- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Звук на 3 из 5 но за этот бюджет супер
- Переваги:
- Легко подключить ,минимализм , работает
- Недоліки:
- Не выявил
- Марк К***Відгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Чорний
Це дуже гарний звук
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: WeltKasten. Колір: Чорний
Гарний мікрофон.
Вдячна за обслуговування на Розетці в Трускавці.- Переваги:
- Компактний, легкий
- Герман Г***Відгук від покупця. Продавець: Avail Shop. Колір: Чорний
Приехало в упаковке, дома распечатал микрофон как будто разряжен, поставил на 2 часа на зарядку, не включился все ровно.
- Переваги:
- ——-
- Недоліки:
- Упаковка запечатанная а он не рабочий
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Чорний
Мікрофон не конектиться з приймачем, мерехтить, звук відсутній.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Гарний мікрофон, відповідає опису
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайдемо
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все
- КіраВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Доброго дня ще раз, я розібралася як працює, знизу прикріплю фото
- Переваги:
- Все чудово
- КіраВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Доброго дня, прийшов мікрофон в гарному стані, все ціле, один недолік, як він працює? В інструкції написано що треба натиснути кнопку та в телефон витиснути приймач, але нічого не працює, будь ласка допоможіть розібратися
- Переваги:
- Гарний стан, ціна
- Недоліки:
- Не зрозуміла як працює
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Також бачимо, що вже розібрались із Вашим запитом, якщо що можете звертатись)
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Не підключається ні до звичайних андроїдів, ні до айфонів..продавець обміняти товар не захотів..
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець LICVID-SHOP
Шановний Павло, дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що у вас виникли труднощі з підключенням пристрою. якщо пристрій не підключається до Android або iPhone, можливо, справа у налаштуваннях сумісності або способі з’єднання. Ми рекомендуємо: Переконатися, що пристрій увімкнено в режим сполучення (Pairing Mode). Спробувати підключити через інший телефон або перевірити, чи потрібно встановити додатковий застосунок. Якщо пристрій підключається через Bluetooth, спробуйте видалити попередні сполучення в налаштуваннях телефону та підключитися повторно. Щодо обміну – будь ласка, зв’яжіться з нами ще раз, щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію. Якщо товар дійсно несправний, ми прагнемо знайти найкраще рішення для вас. Чекаємо на ваш зворотний зв’язок та будемо раді допомогти!
- Продавець LICVID-SHOP
Дякуємо за ваше звернення. Ми розуміємо, що ситуація з підключенням пристрою викликала у вас незручності.
Хочемо звернути увагу, що гарантійний термін на цей товар становить 14 днів, і, на жаль, цей період уже сплив. Відповідно до наших умов повернення, обмін або повернення товару після закінчення гарантійного терміну не передбачено.
Проте, якщо у вас виникли технічні труднощі, ми будемо раді допомогти вам з налаштуванням пристрою. Будь ласка, повідомте деталі проблеми, і ми постараємося знайти можливе рішення.
Дякуємо за розуміння! Якщо у вас залишаться запитання – звертайтеся, ми завжди на зв’язку.
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Звук жахливий без мікрофона звук кращий ніж з ним
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Звук
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок, адже ваша думка дуже важлива для нас. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені роботою мікрофона. Хочемо звернути вашу увагу на те, що якість звуку може залежати від декількох факторів, таких як правильне підключення, налаштування пристрою, до якого ви під'єднуєте мікрофон, та середовище запису. Петличні мікрофони призначені для підсилення звуку, але якщо виникають труднощі, можливо, варто перевірити чи правильно підключений мікрофон до вашого пристрою, чи сумісний він із вашим записуючим пристроєм, налаштування гучності та параметри запису. Якщо проблема не зникне, ми рекомендуємо звернутися до нашого сервісного відділу, щоб ми могли допомогти розібратися або запропонувати інші варіанти вирішення. Ми прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені покупками!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Східний Експрес
Як повернути мікрофон??? На пошті не змогла перевірити, бо був не заряджений. Дома не заряджається...
- Недоліки:
- Не працює взагалі
- Мой о***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Отличный недорогой микрофон. Звук записи стал раза в два громче. Добавились высокие частоты. Слова более разборчивы. Дистанцию метров 5-6 держит нормально, дальше не отходил. На час хватает. Дольше запись не делал.
