Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Вілюта ранфорс 22198 Євро

Немає в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Постіль гарна, якісна

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що ви задоволені якістю постільної білизни. Бажаємо вам приємного користування!

• О. А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Хорошее, красивое, яркое. Всегда беру постельное этой фирмы.

Переваги:
    Цена, качество, внешний вид
    Недоліки:
    Нельзя выбрать размер наволочки

Дякуємо за ваш позитивний відгук і довіру до нашої продукції! Ми раді, що ви задоволені ціною, якістю та зовнішнім виглядом нашого постільного білизни.
      Ми також цінуємо ваші зауваження і працюємо над впровадженням можливості замовлення комплектів з наволочками різних розмірів. Сподіваємося, що незабаром зможемо запропонувати вам ще більше зручних варіантів.
      Дякуємо, що залишаєтеся з нами!

• Снежана Б***

Найкраща постільна білизна, гарний принт та хороша якість за таку ціна. Тепер буду завжди брати постіль данної фірми.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки немає
  • Лілія С***

Дуже задоволена, чудова білизна

• Лілія С***

Дуже задоволена

• Татьяна Б***

Сегодня забрала комплект) Качество как всегда супер, только цвет чуть темнее чем на картинке, но я довольна. Я всё время беру эту фирму, себе и ребёнку) Вся семья довольна.

Переваги:
    Качество
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ

Постіль приїхала добре запакованою та досить оперативно. Через невеликий отвір в підковдрі шов розійшовся, бо заправляти велику ковдру незручно, проте загалом шви в білизні оброблені добре, нитки не стирчать. Користуюся 8 місяців, колір стійкий після багатократного прання. Загалом постіль хороша, за потреби візьму ще один-два комплекти — за свої гроші супер.

Переваги:
    Досить зносостійка тканина і колір, добре переться. Топ за свої гроші
    Недоліки:
    Хотілося б резинку в простині та більший отвір в підковдрі
    • Продавець  ЗАТИШНА НІЧ

Дякуємо за Ваш відгук!

• Інна М***

Гарна постіль

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Чудова білизна, в житті ще краща ніж на фото.
    А от сервіс Розетки пробив чергове дно, через помилки то сайту, то операторів, то працівників на складах три рази по неї ходили в пункт видачі.

• Елена Г***

Хорошая постель. Дочка довольна