Відгуки покупців про Пелюшки для малюків 2B Поглинальні 60х60 см 30 шт. (7640341150892)

Оцінка користувачів 3.77/5
  • Чернишенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: medical shopping top. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Очень быстро, все как нужно, очень довольна, спасибо)

• Продавець  medical shopping top

Дякуємо

• Рома
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Хороший

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Не має
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Чудове співвідношення ціна-якість. Замовляю ще

Переваги:
    Добра якість
  • Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий

Норм, свою функцію виконують

• Людмила Л***

Дуже дякую.
    Всім раджу

• Продавець  medical shopping top

Дякуємо

• Альона К***

Норм,для роддома

Доброго дня! Дякуємо за відгук та гарного Вам настрою)

• Глущенко Н***

Рекомендую. Все підійшло

Переваги:
    Якість гарна

• Елена М***

Хорошие, если на пеленку не вытекает с памперса то неделю можно не менять

• Елена М***

Хорошие пеленки

• Віталій Б***

Дуже тонкі, пропускають майже моментально, але за ці гроші ккд норм

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Для нас дуже важлива думка кожного нашого клієнта. Гарного Вам настрою)

• Віта Ж***

Дуже тонкі

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Для нас важлива думка наших споживачів, для підвищення якості наших виробів. Ваш відгук передамо у відділ контролю якості. Гарного Вам настрою)

• Анна Л***

Брала для Йорка...виявились погані, протікають, погано вбирають

Недоліки:
    Не вбирають і запах теж

• Зайцева М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Дуже тонкі, по краю (де нема абсорбуючого шару) протікають.
    Нормально брати для підстраховки, бо ціна смішна

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    Дуже тонкі

• Тетяна П***

Дуже тонкі, не виконують своїх функцій, брала для малюка, віддала батькам для собак бо якість жахлива.

Переваги:
    Велика кількість за оптимальну ціну
    Недоліки:
    Дуже тонкі
  • Вита Б***

Чудово поглинають

Дякуємо за те, що обираєте нас!

• Екатерина М***

Беру для собачки, впитывает хорошо

• Екатерина М***

Беру для собачки, впитывает хорошо

• юлия

Очень тонкие, плохо впитывают

• Андрей К***

Поганий вибір. Дуже тонкі. Купував для собак декоративної породи. Є з чим порівнювати, наприклад торгової марки "Білосніжка", вбирають вологу набагато краще, і на цю саму пелюшку собака може ходити декілька разів. Навіть пелюшки Мені і то краще, хоча до купівлі цих я думав, що гірше не буває. Як виявилося, буває. Категорично не рекомендую.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Все: дуже тонкі, неякісні, навіть не знаю, яке їх призначення. Невідповідність якості та ціни 100 відсотків.
  • Юлія

Больше не куплю

Недоліки:
    слишком тонкие
  • Тарас Ш***

Хороші якісні пелюшки. Я задоволений покупкою

Переваги:
    Хороша упаковка
  • Шестакова Е***

Пеленки очень тонкие, но свою функцию выполняют.

Переваги:
    Впитывают влагу, запах
    Недоліки:
    Очень тонкие, не внушают доверия)
  • Марія
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Нижній шар з поліетилену який нагадує папір. Не рекомендую їх бпати

Переваги:
    Недоліки:
    вони рвуться та течуть

• Світлана
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Пелюшка страшної якості. її завозять з Китаю це жах…. Вона тече та при відкритті пакування має токсичних запах

Переваги:
    Недоліки:
    Все, пелюшка жах

Доброго дня! Пелюшка може поглинати певну кількість вологи, при надмірному обсязі вона буде протікати. А щодо запаху, то вони мають синтетичний запах, але не різкий, бо у складі пелюшок є поліетиленова плівка.

• Марія
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий

Це самі жахливі пелюшки, що я колись брала. Зверніть увагу це КИТАЇ !!!!
    По-перше вони мають токсичний аромат ( я купила 5 уп.), вони течуть, низ пелюшки не тримає вологи і рветься ! Я ще не бачила такого непотріба. Не купуйте це!

Переваги:
    Недоліки:
    100% непотріб

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Радимо Вам придбати пелюшки більш преміального сегменту. А щодо запаху, то вони мають синтетичний запах, але не різкий, бо у складі пелюшок є поліетиленова плівка.