- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: WGroup
Замовив декілька комплектів для домашнього спортзалу. 1,2 мм як для зайнять з грушею вистачає,але для боротьби або якихось вправ де можуть буть різкі падіння ,ато ставання на коліна -замало. раджу 1.5 мінімум.
навіть поклавши шільно між двох стін-ковзає. треба кріпити двостороннім скотчем. особливо якшо є характерні боксу рухи ногами біля груши.
перший раз я поклав закріпивши скотчем лише по периметру на стиках.але раджу також проклеїти і середину бо з часом вони починають підійматися -довелось переклеювати. взагалі коври чудові.якшо трохи погратися то можно зібрати так щоб малюнок співпав і тоді ващє кайф))- Переваги:
- якість,ціна ,не вонючі
- Орест А***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Ідеально підійшов для домашнього залу.
Без запаху,складається дуже плотно і виглядає так наче суцільне покриття.
Універсальний
Відправили оперативно
Задумався над купівлею ще одного комплекту.
Рекомендую товар та продавця- Переваги:
Якість
Функціональність - Недоліки:
- Продавець WGroup
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Дуже тішить, що мат-пазл так добре вписався у Ваш домашній зал і створив ефект суцільного покриття. Приємно, що Ви відзначили і якість, і швидкість доставки.
- Анастасі С***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Мат пазл гарної якості, не смердить.
- Переваги:
- Мʼякий та приємний
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: WGroup
Мне понравился,для домашнего спортзала подходит
- Переваги:
- Подавляет шум
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Збирається ідеально і виглядає як одне ціле покриття. Займатись зручно. 1.2 см ідеально. Прогинається від ваги гантель, але потім приймає попередню форму. Запаху нема. Замовив ще
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Побачим з часом
- Дмитро
І як ваші враження з часом?
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: WGroup
Простий у використанні, повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Якісний матеріал