Картка Rozetka

Відгуки покупців про Mera Finest Fit Adult Sterilized Cat сухий корм для стерилізованих кішок (1,5 кг)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Иван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Гарний корм

• Катеренчук И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

В мене 4 хвостів, усі їдять. Самопочуття добре. Вага стабільна. Брала ще з іншим смаком, також їли. Але в мене хвостики без породи. Можливо комусь не підійде.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Поки немає
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

Перейшли з Рояла, боялась що не буде їсти, але ні, ість із задоволенням, але чи не наїдається, чи просто звик до більшого об'єму, даю більше ніж вказано на упаковці, може й не варто?

Переваги:
    Ціна, і мабуть, смак, не куштувала
    Недоліки:
    Думаю, що немає
    • Наталя

Якщо за пару місяців помітите, що кіт гладшає, то точно не варто )) А взагалі — рекомендації вказуються доволі приблизні. Може, вашому дійсно треба більше.

• Надія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Після стерилізації кішки лікар порадів цей корм. Купили, їй сподобалось.

• Ігор

Жахливий продукт

Недоліки:
    Жахливий прогіркий запах

Добрий день, Ігор, дякуємо за Ваш відгук.

• Людмила К***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Годую кота цим кормом десь два місяці, більше я його купувати не буду: кіт постійно голодний, його вже так роздуло на ньому, що жах, невеликий за розміром кіт став важити 7,5 кг. Стала поступово знижувати кількість корму, дійшли до 70 гр на день, для холістіка і невеликого кота це норм, але ж він постійно голодний, пустий корм. Будем переходити на Carnilove

Переваги:
    Недоліки:
    Пустий корм
  • Спесивцева М***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

Долго не могли подобрать корм кошке, очень часто повторялась мочекаменка, с этим кормом уже месяц кушает (тьфу-тьфу) все хорошо.
    Вопрос: почему этого корма так мало в обычных магазинах

Недоліки:
    можно купить только онлайн в Розетке
  • Олена Т***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг

Корм вроде бы неплохой. Новый, в магазинах его нигде не видела. По рекомендации врача перешли на не него, так как канадский, которым кормили до этого очень подорожал. Пробовали перевести на Brit Care беззерновой, неохотно едят, плюс очень мягкий
    стул. Mera они едят с большим желанием. В общем, остановились пока на этом корме. Очень смущает этот рис составе. Люди кто кормит этим кормом напишите отзывы тоже.

Переваги:
    Хорошо, что появился на Розетке.
    Недоліки:
    Пока не ясно.
    • Ольга І***

Хотели купить его, но большая упаковка. Рис в составе корма не должен Вас смущать.
      Рис в корме для кошек
      *способствует укреплению нервной и сердечной систем
      *поддерживает иммунитет
      *благотворно влияет на здоровье кожи и красоту шерсти
      *нормализует работу пищеварительной системы
      *исключает возможность проявления аллергии из-за малого количества глютена
      способствует снижению избыточного веса