День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Водяний автомат водний бластер дитячий UKBOO Water Gun M416 на акумуляторі електричний акумуляторний із зарядкою від usb прицілом на 300 мл білий синій водяні автомати водні бластери (HQB007701)

Оцінка користувачів 1.67/5
на основі 3 відгуки
  • Анна Муржак
    Відгук від покупця. Продавець: Playday

Син побачив у хлопця цей автомат і дуже захотів і собі!
    Стріляє гарно . Можна і пляшку вставити з водою .
    Виглядає прикольно ! Хлопці всі дивляться і хочуть !!
    Дуже син задоволений . Був…
    Бо… щось з акумулятором…
    Тиждень по користувались і на тобі
    Не заряджає … вогник горить і через хв гасне .

А ми ще порадили другові . Мама йому теж замовила . Сьогодні він перший день користувався . Побачим як буде далі !
    Але буде соромно , що порадила таке !
    Якщо гавкне як і в нас ((
    1000 гр просто на вітер

Переваги:
    Прикольно стріляє . Виглядає ефектно
    Недоліки:
    Дорогий . В користуванні був тиждень і вже не працює зарядне .
  • Андре Чиназович
    Відгук від покупця. Продавець: Playday

вельми перепрошую за попередній відгук,все ще гірше ніж могло бути,з зарядним пристроєм все в нормі,накрився та перестав працювати сам автомат
    тому срок його служби склав 4дні

• Продавець  Playday

Вітаю, Дмитро ! На жаль, будь-який товар може зламатися з різних причин (прихований дефект, брак, неправильна експлуатація тощо) Для заміни/повернення товару існує гарантійний термін, протягом якого необхідно зберегти упаковку постачальника і не порушувати цілісність товару та комплектуючих. А далі все дуже просто. У разі несправності потрібно повідомити продавця та повернути товар у повній комплектації. Тому особисто Вам щира порада на майбутнє. Не потрібно самостійно робити діагностику, розкривати/відривати комплектуючі , псувати зовнішній вигляд товару тощо. Цим Ви позитивно для себе вирішите питання і заощадите свій час та продавця. Якщо у Вас залишилися ще питання - звертайтесь, будь ласка.

• Андре Чіназович
    Відгук від покупця. Продавець: Playday

сам автомат нормальний,але через 3 дні перестав працювати зарядний пристрій,який йшов в комплекті
    на щастя я зміг його замінити по гарантії на ідентичний,але і він не працював належним чином (точніше взагалі не заряджав)
    отже купляйте,Тіль якщо маєте ідентичний зарядний пристрій до тих акумуляторів

Переваги:
    нормально стріляє
    Недоліки:
    зарядний пристрій
    • Продавець  Playday

Добрий день, Дмитро! Ми з Вами з 25.06.24 ( 10 днів поспіль ) спілкуємось стосовно замовлення. На наданому Вами відео обидва кабелі робочі, тобто індикаторна лампочка працює в залежності від заряда акумулятора. До роботи автомата та акумуляторів у Вас теж не було претензій. Ми вважали, що питання вичерпано і ми надали Вам все по Вашому запиту. Шкода, що отримали таку оцінку своїх зусиль. Гарного дня!

• Продавець  Playday

* з 25.05.24 р- друкарська помилка