- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Корм запашний. Пес їсть із задоволенням, за вуха не відтягнеш...
- Переваги:
- Якісний та запашний.
- Недоліки:
- Немає.
- Прокопенюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Дуже добре
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Хороший корм. Моя чихуахуа, весом 1900,очень довольна этим кормом. Хранить нужно в холодильнике. Перед кормлением греем.
- Переваги:
- Натуральный
- Недоліки:
- Пока нету
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Відкрила на пошті не замітила, коли витягувала банку, ось таке вийшло:(
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ірина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Про этот корм я услышала от покупательницы моего щенка ,она постоянно кормит щенка кормом,но брет у себя на рынке в 2 раза дороже.Я узнала,что на Розетке проводилась акция на ээтот корм и мы с ней вместе купили надвоих две упаковки
- Переваги:
- Цена=качество
- Недоліки:
- Тяжелые стеклянные банки
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 500 г
Не щеня,не коти не хочуть їсти
- Переваги:
- Недоліки:
- Чимсь пахне
- Представитель компании
Дякуємо за Ваш вибір та відгук! В асортименті наших кормів Леопольд є спеціалізовані корми для цуценят, а також різноманітні корми, розроблені для котів.