- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Товар прийшов швидко і відповідає фото
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Гарний і милий альбом, дружині дуже сподобався
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Недоліки:
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Чудовий альбом. Дружині і дитині сподобався)
- Переваги:
- Зручний, вмісткий і привабливий)
- Недоліки:
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Чудовий альбом, місткий та зручний
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Вітаю) альбом брала доньці, вона дуже задоволена хотіла саме рожевий, зручні кишеньки для фотографій, лаконічний і дуже милий дизайн
- Остальцов І***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: М'ятний
Альбом дуже милий і красивий.
- Переваги:
- Пакування
Вигляд
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Дуже гарний та милий альбом
- Христина З***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Дякую, все супер! Все підійшло, подруга була задоволена)
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Дуже приємне упакування і прекрасна якість
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Альбом дуже милий і гарний, все сподобалося, а за цукерочки окреме дякую
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Дуже дякую магазину за вдовий товар та швидкість. А також чудове обслугування і приємне пакування зі стікером=)
Замовляли до фотоальбому також картриджі для фотоапарату інстакс.
Дякую дуже!- Переваги:
- Швидкість, товар як на фото
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
чудовий альбом, дуже сподобавсяі дякую за швидку доставку
- Недоліки:
- Вероника Ж***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Небесний
Удобный, небольшой, милый. Все как надо
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Альбом просто чудовий! Дуже якісний і в подарунок поклали цукерочку всім рекомендую.)
- Переваги:
- Гарний,якісний матеріал,підійде для тих хто збирає к-поп картки.
- Недоліки:
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
альбом класний дуже в місткий
- Переваги:
- дизайн
- Марковская О***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Даже милий подарунок, подруга в захваті!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Замовляли дитині, товар якісний і відповідає фото. Швидко відправили. Дякую.
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Альбом класний, швидка доставка,солодкий презентик)).Донька в захваті, так як його можна використовувати і для зберігання к рор карток. Тому все супер!
- Dasha A***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: М'ятний
Все дуже сподобалось
- Переваги:
- Швидко та якісно
- Діана С***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Ліловий
Дуже чудовий альбом, якісно зроблено, швидка доставка. Думаю, дитині сподобається.
Приємний продавець, окремо дякую за додатковий презентик до замовлення - Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: YourGifts. Колір обкладинки: Рожевий
Дякую продавцю за швидку та якісну роботу.
- Переваги:
- Гарна якість, швидка обробка заказу