- Переваги:
- Цена/Качество
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анжелика Ш***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Чорний
Все добре працює
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Анжеліка. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес
Прислали микрофон, на почте пробовала включить, но он был разряжен. Заряжала дома несколько часов, но он так и не зарядился. Предложили отправить товар назад за мой счет. Очень плохо.
- Переваги:
- Недоліки:
- не работает
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес
Заказал микрофон тайп си прислали с разъемом для айфона заказывал вообще к8 приехал к9 теперь если отправить назад микрофон потом пришлют если другой доставка отправка плюс еще доставка выйдет что купил еще один микрофон,первый раз такое на розетке ,я блогер срочно надо снимать а тут такая досада,выкинуть теперь или переходник искать а это время,сниму негативный ролик пока только прикладываю ролик маленький с доступом по ссылке чисто для розетки
- Недоліки:
- Пришел не тот товар
- Продавець Східний Експрес
Напишите нам через Задати питання продавцю. Решим проблему.
- Александр П***
Проблема решена заменой товара,без стоимости доставки
- Тетяна М***
Проблема не была решена
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Чорний
Наче працює, звук норм 3/5
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- За дану ціну, норм
- Нікіта Г***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Чорний
Купив все дуже добре працює звук дуже якісний
- Переваги:
- Дуже якісний звук
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
Не рекомендую
- Переваги:
- бездротовий..
- Недоліки:
- Якість звуку без нього набагато краща, ніж з ним
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: Fotopulse. Колір: Чорний
Прийшов не працюючий товар, продавець виходе на зв'язок раз в тиждень, вже пройшов майже місяць, я досі не можу повернути свої кошти!
- Переваги:
- Недоліки:
- Сервіс жах! Товар не працює, продавець безвідповідальний.
- Вячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: Fotopulse. Колір: Чорний
Мікрофон нормальний, трохи плаский звук, а от шумоподавлення супер.
Мінус вийшов з ладу через 2 тижні користування, бо не вивозить зарядку де на виході більше 1А.
Це є в описі товару на сайті, але не в інструкції в коробці (на чому я і попався).- Переваги:
- Чудовий мікрофон
- Недоліки:
- Згорів через 2 тижні
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: AJStore
Мікрофон не працює. Все горить: червона лампочка на передавачі і зелена лампочка на мікрофоні. Але звук записує мікрофон телефона. Не з'являється з'єднання з телефоном.
- Анна П***
Мікрофон запрацював тільки через додаток Open Camera, але мені це не підходить, тому мені легко повернули гроші за товар. Дякую продавцю за оперативну роботу
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Market-sell. Колір: Чорний
Кротисувалась вже декілька разів
Мікрофон працює, але дуже шипить, ловить всі звуки,навіть на які вухо не звертає уваги.
На 20му поверсі, ловить звук машин з двору.- Переваги:
- Працює
Швидко відправили - Недоліки:
- Дуже чутливий, навіть крапельку не поглинає шум
- Продавець Market-sell
Дякуємо за ваш відгук
- Продавець Market-sell
Будемо раді подальшим замовленням. Гарного дня
- Тимур Н***Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорний
Ещё не заказал, но уже жду с нетерпением
- Наталія Б***Продавець: FRIK. Колір: Чорний
Покупала этот микрофон но с разъемом для iPhone. Очень быстро удалось связаться с продавцом. Микрофон очень понравился, тем кому я его покупала. Продавец говорил, что будет работать час, я его лично тестировала и он работал 3,5 часа и так и не разрядился. Единственное, что хотела бы добавить это то, что если им не пользоваться более 3-х часов, он не включается вообще (как бы "засыпает"), для этого мы ставили эго на минуту на зарядку, после того как загоралась красная лампочка - вынимали из зарядки и все работало. Особая благодарность продавцу, который активно отвечал на все вопросы и пытался помочь, когда нам не удавалось подключить микрофон из-за того, что не внимательно прочитали инструкцию)))
- Переваги:
- Долго держит заряд, есть индикатор заряда батареи на микрофоне
- Недоліки:
- Нет гарантии производителя