Відгуки покупців про Ручна овочерізка 14в1 ніж подрібнювач для овочів та фруктів Ava Black-Green
Є в наявності
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Найгірший товар що ми коли небудь отримували. Викинули після першого використання.
Товар неможливо використовувати.
Загалом нікому не раджу його купувати, гроші на вітер.- Переваги:
- Не знайшли
- Недоліки:
- Кріплення тупо не існує. Пази не підходять. Леза вилетіли після першої спроби нарізати огірок.
Товар неможливо використовувати.
Загалом нікому не раджу його купувати, гроші на вітер.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ну дуже жахливий запах від неї! Чимсь старим та сирим.
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відсутня одна насадка. Вцілому все добре
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
все ок. для варених овочів те, що треба. сиру картоплю ріже, але залежить від сорту. то ріже легко то не ріже, треба стукнути рукою. насадки терки не пробував, т.я. мені вони не потрібні. брав заради кубиків.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Овочерізка зручна, але недовговічна. З насадки для нарізки через місяць користування випало лезо, з овочечистки теж лезо знялось. Пластикова ємкість дала тріщину.
Добрий день!
Дякуємо Вам за детальний зворотний зв'язок. Нам шкода, що під час користування товаром у Вас виникли такі проблеми.
Оскільки на товар діє гарантія 3 місяці, ми готові розібратися в ситуації та вирішити її в межах гарантійних зобов'язань.
Будь ласка, зверніться до нас через чат продавця на "Rozetka" та, за можливості, надішліть фотографії пошкоджень — випалого леза, овочечистки та тріщини на ємності. Наш сервісний менеджер зв'яжеться з Вами та запропонує оптимальний варіант вирішення ситуації.
Нам важливо, щоб подібні випадки не залишалися без уваги, тому обов'язково розглянемо Ваше звернення!
Дякуємо за зворотний зв'язок та перепрошуємо за незручності.
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже зручна овочерізка для кухні. Замінює одразу кілька приладів
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Завдяки цій штуці швидко готують інгредієнти для страв, рекомендую
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купував цей товар як шинковку, але вона абсолютно ніяка і не виконує свою роботу. Замість того, щоб нарізати овочі, вона їх просто рве і мне. Конструкція абсолютно непродумана — просвіт у ножів на всіх насадках занадто малий, через що продукти просто застрягають. До того ж, якість самих ножів та металу дуже низька, вони тупі прямо з коробки.
Щиро дивуюся такій кількості позитивних відгуків на цей товар, оскільки користуватися ним за призначенням неможливо. Гроші викинуті на вітер, не рекомендую.- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Зовсім не відповідає своєму призначенню!
- Продавець StarLight
Доброго дня, Павле.
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та за Вашу думку.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ергономічна ручка забезпечує зручний хват, а контейнер для зберігання допомагає не губити насадки. Рекомендую!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якісний пластик, гострі леза. За таку ціну – чудовий помічник на кухні!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ножі гострі, нарізають акуратно і швидко. Чорно-зелений дизайн стильний, на кухні виглядає сучасно.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Так можно дуже швидко готувати салати, топ штука!
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чорно-зелений дизайн виглядає сучасно. Рекомендую!
- Арина З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Універсальний помічник, який замінює 14 насадок!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий помічник для швидкої нарізки!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
та річ, яка реально економить час на кухні. Особливо радує, що в наборі одразу 14 насадок
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Рекомендую! Особливо як подарунок собі або мамі, яка все ще користується старою теркою і плаче над цибулею
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Погана якість комплектуючих, слайсер бракований(лезо втоплене що взагалі не ріже), коробка обідрана
Добрий день!
Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Імовірно, мав місце заводський брак одного з комплектуючих або пошкодження упаковки під час транспортування.
Хочемо звернути увагу, що на товар діє гарантія 3 місяці та також доступний обмін/повернення протягом 14 днів з моменту отримання.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Раніше користувався ножем – витрачав багато часу. Цей пристрій прискорив готування вдвічі. Леза не тупляться, легко миються.
