- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачна, якісна журавлина.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Клюква сподобалась
- Переваги:
- Смачна
- Недоліки:
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Качественная вяленая клюква, не пересушенная, на вкус свежая. Ем с чаем и с удовольствием.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 200. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Свежая и вкусная.
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Вперше замовив товар у цього продавця і, напевно, востаннє: журавлина насипана у звичний тонкий пластиковий кульок, який зав'язаний на вузол, що не відповідає заявленому на сайті розетки. На смак ягода скоріше нагадує цукати ніж продукт без цукру. До того ж на пакуванні жодного спікера з реквізитами, складом, термінами використання - таке собі ринкове пакування.
- Переваги:
- Недоліки:
- Перелічені вище
- Димитрий К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Треба зауважити що це не родзинки які роблять з винограду з високим природнім вмістом цукрів.Якщо хтось вживав свіжу журавлину вона дуже кисла, перше-смак ягоди не відчувається, чому??, по друге- зовсім не кисла, чому ?? Певно тому що виробник обробив її цукровим сиропом або виноградним соком, а фруктовий сік це все одно підсолоджувач.На смак як звичайний цукат. Я так зрозумів, щоб зробити її приємною для більшості споживачів, виробники вимочують ягоди в сиропі, який заміщує природну кислоту високою солодкістю.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- дуже солодка
Нажаль опис не відповідає дійсності, так це колись була журавлина, але після замочування в цукровому сиропі та сушці претворилася на звичайні цукерки-цукати з нотками ягоди.Я брав канадську без цукру то вона була ну дуже кисла, а ця просто солодка як мармеладки.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- дуже солодка
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Не впервой покупаем в этом очень хорошем магазине вкуснейшую и очень полезную клюкву. Главное - она натуральная и без сахара. Значит ею можно полакомиться и диабетику.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Оченьхорошое,но немного сладкая
- Подгурский Л***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Ну красиво на картинке, описание.
- Переваги:
- Цена,вид на картинке.
- Недоліки:
- Где ЗИП пакет?!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Замовляла журавлину та шипшину, доставили швидко, товари якісні. Журавлина смачна, шипшина добірна.
- Переваги:
- Швидко, якісно, смачно
- Продавець NOS
Наталіє, дякую за ваш відгук. Чудово, що все сподобалось. Смачного)
- вера К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Купую вдруге. Буду брати ще
- Переваги:
- Смачна. Солодко кисленька
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Класно, що ви задоволені.
- Тереза В***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 200. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дякую продавцю за смачну журавлину. Товар повністю відповідає заявленим характеристикам (без цукру).
Дуже смачна!
Подяка робітникам Розетки, за швидку доставку.- Переваги:
- Без цукру
- Недоліки:
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже, дуже смачна журавлина. Дякую
- Переваги:
- Чистенька, смачненька
- Недоліки:
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Замечательная клюква. Чистая, свежая, крупная и очень вкусная ягода. И, что не мало важно, очень полезная.
Спасибо продавцу за такое лакомство.- Продавець NOS
Дякую вам за відгук. Смачного
Смачненька. Важливо було щоб без цукру. І оце саме то
- Переваги:
- Ціле, смачно і без цукру
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Чудово, що ви задоволені
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 200. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Журавлина чиста, велика, смачна.
З задоволенням додаю зараз і до сніданків і до випічки. Рекомендую, замовляла в різних магазинах,але тут вона сподобалася найбільше.- Продавець NOS
Світлано, щиро дякую за ваш відгук про журавлину! Рада, що вона припала вам до смаку і стала чудовим доповненням до страв.
- ТаміВідгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Товар чудової якості. без цукру і без олії
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Класно, що ви задоволені)
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Не представляю запеканки, сладкой выпечки, кулича..... без вяленой клюквы. Она не только очень полезная, но и очень вкусная.
Спасибо продавцу за свежую и вкусную ягоду.- Продавець NOS
О, так. Ми також його полюбляємо всією сімʼєю. Дякую за відгук
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 300. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Очень сладко и очень вкусно
- Продавець NOS
Дякую за теплі слова. Класно, що ви задоволені
- Нина З***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 300. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Не засушена,не мокра,не злиплась.Мені сподобалось!
- Переваги:
- Якісний,добрий продукт!
- Недоліки:
- Не бачу.
- Продавець NOS
Чудово, що ви задоволені:)
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 300. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дякую
- Переваги:
- Все добре
- Продавець NOS
Дякую. Чудово, що ви задоволені)
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Все як завжди! смачно та корисно! гарне обслуговування! Дякую!
- Переваги:
- Якість)
- Продавець NOS
Дякую за ваш відгук. Нехай смакує:)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 500. Упаковка: Поліетиленовий пакет
Стандартна журавлина у сиропі, оголошення не відповідає дійсності
- Продавець NOS
Анастасіє, вітаю.
Перепрошую, але виробник зазаначає, що це просто вʼялений продукт. Здається, що сироп збільшує собівартість, тому навряд він там є. Ми завжди на звʼязку і готові вирішити будь-яке питання. - Продавець NOS
Анастасіє, доброго дня. Кошти вам повернули, не дивлячись на те, що товар відповідає опису і є в'яленим. Жодного сиропу там немає. Сподіваюсь питання закрите.
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: NOS. Загальна вага: 300. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Все супер!!!Рекомендую!!!
- Продавець NOS
Оксано, вітаю. Радий, що вам сподобалось. Дякую за ваш добрий відгук. Смачного:)
- Лілія М***
Підкажіть, будь ласка, чи справді вона без цукру?
- Продавець NOS
Ліліє, вітаю. Без цукру. Можу додаткові фото надіслати перед відправкою:)