Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Підвісний органайзер на 5 відділень 117 х 37 см для зберігання сумок шарфів рушників головних уборів іграшок у шафу стелаж на чорну вішалку 3DTOYSLAMP

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Дуже зручний органайзер. Економія місця у шафі та порядок. Вже два роки у користуванні.

Переваги:
    Зручний, якісний
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Наталья Ч***

Він просто знахідка для шафи-купе*...маю 2 таких органайзери*

Переваги:
    Досить вмісткий і можна поскладати речі, які не повинні загубитися, а буди в полі зору*
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валентина О***

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валентино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Качество органайзера отличное! Идеально вписался в мой шкаф! Подходит для хранения не только сумок, но и других предметов, например, зонтов, сушилки для обуви, гостевых тапочек и др.

Переваги:
    Качество, размер, цена
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга О***

Цілком задоволена.

Переваги:
    Відповідає очікуванням.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Неля Г***

Дуже задоволена

Переваги:
    Якісний, такий як на фото
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзер для сумок якісний і місткий. Покупкою повністю задоволена.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Данилевская Л***

Очень маленькие отделения

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Ліліє, для зручності клієнтів ми спеціально розмістили фото (сьоме за рахунком), в якому вказали всі можливі розміри. Ця інформація допомагає клієнтам заощадити час та уникнути непотрібних витрат. Також хочемо відзначити, що відділення у цьому органайзері реально великі. У будь-якому випадку, у Вас була можливість повернути товар назад, але Ви чомусь вирішили користуватися органайзером, який не підходить.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Органайзер гарної якості, гарно вписався у шафі, влізли кілька сумочок, рюкзак, торбинки-шопери кілька штук, і навіть літній капелюх. Якщо проявити фантазію, то можна організувати зберігання дрібного сезонного одягу: рукавичок, шарфиків, хустинок, та й ремінців. Звісно все в міру, контролюючи навантаження і вміщування, не слід занадто все пхати. Рекомендую продавця, швидка безкоштовна доставка, оплата після отримання.

Переваги:
    Міцний, вмісткий, якісний, гарний, стильний.
    Недоліки:
    Немає жодних
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна С***

Все ок

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Надежда Р***

Все сподобалося

Переваги:
    Міцний, зручний
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Надію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Несподівано дуже гарна якість. Сітка дуже міцна і щільна. Та взагалі дуже здивована якістю! Однозначно 5

Переваги:
    Міцна, тримає форму. Полиці мають міцні перегородки які не провисають.
    Недоліки:
    Ніц
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Використовую у ванній для зберігання дитячих іграшок.

Переваги:
    Доволі міцний.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині

• Светлана М***

Хороша якість

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!