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Одна насадка відсутня
А так в цілому непогано- Недоліки:
- Відсутня насадка
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Для заготовок, салатів і просто швидкого нарізання - ідеальне рішення
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар прийшов без пакування лише обгорнутий прозорою плівкою, у не повній комплектації. Відсутній ніж для чищення овочів, та з деформованою кришкою
- Недоліки:
- Не повна комплектація та прогнута кришка
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Брал чтобы морковку натирать , справляется супер , остальным не пользовался
- Переваги:
- То ради чего брал выполняет
- Недоліки:
- Не могу сказать , так как товар буджетный
- Продавець StarLight
- Кобильник О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відсутній ніж на 3 мм, Слайсер з пошкодженнями.
Овочерізка сумнівної якості.
Хочу зробити повернення .- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Якість, комплектація
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення товару за наш рахунок та повної суми за замовлення. Ще раз приносимо вибачення за незручності.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: StarLight
В целом не плохой набор.
- Переваги:
- Недоліки:
- Хлипкая конструкция, скользит по столу, резиновые ножки, утепление глубоко и не помогают.
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок, Владиславе.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороша овочечистка, нарізає добре
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручна, компактна і дійсно має 14 функцій. Легко нарізає овочі та фрукти на кубики, соломку, кружальця. Ніж-подрібнювач чудово справляється з зеленню та горіхами.
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Овочерізка супер, на кухні стало працювати легше. Дякую
- Переваги:
- Зручна
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручна терка
- Переваги:
- Багато насадок
- Продавець StarLight
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Повнений подріб, при нарізці кубиками леза погнулися на першій же цибулині, шинковка перетворює огірок в кашу через м'яке лезо, лезо хвилею може в принципі нарізати моркву і огірок, але помідор перетворить у кашу бо тупе, два леза для моркви по-корейськи поклали однакового розміру. Протиковзаючі ножки втоплені в корпус, тому не працюють зовсім, не можна мити в посудомийці...
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо Вам свої вибачення за дефект/брак заводського характеру. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!
- захаренко С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже сподобалась
- Переваги:
- Корисна дрібничка в домогосподарстві
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
А бумаги напхали в коробку це капець. Краще щось би вклали або коробку меньшу вибрали б. Ну дуже погано.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відсутність однієї насадки. Да і пластик хиплий.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності!
- Валерія М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
По-перше, там відсутня одна насадка, по-друге, вона взагалі нічого не ріже, навіть сир, що вже казати про овочі.
- Недоліки:
- Немає однієї насадки, не ріже продукти
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Валерія!
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: StarLight
В наборе не хватает одного слайсера. На упаковке он нарисован, а внутри его нет. Брала на подарок, поэтому очень расстроил некомплект. Лучше поискать другую овощерезку, не советую. Магазину стоит проверять комплектацию перед отправкой.
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Олександра. Актуальна комплектація вказана в картоці товару, на яку Ви оформили замовлення та вірогідніше за все Ви перед оформленням замовлення ознайомились із інформацією зазначеною у описі, характеристиках та на фото. Тобто зазначена в картоці товару відповідає замовленому Вами товару. Прохання ознайомитись з інформацією ще раз та співставити ії із тією комплектацією - що Ви отримали. Якщо після того як Ви перевірите всеодно буде не та комплектація, або ж не повна - прохання звернутись до нас задля оформлення повернення. Дякуємо.
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидка відправка товару, завелика коробка для пакування овочерізки, за рахунок чого більший вміст коробки займало просто порізаним картоном, навіть виникли сумніви що в коробці взагалі є замовлений товар, бо картону було ну дуже багато. Та на жаль, недокомплект прийшов. відсутній слайсер.
- Переваги:
- Компактна, доволі зручна у використанні. Леза нормальні.
- Недоліки:
- не повна комплектація, відсутній слайсер
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок. Зазначена Вами інформація буде перевірена та вразі підтвердження будуть внесені корективи. Гарного Вам дня!