Відгуки покупців про Таблетки для посудомийних машин Somat All in 1 24 шт. (9000101347777)
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Отличный продукт при наличие света
Представник постачальникаПавло, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
результативний засіб, відмив навіть гречку з тарілки
Представник постачальникаОльга, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Краще за finish
Представник постачальникаВалерій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юля В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Заказала по акции 2=1 коробки по 48 таблеток в каждой. Пришла посылка быстро, коробки не побитые, и в каждой было по 1 лишней таблетке) Должно хватить на 1 год)
- Переваги:
- В каждой коробке по 1 лишней таблетке
- Мое М***
звонок на спичечную фабрику
добрый день я уже 10 лет покупаю ваши спички, в коробке то 40 спичек то 38, то 42,
вы там вообще с ума сошли? )
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Замовляють завжди ці таблетки. Все гарно відмиває. Не потрібно ніяких додаткових засобів.
Представник постачальникаАнна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Найкращі таблетки що ми пробували. Відмивають чудово, не залишають нальоту або залишків, не мають різкого запаху, посуд після миття не слизький як у інших брендів подібного рівня вартості.
- Переваги:
- Їх багато ... вказав в коментарях. Рекомендую.
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Використовую протягом кількох років. Ще ні разу не було до них ніяких претензій.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Замечательные таблетки. Выбираю режим "Эко" посуда всегда чистая.
Представник постачальникаIрина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
очень выгодно и очень чисто
- Переваги:
- цена, качество мытья посуды
- Недоліки:
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Хороші таблетки, все добре відмивається.
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Вигідна по ціні упаковка. Таблетки працюють гарно, навіть при діленні пополам. Розводів не залишається.
Рекомендую- Переваги:
- Порівняти з іншими нагоди не було
- Недоліки:
Представник постачальникаОлеся, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
добре відмивають. До цього брав капсули Fairy All in one, то різниці не відчув. В соматі запах так не відчувається як було у фейрі.
- Переваги:
- ціна по акції, зручно все в одному, якісно миє
- Недоліки:
Представник постачальникаАртем, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Свою функцію виконують добре
Представник постачальникаПавло, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Нина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Мені дуже подобаються ці таблетки, повністю виконують свої функції… дуже цікава акційна ціна…
Представник постачальникаНiна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Штиба Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Дуже подобаються ці таблетки, не залишає розводів, запаху гарно все відмиває. Користуюсь цими таблетками більше 3х років
- Переваги:
- Якість-ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Користуюся цими таблетками вже не один рік, вони повністю виконують свою функцію.
- Переваги:
- Гарно миє
- Недоліки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Чудове співвідношення ціни та якості
Представник постачальникаНадія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
начитався позитивних відгуків, взяв на пробу 24 капсули. перша мийка - результат супер. замовив ще дві великі коробки.
- Переваги:
- гарно миє
- Недоліки:
Представник постачальникаТарас, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Вероніка А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Найкращі таблетки для посудомийної машини
Представник постачальникаВероніка, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
4 роки користувалася фiнiш квантум.
Не наважувалася змiнити на щось iнше!
Спокусилася на цiну, i на вiдгуки, не прогадала!
Рекомендую 200%
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Якість миття дуже висока. Добре відмиває наліт від кави, чаю
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Завжди замовляю саме ці таблетки. Гарно все відмиває. Не залишає розводів.
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Постійно купую ці таблетки. Якість миття - чудово!
- Переваги:
- Якісно миє посуд
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Завжди беремо Сомат.задоволена якістю
Представник постачальникаЯна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Отличные таблетки, пркупаем постоянно. Свою функцию выполняют на 100%.
Представник постачальникаIгор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Гарно миють..гарно змиваються
- Переваги:
- ціна
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Взяли на замену другому известному бренду. Довольны.
- Переваги:
- Хорошая цена. Отлично отмывает
- Недоліки:
- Не нашёл.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Таблетки Somat all in one гарно справляються з брудним посудом, поки найкращі серед інших на ринку, якими мені доводилось користуватися.
- Переваги:
- Гарно справдяються з брудним посудом
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Чудові таблетки. Посуд миють добре. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна- якість .
- Недоліки:
- Поки не виявила
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Яковенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Свою функцію виконує нормально.
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Представник постачальникаOлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Чудові таблетки. Гарно вимикають увесь бруд та жир. Використовую все в одному, без додаткових засобів.
- Переваги:
- Найкращій засіб в ціновій категорії.
- Недоліки:
- Немає недоліків.
- ирина р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Таблетки, як завжди на високому рівні. Особливо радує акційна ціна
Представник постачальникаIрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Лиза Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Дуже класна річ. Завжди беремо
Представник постачальникаЛiза, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Кристина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Дякую за хорошу акцію.
Дуже класно миють саме ці таблетки. Обрала їх перепробували майже всі, що є на ринку України. По моєму, саме ці - найкращі. Додатково використовую сіль, бо в нас дуже жорстка вода і ще й жовтуватого кольору(у Києві). А от сіль доречі Somat мені не так подобається так як Finish
Представник постачальникаXристина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
виконують свою роботу згідно призначення
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!