- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Focus M
Все супер! Навушники працюють добре. На довго вистачає батареї. Через мікрофон також прекрасно чути при телефонній розмові.
Продавець швидко зв'язався і відправив товар. - Семен К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
- Переваги:
- Фізичні кнопки.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Купувала сину на подарунок, дуже сподобались, добре тримаються на вухах , навіть під час сну, довго тримають заряд, загалом задоволений
- Переваги:
- Зручні, довго тримають заряд
- Недоліки:
- не має
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Хороша якість
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Наушники добрі мені подобаються. Дякую вам
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Навушники класні, я задоволена і якістю і звучанням. Обслуговування на вищому рівні, вислухали побажання і порадили гарну модель. Велике дякую!
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Супер.Великий що з НЕ сенсорним управлінням .Звук норм . Довго тримають заряд .
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Роботою магазину цілком задоволена, навушниками теж. Дуже зручні для бігу, довго тримають заряд, звук супер
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Дуже гарно упаковано, швидко прийшли. Звук дуже добрий, якість на високому рівні. Дуже дякую!
- Переваги:
- Швидка доставка, гарний, якісний звук
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Не погані навушники, за такі гроші) Для гурманів не вистачить басів, але для спорту та трекінгу саме те!
- Переваги:
- Дешево
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Навушники за свої гроші дуже не погані. Шумоподавлення є. Для прогулянок і пробіжок саме те. Тримаються на вузах добре, не тиснуть, не випадають. Самих нижніх частот не відчувається, але це все справа смаку. Середні і високі частоти хороші. Продавець порядний. Швидко зв'язалися і відправили товар.
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Купувала мамі на подарунок, дуже задоволена.Дякуємо все супер,опрацювали замовлення дуже швидко.Дякуємо
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Продавець хороший, рекомендую. Навушники за свою вартість не погані, чутний весь діапазон, нижні частоти присутні, але не дуже глибокі, верхні та середина гарно виражені. Є шумоподавлення
- Марта Г***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Навушники хороші, відповідають опису. Гарно відтворюють звук і надійно тримаються на вусі під час пробіжки. Дякую продавцю за швидку доставку
- Переваги:
- Хороше звучання, добре тримаються на вусі
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Focus M
Цена качество на уровне, для пробежки и зала самое оно, удобно отвечать переключать и отвечать на звонки
- Переваги:
- Физические кнопки и емкость батареи
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Дійсно гарні та якісні навушники які повністю відповідають опису. Дякую продавцю за швидкий зв'язок гарну пораду та швидку доставку.
- Переваги:
- Якісний звук. Гарний мікрофон. Тривала батарея.
- Недоліки:
- Поки що не знайшов