Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ручна овочерізка 15в1 ніж подрібнювач для овочів та фруктів багатофункціональна SV Black-Green

Оцінка користувачів 4/5
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Покупкою задоволена. Гарний помічник на кухні.

• Руслан Л***

Все добре

Недоліки:
    Необнаружил
    • Продавець  StarLight

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Шукали овочерізку під новорічні салати - цей набір дуже добре справляється за свою вартість

Переваги:
    Дуже зручна річ

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Отримали товар, але він виявився разукомплектованим - не всі ножі були в наявності. Не можна довіряти цьому продавцю! Не покупайте в нього з попередньою сплатою!!!

Переваги:
    Немає переваг, тому що товар неповний!
    Недоліки:
    Доставлений некомплект!
    • Продавець  StarLight

Питання було вирішеня шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за надані незручності та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дякую все класне і круте і сподобалося, але недоукомплектовано, і виходить 12 в 1, а не 13 в 1

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Немає однієї детальки
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через неповний комплект товару. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення даного питання.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже задоволена покупкою, гарний помічник на кухні, тепер просто обожнюю робити різні салати, є безліч насадок, леза гострі, тому однозначно рекомендую

Переваги:
    Багато різних насадок, гарне пакування
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  StarLight

Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!