Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Намет дитячий палатка ігрова для дітей замок для хлопчика великий складний ігровий будиночок для дівчинки для ігор на вулиці та вдома сумка в комплекті DobraMAMA дитячі намети будиночки Синій 66335

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарний намет, дитині все довподоби. Задоволений.

Переваги:
    Ціні, якість
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що намет сподобався дитині та виправдав очікування за ціною й якістю. Ваша довіра до нашого товару для нас дуже важлива. Бажаємо багато яскравих ігор та приємного користування наметом!

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купили цей намет-замку зі зірочками — дитина просто в захваті, тепер це її власний «космодром»
    Купол дуже яскравий, з жовтими піками зверху виглядає справді казково, як маленька фортеця.

Переваги:
    .Головний плюс — вона реально збирається та розкладається за пару хвилин.
    Недоліки:
    намет дуже легкий, тому від будь-якого сильнішого пориву вітру він одразу летить і перевертається
    • Продавець  opsale

Дякуємо за такий теплий і детальний відгук та за вибір цієї моделі намету. Раді, що дитина із захватом грається й перетворила його на свій «космодром». Зауваження щодо легкості конструкції враховано. Бажаємо приємних ігор та яскравих вражень щодня!

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна палатка,дитині дуже подобається,грається в ній

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не було
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався дитині й приносить радість під час ігор. Дякуємо, що обрали саме цей товар та оцінили співвідношення ціни й якості. Нехай намет ще довго тішить цікавими й веселими іграми вдома та на вулиці!

• Ольга Я***

Чудова палатка , дякую )
    Дитина в захваті.
    Швидка відправка . Гарна якість .

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що намет сподобався і дитина задоволена, а якість та швидка відправка виправдали очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай ігри в наметі приносять багато радості та яскравих вражень щодня!

• Алла К***

Чудова намет,дитина в захваті

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого намету. Раді, що дитині подобається та викликає захоплення, адже це головне для іграшок і товарів для малюків. Нехай ігровий будиночок дарує багато радості, затишку та цікавих ігор як вдома, так і на вулиці.

• Андрій

Чудова хатинка, якісна

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Василий О***

Спасибо, ребенок доволен!!!!

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Заріна

Цена-качество. В целом нормально, а ребенку вообще кайф ) Брала за 359 грн

Переваги:
    Ребенок доволен
    Недоліки:
    Ребенок носит палатку по всему дому
    • Продавець  opsale

• Богдан Р***

Чудовий будиночок

• Дарина В***

Ціна / якість на 10 з 10

• Світлана І***

Дуже гарна палатка . Ми та малюк задоволенні . Грає кожну годину в ньому

Переваги:
    Яскравий , місткий
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  opsale

• Світлана І***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна палатка. Якісна. Легка, мобільна. Можна і вдома і на вулиці. Дитині сподобалось. Дякую!

Переваги:
    Якісна. Акційна ціна супер.
    Недоліки:
    Невиявили
    • Продавець  opsale

• Галінська О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дитині сподобалось, зручно, що можна брати з собою, є пакування тому зручно зберігати. Ціна/якість відповідає.

Переваги:
    Мобільність, ціна, дитині цікаво.
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, приємного користування. Гарного дня!

• Алла

Гарна палатка

• Лілія Ф***

Якість відповідає ціні.

Переваги:
    Відповідає опису.
    Недоліки:
    Якість товару.
    • Продавець  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Альбина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

За свою ціну палатка чудова Дитині подобається гратися в ній. Можна і на вулицю і вдома. Рекомендую

Переваги:
    Ціна і якість
    • Продавець  opsale

• Попова М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Гарна палатка, дитині там достатньо місця, зручно упаковується в невелику сумку і можна взяти з собою.
    Товаром задоволена.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Палатка обалденная, собирается легко, выглядит как на фото 100%. Плащевка плотная, но падение на нее вряд ли выдержит. Малыш любит в ней играть и читать

• Валерий А***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Супер, все прийшло вчасно та якісний товар, всім рекомендую )

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Порвали в перший же день))) Задумка цікава, але він не міцний, треба мати на увазі. Підшили, все ок

Переваги:
    Легко збирається
    Недоліки:
    Дуже тонка тканина
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Чудовий намет! Більший ніж очікувала. Якість супер! Легко збирається. Можна брати і на вулицю і в подорож)

• Юля О***

Палатка супер… Спасибо)))))

• Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Дуже сподоюався моєму племіннику.

• Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Юлій К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Купував намет як подарунок. Донька була у захваті, коли побачила його. Тепер вона має свою "оселю" для гри. Матеріал якісний за свою ціну.

Переваги:
    Донька щаслива, а це - найголовніше
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Нормальна палактка, гарно запакована в спецальну сумку. Складається швидко, дітям подобається.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Все чудово! Діти були в захваті коли отримали палатку. Рекомендую всім, дуже сподобався.

Переваги:
    Відповідає опису, купували на подарунок
    • Продавець  opsale

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Намет дуже класний! Все як на фото, якісно, яскраво. Тепер в дитини є своя міні ігрова кімната. Доставили швидко.

Переваги:
    Товар якісний, відповідає опису
    • Продавець  opsale

• Ілья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale

Намет просто диво! Купив його своєму синочку, і він зразу ж його полюбив. Намет виглядає дуже гарно і якісно. Легко збирається і розбирається. Ми з дружиною дуже задоволені цим наметом.

Переваги:
    Якісний, гарний на вигляд, легкий у догляді
    • Продавець  opsale