- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це найкраща суміш за весь час, що наш малюк її п‘є. Із закрепами проблеми відпали, як тільки перейшли на цю суміш, а це сталося в 5-6 місяців малюкові, зараз 1 рік і 5 місяців, досі п’є на ніч та рано вранці і все good. Ціна стала значно вищою, але…все рівно дякуємо, що вона є в наявності!
- Переваги:
- Смачна та корисна, без риб’ячого запаху
- Світлана Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Під етикеткою виявилась інша, шкода що зразу не подивилась, а лише коли банка вже була порожня, добре що нічого не сталося!!!
- Переваги:
- Добре що не отруїли
- Недоліки:
- Фальсифікат
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний. У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДорогі батьки, ми отримали запитання від вас стосовно наявності подвійної етикетки на упаковках нашого продукту для дітей Nutrilon Кисломолочний і поспішаємо дати всі відповіді:
Чи це оригінальний продукт?
Саме так, це оригінальний продукт Nutricia, що виробляється з використанням технологій ферментації для полегшення процесів травлення у немовлят.
Чому на ньому дві етикетки?
Ми виробляємо його на фабриці в Польщі одразу для кількох країн, але торгові марки можуть відрізнятись залежно від регіону. На багатьох ринках він відомий як Nursie Confort бренду Bledina, а в Україні - під торговою маркою Nutrilon, яка добре знайома нашим споживачам. Водночас у нас він справді має подвійну етикетку через особливостості процесу її локалізації для українського ринку, хоча це один і той самий продукт компанії Nutricia.
Чи щось зміниться?
Ми цінуємо ваш спокій і комфорт при взаємодії з нашим продуктом, тому компанія вже вжила заходів, аби подальші партії мали лише одну етикетку українською мовою.
Якщо у вас залишились запитання, ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати вам консультацію щодо будь-яких питань.
- Тихон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині не зайшов на смак
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наша любимая смесь!
- Олеся Б*** -НапесочнаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко,великий вибір та приємна ціна.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовленням задоволена. Суміш прийшла швидко та вчасно, в належному вигляді
- Переваги:
- Нашому малюку підходить суміш
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила і не пожаліла, з прикормом малюка, ця суміш саме те що потрібно, для швидкого травлення малюка
- Переваги:
- Допомагає швидкому травленню
- Недоліки:
- Мала упаковка
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если сравнивать кисломолочную смесь- ребенку (едим с 3-4 мес.,сейчас 8мес.)больше понравилась эта смесь,чем другой раскрученной фирмы. Как предшественник "взрослой" кисломолочки: очень даже ничего.
- Недоліки:
- Нами не замечены
- СВЕТЛАНА Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Используем как кефир.хорошая смесь.жаль нет 3
- Недоліки:
- Нет етапа 3
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная смесь
- Переваги:
- Все
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкусная
- Переваги:
- Сыну нравится
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смесь хорошая. Но ребёнок отказался с бутылочки её пить, да и в принципе всё что есть в бутылочке, он вообще её не принял, а вот с ложки ест. Пришлось на этой смеси каши делать.
- Переваги:
- Полезно.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень жаль,что нет кисломолочной смеси для более старшего возраста. Дочке почти 11 мес и нужно будет переходить на тройку,а она очень чувствительная по пищеварению,простой нутрилон не подошел нам. Будем пробовать тройку,если будет точно также,придется искать смесь других производителей,подходящую для ее жкт.
- Переваги:
- Дочка стала намного меньше срьігивать,меньше болел живот
- Недоліки:
- Линейка рассчитана только на возраст до года(
- Шевляков С***
А кто же мешает продолжать использовать эту смесь? Это если ребенок младше в теории пищеварение может не справиться. Если старше, никаких проблем. Сами пользуемся, у ребенка непереносимость лактозы. Пользуемся годами.
- Мария М***
Кто сказал, что рассчитано до 1 года? Написано от 6 месяцев. Если ребёнку помогает в пищеварении, для чего уходить со смеси?
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Идеальная
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная смесь, на ней у нас наладился стул, ребенок кушает с удовольствием. Но перешли на нее по рекомендации врача, самостоятельно с другой смеси не "прыгали".
