Відгуки покупців про Мірна ложка Supretto цифрова з дисплеєм Білий 30 мл 80 г(ICL44)
- ФедоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Представнику постачальника:
1. Кнопка TARE взагалі не працює
2. Ложка зібрана криво і тисне на датчик
Повертати вам товар - це сплатити за зворотню доставку Новій пошті, плюс додати вартість доставки до мене яку я вже сплатив ==== в результаті ціна нової ложки. Це економічно не обгрунтовано.
Перевіряйте товар перед відправкою тоді або робіть безкоштовну доставку туди/назад щоб в результаті не виходило що витрати на повернення перевищують вартість самого товару- Недоліки:
- Приїхала зламана
Представник постачальникаНам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Хочемо звернути увагу, що відповідно до умов доставки, покупець має право перевірити товар при отриманні у відділенні. У разі виявлення дефектів або пошкоджень ще на місці, можна відмовитись від посилки безкоштовно — і товар повертається нам без жодних витрат з вашого боку.
Ми розуміємо ваше невдоволення і обов’язково передамо інформацію про цю проблему на склад.
- ФедорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Приїхала в неробочому стані - постійно показує 60 грам. Судячи з якості пакування і самих матеріалів виробу - велика імовірність браку у інших випадках.
Тактильно неприємна по якості матеріалів.- Недоліки:
- Велика імовірність браку
Представник постачальникаДобрий день! Перевірте, будь ласка.
1. Спробуйте скинути або обнулити вагу
Натисніть кнопку "TARE" або "ZERO" (зазвичай є така одна).
Якщо не реагує — можливо, кнопка не працює або внутрішня логіка зависла.
2. Перевірте батарейку
Якщо живлення від батарейки (зазвичай CR2032 або AAA), спробуйте замінити — іноді бракована батарея в комплекті дає помилкові значення.
3. Фізичні дефекти
Якщо ложка криво зібрана або корпус "гуляє" — це може тиснути на датчик, і вага показує хибне статичне навантаження.
Якщо все таки складнощі, Ви маєте право на повернення протягом 14 днів (за умови збереження зовнішнього вигляду).
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Працює більше року, задоволений.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою.
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Перестало працювати через тиждень.
- Недоліки:
- Не рекомендую
Представник постачальникаДобрий день. Спробуйте будь-ласка замінити батарейки.
- Пугачёва-Лакишик Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Вцілому товаром задоволена, єдине, потрібно декілька разів покористуватися, щоб "приноровиться". Зручна-займає мало місця і завжди під рукою
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
И чем думала, когда заказывала? ((
Дурацкие весы. На весу ничего не взвешивают (что логично, поэтому и такое начало отзыв). А если взвешивать на столе - то какой от них смысл. Ведь за эту цену или чуть дороже можно взять хорошие настольные, с такой же погрешностью. В общем, дурацкая покупка.- Переваги:
- Недоліки:
- Не работают на весу, как можно подумать
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Дуже корисний та зручний гаджет. Особливо для тих, хто часто займається випічкою, і не тільки. Я покупкою задоволена.
- Переваги:
- Зручна і корисна штука.
- Недоліки:
- Дуже маленький дісплей, але я швидко пристосувалася.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Брал мерную ложку на подарок для Матери.
На кухне очень нужна вещь!
Консервация по вкусу в этом году превзошла все ожидания, благодаря правильным пропорциям!
Ложка изготовлена из качественного пластика, мерная площадка большого размера, много вмещается ингредиентов,
Ложечку удобно держать в руке.
Рекомендую!- Переваги:
- Точный вес, не заменимая вещь на кухне! Удобна в пользовании
- Недоліки:
- Все Нравится
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Удобная в использовании. Взвешиваю масла на ней и какао-порошок. Простая в использовании, легко моется, верхняя часть ложки снимается. Для мелких сыпучих, чтоб не доставать кухонные весы, мерная ложка всегда под рукой. Доставка как всегда оперативная, за что отдельная благодарность Розетке
- Переваги:
- точность измерения
- Недоліки:
- не обнаружила
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
Для не больших но точных пропорций очень нужная и полезная вещь, очень рекомендую. Но кухонные весы не заменит, так как много в эту ложку не поместишь. В комплекте шла батарейка, это удобно) В использовании интуитивно понятны, вопросов нет, показывают очень точно.
- Переваги:
- Точно взвешивает
- Недоліки:
- Весы кухонные все же не заменит
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30. Колір: Білий
- Переваги:
- Быстрая доставка, ложка пока применялась для специй, удобно и в комплекте есть батарейка.