Відгуки покупців про Спортивні блютуз навушники TWS BX28 с зарядним кейсом та активним шумоподалвенням Чорний

Оцінка користувачів 4.94/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Все супер! Навушники працюють добре. На довго вистачає батареї. Через мікрофон також прекрасно чути при телефонній розмові.
    Продавець швидко зв'язався і відправив товар.

• Семен К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M
    Переваги:
    Фізичні кнопки.
  • Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Купувала сину на подарунок, дуже сподобались, добре тримаються на вухах , навіть під час сну, довго тримають заряд, загалом задоволений

Переваги:
    Зручні, довго тримають заряд
    Недоліки:
    не має
  • Карина П***

Хороша якість

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Наушники добрі мені подобаються. Дякую вам

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Навушники класні, я задоволена і якістю і звучанням. Обслуговування на вищому рівні, вислухали побажання і порадили гарну модель. Велике дякую!

• Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Супер.Великий що з НЕ сенсорним управлінням .Звук норм . Довго тримають заряд .

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Роботою магазину цілком задоволена, навушниками теж. Дуже зручні для бігу, довго тримають заряд, звук супер

• Дар'я М***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Дуже гарно упаковано, швидко прийшли. Звук дуже добрий, якість на високому рівні. Дуже дякую!

Переваги:
    Швидка доставка, гарний, якісний звук
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Не погані навушники, за такі гроші) Для гурманів не вистачить басів, але для спорту та трекінгу саме те!

Переваги:
    Дешево
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Навушники за свої гроші дуже не погані. Шумоподавлення є. Для прогулянок і пробіжок саме те. Тримаються на вузах добре, не тиснуть, не випадають. Самих нижніх частот не відчувається, але це все справа смаку. Середні і високі частоти хороші. Продавець порядний. Швидко зв'язалися і відправили товар.

• Дар'я С***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Купувала мамі на подарунок, дуже задоволена.Дякуємо все супер,опрацювали замовлення дуже швидко.Дякуємо

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Продавець хороший, рекомендую. Навушники за свою вартість не погані, чутний весь діапазон, нижні частоти присутні, але не дуже глибокі, верхні та середина гарно виражені. Є шумоподавлення

• Марта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Навушники хороші, відповідають опису. Гарно відтворюють звук і надійно тримаються на вусі під час пробіжки. Дякую продавцю за швидку доставку

Переваги:
    Хороше звучання, добре тримаються на вусі
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Цена качество на уровне, для пробежки и зала самое оно, удобно отвечать переключать и отвечать на звонки

Переваги:
    Физические кнопки и емкость батареи
    Недоліки:
    Пока не выявил
  • Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M

Дійсно гарні та якісні навушники які повністю відповідають опису. Дякую продавцю за швидкий зв'язок гарну пораду та швидку доставку.

Переваги:
    Якісний звук. Гарний мікрофон. Тривала батарея.
    Недоліки:
    Поки що не знайшов