Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Термометр для духовки кухонний градусник з нержавіючої сталі Ava Silver

Оцінка користувачів 4.88/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  90% позитивний, 7% нейтральний, 3% негативний
    Більшість покупців задоволені термометром для духовки: відзначають його точність, простоту у використанні, швидку доставку й корисність для контролю температури при готуванні. Покупці особливо хвалять відповідність показів температури реальній, компактність, читабельність шкали та ціну. Негативні моменти пов’язані переважно із пакуванням і окремими випадками недостовірних показань, але скарг незначна кількість.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Надія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Швидка доставка. Працює справно!

• Анна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометр працює правильно, зручно кріпити в духовці за гачок.

• Дар'я Р***

Працює, все показує

• Борщова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометр приїхав вчасно. Вже використовували, працює добре

Переваги:
    Температуру показує вірно
    • Продавець  StarLight

• Евгений Г***

Все добре.

• Ярослав Г***

Нормально виконує функції

• Сергей Г***

Удобный термометр...

• Юрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже гарний пристрій, для старих приладів в котрих немає термометра. Моїй духовці, зі зламаним регулятором температура, дуже виручає!

• Катерина

Працює справно

Переваги:
    Обʼєктивно відображає температуру

• Аліна Г***

Швидка доставка,все працює

Недоліки:
    Не має!
    • Продавець  StarLight

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже хороша річ. В моїй духовці немає вбудованого термометра, тому мені дуже зручно із цим.

Переваги:
    Не дорого, зручно
    • Продавець  StarLight

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Точно показує температуру, зручний у використанні за рахунок того, що можна як підвісити, так і поставити, шкала не перевантажена тими нікому не потрібними фаренгейтами, як в інших термометрах, нічого зайвого! Покупкою задоволений!

Переваги:
    Точність, зручність у використанні

• Руслана В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Скажіть будьласка,чому термометр прийшов запакований просто в пакетику?
    Духовка поставлена на 200градусів а термометр показує 120???
    Як це розуміти

• Олег Ш***

Дякую за інформацію, шкода що не прислухався і теж отримав подібної якості виріб

• Дмитро

Термометр легко перевірити зануривши в кип'яток, він завжди 100 градусів.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Перевірила, термометр дійсно показує правильну температуру.
    Прийшов своєчасно.
    Трохи пошкоджено пакування, але на якісь це не вплинуло. Покупкой задоволена.

Переваги:
    Правильно показує температуру, що головне.
    Недоліки:
    Трохи пошкоджено пакування
    • Продавець  StarLight

• Елісавета Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовила у зв'язку з покупкою газової духовки. Одразу скажу, що в інструкції до газових духовок зачасту є пояснення, в якому положенні регулятора можна отримати бажану температуру)
    Тим не менш, користуюсь цим термометром регулярно - дуже подобається відчуття контролю над температурою, адже чітко видно, яка там погода всередині.

Без сумніві раджу усім, кого хвилює температура приготування страв.

Переваги:
    Працює і виглядає супер надійно. Сподіваюсь, служитиме вірою і правдою)
    Недоліки:
    Багато людей не в курсі про такий девайс і роками жаліються на свою духовку
    • Продавець  StarLight

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

В тот день как пришёл термометр, решила испробовать, поставила выпекать пирог. Плита у меня новая Ханса, пока не разобралась со шкалой градусов на ручке, от 160 до 300, вроде 20 градусов на отметку. Выставила на вторую точку на ручке после 160, это наверно 200, градусник показывал 190

Переваги:
    Можно подвесить, поставить, показывает вроде точно, использовала пока один раз
    Недоліки:
    Вроде нету, лёгкий, думала будет тяжелее
    • Продавець  StarLight

• Корж М***

Нормальний термометр

Переваги:
    Точно показує температуру

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отлично справляется со своей задачей

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометр работает хорошо, недостатков не обнаружила, спасибо!

Переваги:
    Удобен в эксплуатации

• Боровіченко В***

Все працює.Респект продавцю!

• ірина Д***

Термометр відповідає опису.
    Працює на відмінно.

Переваги:
    Гарний, правильно показує температуру

• Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Свою функцію виконує, недоліків не виявлено

• Кульга В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар отримала, вважаю що існує похибка в 20 градусів. Теж саме підтвердив майстер з ремонту духовок.

• Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину та за зворотній зв'язок!

• Сергій Я***

В яку сторону похибка?

• Софія К***

Термометром задоволена, рекомендую

• Олександр

Гарний термометр. Рекомендую.

Переваги:
    Можна поставити або підвісити

• Віра Д***

Задоволена

• Николай Н***

Нормальный прибор

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарний термометр, отримала дуже швидко своє замовлення.

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Некачественный товар- градуировка стоит не на нуле , а на 50 град. Не рекомендую брать.

Переваги:
    Недоліки:
    Сбой градуировки
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня. Це є нормальним, якщо стрілка на аналоговому термометрі для духовки не стоїть точно на нулі за кімнатної температури. Деякі термометри можуть мати невеликі відхилення у початковому положенні стрілки, що взагалі не впливає на точність вимірювання температури під час нагрівання. Як тільки духовка нагріється, термометр коректно показуватиме поточну температуру в межах своєї робочої похибки. Також за бажанням це усувається вручну, хоча знову ж таки - це не важливо та на работу вимірювання не вплине.

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Термометр просто супер. Добре видно шкалу. Вимірює точно. Компактний. Саме те, що треба.

Переваги:
    Зручний, точний, добре видно шкалу
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  StarLight

• Назарова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Пользуюсь несколько месяцев. Работает четко и точно

Переваги:
    Отличное качество. Приятный простой дизайн.
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  StarLight

• Виктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Ещё не пробовал но на вид норм, правда как то не упаковки ни коробки, просто в пакетике

Переваги:
    пришло вовремя
    Недоліки:
    Очень острые края метала
    • Продавець  StarLight

• Корчицкая Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все чудово, зручно стоїть на деко. Показує чітко. Дякую.

• Оксана Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Користувалась термометром уже декілька разів. Використовую для контролю температури в газовій духовці. Відхилення в показниках термометра і духовки мінімальні.

Переваги:
    Чітка шкала. Точність.
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  StarLight

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Градусник якісний, доставили швидко, дуже задоволена покупкою. Використовую часто, зрозуміла, що моя духовка не коректно показує температуру.

Переваги:
    Якість

• Сергей К***

дуже вдячний,лучше не буває,

Переваги:
    якість