Відгуки покупців про Таблетки для посудомийних машин Somat All in 1 24 шт. (9000101347777)
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Корисна річ. На довго хватає.
- Переваги:
- Якість ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Хороші таблетки, все добре відмивається.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Крутий засіб.
Посуд чистий.
Нема хімічного запаху.
Задоволені всі.- Переваги:
- Ціна пр акції. Чистота посуду. Індивідуальна упаковка кожної таблетки.
- Недоліки:
Представник постачальникаАртем, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Чудовий вибір, коли дійсно немає сенсу переплачувати за дорожчі засоби. Зі своїми задачами справляється на відмінно, використав вже більше 200 таких таблеток.
- Переваги:
- Ціна, якість
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Таблетки мені подобаються, постійно їх беру.
- Переваги:
- Добре миють посуд.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Класно миє посуд при різних режимах. Постійно користуємося саме цим брендом.
- Переваги:
- Чистота миття посуду,скла та кастрюль, сковорідок
- Недоліки:
Представник постачальникаЯрослав, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Якость трохи дивно бачити, що таблетки розсипаються
- Переваги:
- Гарно миє
- Недоліки:
- Розсипаються
Представник постачальникаСтаніслав, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Таблетки гарно очищують посуд. Рекомендую!
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Всім рекомендую!
- Переваги:
- Якість таблів Somat неймовірна, миють відмінно, запах помірний. Ціна доступна, а зі знижкою взагалі супер. Інші не купуємо.
- Недоліки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Найкращі капсули для миття посуду
Представник постачальникаНадія, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Товар чудовий, посуд блищить
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ВіталінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Чудові таблетки для посудомийної машини. Найчастіше купуємо саме їх
- Недоліки:
Представник постачальникаВіталіна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- маргарита р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Все ок
- Переваги:
- 3в1
- Недоліки:
Представник постачальникаMаргарита, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- михаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Неплохо. Отмывают нормально.
Раньше пользовался другими, более дешёвыми таблетками, которые покупал здесь же, и стабильно раз в год приходилось менять циркуляционный насос в посудомойке - минус 100 долларов. Теперь же, пользуясь этими таблетками, последний насос уже два года служит. Подозреваю, что дело как раз в химии тех таблеток предыдущих...- Переваги:
- Сплошные достоинства
- Недоліки:
- Не нашел
Представник постачальникаМихайло, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Товар відповідає опису. Гарно, якісно миє посуд, не залишає розводів, має приємний аромат.
- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Таблетки дуже сподобались, особливо приємно, що на них акційна ціна - вигідно купувати. На посуді не залишають розводів. Буду купувати ще та пораджу знайомим
- Переваги:
- Не залишають розводи на посуді
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Завжди беру саме ці таблетки All in one
- Переваги:
- Чудово відмиває всі забруднення
- Недоліки:
- При тривалому зберіганні починають сипатимь
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Хороші таблетки, користуюсь вже кілька років. Не залишають розводів на посуді
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Дуже гарний варіант за бюджетні кошти, посуду миє гарно не залишає потоків, ще приємно пахне
- Переваги:
- Посуда без потоків ,приємно пахне
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Хороша якість
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Чудові, користуємось тільки такими і не маємо жодних проблем
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Гарні таблетки. Спочатку брав порошок сомат, потім вирішив спробувати ці таблетки. Не розчарували. На них і зупинився. Миють гарно, але окремо додаю і ополіскувачі і сіль.
- Переваги:
- Гарно миють
- Недоліки:
- Ціна, але якщо по акції, то можна купляти
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Маряна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Найкращі таблетки для посудомийної машини. Користуюсь цими таблетками не перший рік, якість чудова. Часто буває приємна ціна на цей товар!
Представник постачальникаМар'яна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Шикардосні!
- Переваги:
- Недорого, а якісно
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Нема питань
Представник постачальникаДенис, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Чудова якість)
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Дякую,швидка доставка, таблетки супер!!!
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Хорошие таблетки,мою как посуду,так и авто ВАЗ без полоскания,отмывает все загрязнения.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Класний засіб
- Переваги:
- Ціна = якість
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Постійно купляю цієї таблетки, гарно справляються з брудом.
- Переваги:
- Недорого, якісно(великий пак)
- Недоліки:
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Вигідна по ціні упаковка. Таблетки працюють гарно, навіть при діленні пополам. Розводів не залишається.
Рекомендую- Переваги:
- Порівняти з іншими нагоди не було
- Недоліки:
Представник постачальникаОлеся, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Найкращі, що пробували. Вистачає навіть половини таблетки,щоб гарно помити посуд. На розетці найкраща ціна на них.
- Переваги:
- Відповідність ціна якість навіть перевищує очікування
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Таблетки ці сподобались навіть більше ніж дорожчі іншої фірми. Чудово справляються зі своїм завданням Посуд рипить
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Это вообще лучшие таблетки для посудомойки которые когда либо в нее попадали. Это просто сын маминой подруги в мире таблеток для ПММ
- Переваги:
- Качественно отмывают все на свете.
- Недоліки:
- Невозможны в принципе
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Гарні таблетки, відмивають ідеально, сильного аромату на посуді не залишають)
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Якість
- Недоліки:
Представник постачальникаТeтяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!