Картка Rozetka

Відгуки покупців про Швидка зарядка для Apple iPhone/iPad Блок живлення USB-C 20W Fast Charger (Type-C) + USB-C кабель Lightning Cable 1m Комплект

Оцінка користувачів 4.44/5
на основі 61 відгук
  • Відгуки про товар продавця kostor
  • Іріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Все добре працює.

• Ярослав Т***

Норм

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Наташа К***

На первое время хорошая, но через пол года она у меня перестала работать

• Продавець  kostor

Шановна Наталія! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом використання товару. Робота кабелю та зарядного блоку може залежати від умов експлуатації. Основні причини можливого припинення роботи: Зношення кабелю: Часте згинання, натягування або використання під кутом можуть призвести до пошкодження внутрішніх контактів. Перепади напруги: Використання в умовах нестабільної електромережі може негативно вплинути на блок живлення. Зовнішні фактори: Наприклад, попадання вологи або використання з несумісними пристроями. На товар діє гарантія, і якщо несправність сталася в межах гарантійного терміну, ми готові запропонувати обмін або повернення. Просимо вас звернутися до нашої служби підтримки для перевірки деталей і вирішення цього питання. Дякуємо, що обираєте нас!

• Крістофер Б***

Worked for 2 months. Plugged it in today and a flame shot out of it....

Недоліки:
    Shoots flames
    • Продавець  kostor

Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, гарантія на товар 3 місяці, якщо ми можемо вам допомгти зверніться до нас

• Вікторія

зарядний пристрій пропрацював 2 місяці …

Переваги:
    швидко заряджає
    Недоліки:
    зламався досить швидко
    • Продавець  kostor

Шановна Вікторія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія 3 місяці зверніться до нас, або в питання про замовлення, ми вам залюбки допоможемо, гарного дня)

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Three cats. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White

Провірено. Працює.

• Антон Л***

Дуже порадувала якість
    Дякую

• Наталя В***

Дякую, дуже якісне обслуговування

• Катерина Ш***

Товаром задоволений адже не бачу в ньому жодних недоліків.
    Дякую продавцю

• Павло Г***

все сподобалось!

• Марк Б***

Дуже швидко зв'язались, підтвердили замовлення. Дякую!

• Владислав К***

Дуже чудово, замовив те що треба було и це замовлення дуже швидко було відправлене. Дякую!

• Інна П***

Дуже класний магазин. Рекомендую всім.

• Вадим Б***

все супер швидко

• Богдан А***

Доставили вчасно, співробітники ввічливі.

• Лев Ш***

• павлина Я***

На пів року хватило

• Кравченко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Через две недели перестала работать

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
      З повагою, Керівник магазина.

• Марта Л***

Все працює, швидко заряджає

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Добрий день. Замовляла у цього продавця вперше. Відправка була в день покупки.
    Швидке обслуговування, гарне пакування, швидка доставка, якісний товар. Все супер, дякую

Переваги:
    Товар відповідає опису та рекомендаціям

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

ВБИВАЄ АКУМУЛЯТОР. По сервісу все супер, і зарядка дійсно швидка. Але за місяць використання стан акумулятора впав на 4% (перед цим за 3 роки стан - 82%; рахуємо за рік 6% а тут за місяць 4)

Переваги:
    Швидкість зарядки
    Недоліки:
    Акум убивається
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Андрій! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів. З повагою, Керівник магазина.

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Пропрацювало менше місяця і все... Марно витрачені гроші

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Юлія! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
      З повагою, Керівник магазина.

• Лина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Якісний товар. Брала для зарядки iPad. Працює справно, заряджає швидко. Роботою магазину задоволена.

Переваги:
    Швидка доставка, якісний товар
    • Продавець  HappyLife

• Виталий П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Все добре. Що замовляв, то й прийшло.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Замовляла для iPad, все чудово працює!

Переваги:
    Швидка доставка

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Отримала комплект, все добре працює

Переваги:
    Все супер

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

повністю відповідає опису. старенький айфон заряджає швидко, кабель достатньо довгий і міцний, відправили швидко. Користуюсь два тижні. Рекомендую

Переваги:
    Якість, ціна, доставка

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Доставка була як завжди швидкою. Зарядка працює чудово, заряд швидкий

• Карнаух Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Товар відправили дуже швидко. Якість гарна. Телефон дійсно заряджається швидко. Рекомендую!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White
    Переваги:
    Быстрая зарядка
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  HappyLife

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: White

Швидка доставка, відразу звʼязалися, уточнили всі деталі замовлення! Зарядне гарної якості, упакування- все відповідає опису. Головне, що в роботі немає нарікань. Заряджаю iPhone без проблем і нарікань. Дякую!

Переваги:
    Ціна/якість

• Таня С***

За 45 хв повна зарядка