- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все працює, нормальний за своєю ціною
Доброго дня!
Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: PARROT
За 2 месяца использования никаких проблем. Работает хорошо.
- Переваги:
- Компактный, удобный, не перегревается
- Продавець PARROT
- Василь Р***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює без нарікань
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Дякую, працює добре, гігабітний інтернет тягне!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Адаптер працює. Все добре. Також він plug and play, тобто навіть якщо вінда не запустилась(мій випадок), все одно пристрій розпізнається та працює корректно
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Хороший товар, підключився без проблем, працює без нарікань. Рекомендую!
- Илья М***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Отличное решение для Mac
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Пристрій працює добре, виконує свої функції!
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Гарний адаптер, працює без нарікань
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Отлично работает. Соответствует описанию и характеристикам
- Руслан І***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Не рекомендую брати, пропрацював рівно 10 місяців. Думаю що він згорів, так як дуже грівся
- Недоліки:
- Грівся дуже сильно
- Продавець PARROT
Товар ви придбали 27.03.2024 трохи більше року тому. Мінімальне нагрівання пристрою допускається у будь-якого обладнання, але якщо він у вас нагрівався "сильно" спочатку то потрібно було звернутися в магазин відразу для перевірки пристрою. Також рекомендуємо перевірити порт вашого пристрою, оскільки на нього може подаватися більше, ніж потрібно.
- Олеся О***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
відповідає ціновій категорії
- Переваги:
- все добре працює
- Недоліки:
- Поки відсутні
- Продавець PARROT
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Час покаже як буде працювати
- Переваги:
- Гарненький адаптер візуально. Є момент нагрівання при роботі
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Работает
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все згідно з описом.
Один мінус чомусь гріється, але в загальному задоволений. - Семенов А***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Відповідає заявленим технічним характеристикам
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все працює, товаром задоволена
- Зинченко А***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Якість хороша,все відповідно опису
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все зручно , все працює.
- КМ-11 О***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
все гуд!)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює згідно вимог і характеристик
- Переваги:
- Якість, швидкість
- Недоліки:
- Гріється
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Обслуговування з повагою до клієнта
- Переваги:
- Працює відмінно. Зручний та стильний.
- Продавець PARROT
Добрий день. Дуже дякуємо за відгук.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Тестував на 100мбіт - тримає четко.
- Переваги:
- Працює з ноутом та телефоном на андроїд.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець PARROT
Добрий день. Дуже дякуємо за відгук.