крісло, а зручний легкий розкладний стільчик.
- Переваги:
- Має малу вагу, легко та швидко розкладається та складається.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Геннадій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Нестеренко О***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Придбала 2 шт для дітей-підлітків. В похід не виходили. Сідала сама (64 кг) витримав, сидіти зручно.
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Иван Х***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Отличный раскладной стул для отдыха на природе, а в квартире используется как вешалка для одежды.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Недостатки не выявлены
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Іван. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Герасименко Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Стільці міцні та легкі, відповідають заявленим характеристикам
- Переваги:
- Досить міцний, легкий стільчик
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Темно-зелений
Стілець зручний, магазин швидко все відправив.
Дякую.- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.