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Софія Б*** (Білінська)Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, дуже задоволена. Рекомендую всім мамам для їхніх малят
- Переваги:
- Якість, ціна, обслуговування
- Софія Б*** (Білінська)Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую, дуже задоволена товаром і всім рекомендую, кому потрібен даний товар для малюка
- Переваги:
- Швидка доставка і якісне обслуговування на точці видачі
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Крупа В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна суміш
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна суміш. Використовували від 6 міс до 1.5 року. Допомогла вирівняти питання випорожнень.
- Переваги:
- Якісна
- Мария М***
А сколько раз в день её давали - ведь на основной постоянной основе давать нельзя?
Отличная смесь
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала как кисломолочный продукт. Честно сказать, не оценила. После еды ребёнок срыгивал.
- Алексей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Дешевле чем в магазинах.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
До 6 місяців їли нутрілон комфорт, потім в 6 міс перейшли на звичайний. Але почались проблеми зі стулом. Спробували кисломолочний- супер. Дитина їсть, аж за ушами шелестить і проблем з запорами більше нема. На смак не кислий)
- Переваги:
- Смак подобається дитині, нормалізація стула
- Недоліки:
- Нема більшого об,єму банок.
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Який термін придатності суміші Нутрілон кисломолочний 2?
- Грабовець Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
П'ємо кисломолочний нутрілон 2-3 рази на добу з двох місяців. Зараз дитині 7, в шість перейшли на двійку. Можливо хтось підкаже чи можна на ній готувати кашки???
- Переваги:
- Реально допомагає усувати проблеми травлення, в дитини здуття гарно прибирає.
- Андрей
Ми добавляем в бистрорастворимие кашки при температуре 40.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вопрос к представителю Нутриции:скажите как лучше пить на ночь или с утра?
- Переваги:
- Кисломолочная,полезная,не разд
- Недоліки:
Представитель компанииДякуємо за запитання! Будемо вдячні, якщо Ви зможете зателефонувати на лінію підтримки батьків для якнайшвидшого вирішення Вашого питання або залиште письмове звернення через сайт nutricia.ua натиснувши кнопку "Запитайте експерта".
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
двоє дітей, обом подобалося
- Переваги:
- Недоліки:
- висока ціна
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Якого числа виготовлена суміш, і до якого придатна? Дякую.
- Виктория
Кто Вам даст такую информацию? Вы ведь понимаете, что у Розетки на складах хранится продукция с разными сроками изготовления и реализации. Неизвестно, продукт из какой партии попадется именно Вам.
- Лагутина Н***
Добрый день. Какого числа изготовлена смесь Вам, конечно, вряд ли ответить смогут, но когда я покупала смесь сыну в Розетке, то со сроками там было все впорядке, даже с приличным запасом.
- Ольга
Так, при підтверджені замовлення я це уточняла. І сказали, що суміш з термінами менше трьох місяців списується.
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашему малышу смесь подошла. Самое главное - решен вопрос со стулом. На вкус, как по мне, как обыкновенная смесь, но это не важно)). Заменяю одно кормление в сутки данной продукцией. Будем по постепенно уходить от нее, т.к. пошел в ход прикорм
- Надя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Когда появиться у вас в наличии смесь?
- Переваги:
- Хорошая очень смесь
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скажите пожалуйста, когда появится Нутрилон Кисломолочный 2?
- Лера
Воспользуйтесь окном: "сообщите, когда появится" и вам придет уведомление о наличии товара.
Представник компанії НутриціяОсобливу увагу компанія Нутриція приділяє новітнім науковим розробкам і прагне максимально покращувати та удосконалювати продукти.
Саме тому, на даний момент фабрика, яка виробляє зазначені продукти, припинила виробляти їх за старою формулою і проводить тестування нових рецептур.
Нові рецептури отримали додаткові переваги:
- Наявність довголанцюгових поліненасичених жирних кислот, які необхідні для розвитку мозку та зору малюка.
- Природній рівень рН - 6,8 не подразнює шлунок малюка.
Нутрілон Кисломолочний з новою рецептурою буде доступний у продажу в середині липня.