- Дарья З***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 20
Чудовий наповнювач для котів в мене 5 пухнастих і він дуже виручає,4 пачки хватає майже на місяць
- Переваги:
- Супер
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 20
Все супер
- Переваги:
- Гарний наповнювач
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 20
Чудовий наповнювач. Постійно його купую
- Аліна А***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 10
Чудово! Завжди беру цей наповнювач-задоволена
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 15
Беру не вперше, тож про 5 зірочок.
- Переваги:
- Чудово підходить. Гарно всотує вологу та запах
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 5
Среднее качество, кристаллизация слабая..
- Владислав Щ***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 10
Нормальный наполнитель , может быть немного крупноват.
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 10
Очень быстро доставили
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 10
Все супер :)
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Швидка доставка
Прийнятна ціна- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Дуже добре
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Пайдьот
- Жанна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Найкращий!
- Переваги:
- Немає запаху, не треба викидати довго наповнювач
- Недоліки:
- Трохи по квартирі кристали лежать))
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 5
Все супер, дякую
- Продавець StarLight
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Вбирає вологу довго, і поки вбирає, стоїть запах сечі. Моя кішка його злякалась і не хотіла йти, сходила лиш на другий день від безвиході. Замінила не кукурудзяний і все ок.
- Переваги:
- Недоліки:
- Довго вбирає вологу, неприродній, лякає кішку
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Гарний наповнювач,особливо ,коли по акції.
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Наповнювач мені подобається. Замовляє вже не перший раз. Є приємний запах і не розноситься по квартирі. Буду замовляти ще
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
- Переваги:
- Тільки позитивні
- Недоліки:
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Наповнювач відповіднний
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Швидка доставка
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Постійно беру коту, запахи вбирає, не вимагає щоденної зміни. Дуже зручно.
Головне при чистці лотку тварини слідкувати, щоб гранули не потрапляли в каналізацію, бо можуть забити злив.- Переваги:
- Вбирає запахи
- Недоліки:
- Ціна дорожча за інші наповнювачі
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Чудовий товар за помірну ціну
Чудовий товар за помірну ціну
- Галка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
І
- Юлія У***
Що не сподобалося,підкажіть будь ласка?
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Товар не понравился
- Переваги:
- Недоліки:
- Одни недостатки
- Гайдар І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Якість -ціна!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Отличнейший товар. Кошка приняла на Ура!
- Переваги:
- Качество цена!!! На высоте!!!
- Недоліки:
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Гарно вбирає, запаху нема.
- Переваги:
- Користуємось останнім часом тільки таким наповнювачем. Все влаштовує.
- Недоліки:
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Вбирає весь запах
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Нормальний наповнювач
- Переваги:
- Кицюні підійшов!
- Недоліки:
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Комунікації 0. Замовила, пишуть "очікуємо оплату". Надіслали реквізити, я оплатила. А далі тиша і товар уже висить як той, що закінчився. Ставлю питання до товару про оплату - ніхто не реагує. Бажання замовляти ще раз нема, бажання відмовитися від товару і повернути кошти є.
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Отримала товар. На жаль, упаковка пошкоджена і попередження про це не було.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: lick&bark. Об'єм 1 пакування: 10
- Переваги:
- Немає запаху від мочі,надовго вистачає.Не пильне
- Недоліки:
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Кот доволен.
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Все добре
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Чудово