Товар приїхав швидко, якість гарна, виглядає як на фото
Хороший товар , орбизы качественные
Сыну все понравилось
Спасибо!
Чудові орбізи,гарні кольори та пакування. Все сподобалось)
Я не знаю может я что-то не так делаю ,но налил водой подождал ,но пульки просто разлетаются сразу как вылетают ! Брал другие все хорошо ! Эти просто разрываются сразу (((
Вітаємо, рекомендуємо заливати кульки очищеною водою кімнатної температури, на 5-6 годин , після чого повинно залишитися води 2 см над рівнем орбізів ( тобто води з запасом ) .
Вони розриваються саме в автоматі тому, що мають менший розмір і система подачі автомата їх просто подрібнює в середині .
Все згідно опису. Дякую
Сподобались кульки, на ніч залили водою і все супер: розмір, міцність. Головний плюс - це співвідношення ціна/кількість
У кого жорстка вода потрібно купити дистильовану, бо не доростуть .
У нас із скважини за ніч выросли до н мм.
А купила і виросли до нормального розміру.
Орбізи хороші виросли за час
Все супер.
6мм можна отравитися
Гарні орбізи.
Виросли до 7-8 мм, так як і потрібно
Спочатку я розчарувалась та думала ,що автомат який подарувала сину, поломаний .Бо орьізи выспались і не вистрелювали.
Потім родщвонила у магазин сказали , що неправильно виростили орбізи.
Потрібно щоб була не жорстка вода, тому ми купили дистильовану .
Потім я її трохи нагріла і випала орбізи.
І вони за 2 години вже були правильного розміру.
Погано що на сайті цього не пишуть і на коробці з орбізами теж, бо пів дня думала що робити - автомат є але не стріляє...
Отож ,кщо у вас вода з скважини, як у мене, то краще не морочитись і не портики нерви , а купити дистильовану.
Все супер
Спочатку залишила незадовільний відгук,бо упаковка здалась ну дуже маленькою.Порахували орбізи ,вишло більше ніж в описі ,хоча спочатку подумала що їх там менше ,щодо розміру поки що не знаю,продавець порекомендував замочувати при ph 5 ,подивлюсь що з цього вийде,понижувач є і вимірний розчин також.
Дякуємо за відгук, радимо спочатку перевіряти товар , потім залишати відгуки , не дуже гарно стверджувати , що ми дуримо покупців , що товар поганий не перевірши його , бо вам так сдалось. Гарних покупок
Доставили швидко.
З орбізами все добре. Все так, як зазначено в описі.
Рекомендую.
Наче й швидко оброблено замовлення,все гарно упаковано прийшло,але кульки не мають розмір7-8мм як заявлено. На ніч залили невелику кількість кульок і зранку розчарування.
Вітаємо , налийте води стільки , щоб на ранок залишок води перекривав орбізи на 2-3 см .
Фактично розмір 6,5 мм після ночі у воді.
Непогані, багато, але там немає 8 мм...дуже маленькі, зробила заміри 5 мм.
Вітаю . Залийте на ніч , так щоб на ранок вода була над орбізами. У вас не достатньо води
Кульки майже без брака
Нормальна якість. Швидка доставка
Отличная скорость доставки и сервис!
Дякую магазину за швидку відправку. Підійшли для дитячого автомату, вистачить надовго)
Хороші орбізи,без запаху,сподобалися
Чудова іграшка. Дякую!
Гарний товар. Швидка доставка.
Все доставили швидко. Товар якісний та відповідає опису.
Дуже задоволені арбізами, швидка доставка, супер якість!
Брала щоб зробити дитині сенсорну коробку, більш ніж задоволена Використали 5ту частину баночки а отримали цілу коробку щастя Був радий не тільки малий, а і я з задоволенням з ним грала
Велика кількість, а також доставка у відділення розетки
Товар відмінної якості, дитина задоволена
Все швидко.Супер.
Безупречная доставка и арбизи отличные
Замовлення прийшло швидко, орбізи супер! Дочка задоволена)))
Товар сподобався, швидка
доставка
Все прийшло як замовляли. Дякую
Все чудово
Дякую за мега швидкість реагування на замовлення! Товар відповідає опису! Все супер!
Товар якісний, герметично запакований. Рекомендую