- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Пользовались два раза, потом ни один прибор флешку не видет.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Спасибо! Довольная!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Працюе добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець Smartis
Дякуэмо за відгук.
- Кирсанов П***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Она бракованная забоокируйте этот магазин он продает бракованные товары зная об этом
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
- Кирсанов П***
Может я неправ вы их проверять не должны но торговать бракованными вещами нехорошо.
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Прикольна штучка.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Гарна флешка
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Smartis
За сто гривень це чудова покупка, особливо для невибагливих задач, звісно я б за таку ціну нічого цінного там не зберігав, бо чіп пам'яті там явно сама дешева відбраковка, а от для трансферу з телефону до 3д принтеру це чудовий варіант.
Проводити якісь детальні тести швидкості сенсу не бачу, думаю там щось трошки швидше USB 2.0, і це нормально для якихось невеликих файлів.- Переваги:
- Акційна ціна в 99 гривень; повністю металевий корпус; наявність всіх портів для підключення до комп'ютерів та Android смартфонів
- Недоліки:
- Збірка рівня "шалтай болтай" — плата з роз'ємами доволі сильно люфтить разом з захисним механізмом; відсутність маркування об'єму пам'яті та серійного номера деінде
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Через два тижня вже не працює
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Smartis
Прийшла на протязі двох діб!
Чесно кажучи, думав що за таку ціну буде щось погане, але покористувавшись, сподобалась! Працює швидко, ніяких нарікань немає!
Окрема подяка продавцю за приємний подаруночок!)- Переваги:
- Металевий корпус, якість! Подаруночок від продавця приємний бонус)
- Недоліки:
- Не виявив
- МефистофельВідгук від покупця. Продавець: Smartis
Мне товар очень понравился по функционалу дизайну да и вообще в целом все прислали быстро и оперативно рекомендую
- Переваги:
- Цена качество функционал
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Дуже задоволена. Зручна компактна .
- Переваги:
- Маленька
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Повна хрінь!
Записує 5 фоток потім зависає
потім знову 5 фоток запише і знову висяк
потім 2 фото і повна ж....а.
Одним словом 12 фоток 10 хв копіює і все(
Перший раз таке бачу - цирк ,а не флешка
завтра візьму бубен
або свічку поставлю
Як би то це щастя повернути або поміняти на іншу- Переваги:
- дали в подарунок лампочку до повербанку) респект продавцю
металевий корпус флешки
вроді би все добротно зроблено - Недоліки:
- нормально не працює
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Smartis
Все чудово
- Продавець Smartis
Дякуємо за відгук
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Швидко прийшло, ввічливий продавець, якість відповідає заявленій
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Флешка проработала недели три и сдохла. Выкинул.
- Недоліки:
- Очень маленькая скорость записи.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Smartis
Строк життя 15 днів. Купив 16 жовтня, сьогодні сказала пака
- Переваги:
- Симпатична, і тайп С і звичайна USB, дешево
- Недоліки:
- Ненадійна, юсб з відкидною частиною механічною, під якою mini usb штекер(нафіга воно там крім щоб було легше десь колись зламати погнути, я без поняття). 2 тижні це нездорова фігня
- Венидиктов А***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Перестала работать не проработав даже 2 месяца. Не тратьте деньги!
- Переваги:
- Недоліки:
- Перестала работать. Просто мертвым грузом лежит теперь
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Працює
- Переваги:
- Покищо не зламалась
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Все працює. Перекидала фото та відео. Супер! Єдине, що нема там 64 Гб
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Коли брав за такі гроші - розумів, що йду на компроміс. Якість матеріалів- гарна. Що до роботи- дуже дивна робота. Те що вона не швидка- це очевидно, але препади у швидкості, підторможування і підвисання не радують.
- Переваги:
- Формфактор, матеріал
- Недоліки:
- Закачка файлів незрозуміла
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Замечательная флешка
- Переваги:
- 3 в 1
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Якість
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Спочатку встпрацювало нормально, на всіх пристроях , а на 10 раз під'єднання до ПК флеш просто не з'явився і більше ніякий пристрій не бачить цей флеш накоплювач. Я ще не разу не зустрічав щоб так швидко переставав працювати накопичувач.
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Все чудово працюе
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Флэшка не соответствует заявленным характеристикам по скорости чтения/записи.
Реальные измеренные параметры (Win10+CrystalDiskMark8): чтение - 25 МБ/с, запись - 5 МБ/с (см. прилагаемый скриншот)
Флэшка изначально отформатирована в exFAT. Повторное полное форматирование с размером кластера 8 кБ заняло около 5(!) часов. Никакого положительного результата не дало.
При такой скорости записи возникают большие сомнения в целесообразности её приобретения для обмена данными между компьютером и телефоном. Wi-Fi, bluetooth и т.п. может оказаться быстрее.
Может представлять интерес только для пользователей, которым проще "вставил-скопировал-вынул", чем возиться с настройкой соединений по беспроводным технологиям. Да и то, при частом обмене данными может быть выгоднее купить простую скоростную флэшку и переходник для телефона вместо этого гибрида.- Переваги:
- 3-в-1, относительно невысокая цена
- Недоліки:
- низкая скорость чтения/записи
- Дмитро М***
Попробуйте форматировать в exfat размер кластера по умолчанию, у меня заняло 1,5 часа, скорость записи стала до 23 мб/сек, вроде пока что всё нормально, вчера делал.
- Игорь Б***
Дмитрий, я переформатировал флэшку ещё раз с установками по умолчанию для exFAT. Потратил на это ещё 5 часов. На параметры флэшки это не повлияло, как было в среднем чтение 25 МБ/с, а запись - 5 МБ/с, так и осталось. Возможно Вам повезло с экземпляром. ) Или мне не повезло. (
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
У кого проблемы с записью и чтением флэшки, попробуйте форматировать в exfat, у меня это заняло где-то 1,5 часа(убрать надо галку только заголовок), после этого запись на флэшку пошла до 23 мб/сек с перерывами и падением скорости для создания наверное новых папок (у меня было штук 7 папок с файлами), всего около 4 гиг записались за 5мин. Дальше понаблюдаю.
- Переваги:
- 3 в одном
- Недоліки:
- Надо новую форматировать.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Перекинули пару фото а відео а далі вже все не працює ні з телефону ні з комп'ютером
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
USB 2.0 повний тормоз але і ціна відповідає якості. Якщо разок копіювати,то норм. Якщо ж часто збираєтесь переносити інформацію,то то купіть швидкісну флешку.
- Переваги:
- Ціна,об'єм пам'яті
- Недоліки:
- Швидкість запису
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Smartis
Флешка повний хлам, з телефоном по type c працює дуже криво, часто вимикається вмикається, швидкість мінімальна, 8 хвилин копіює 3 фотки. Користуюсь норм флешкою та перехідником, все ок. (Щоб не нарікали на налаштування телефону)
- Переваги:
- Недоліки:
- Повільна, глючить, такий собі конструктив, все шатається...
- Сергій
Також до цього всього, файли які на неї були переміщені, всі тепер биті.
- Андрій Н***
Підкажіть будь ласка, як повернути цей г***о, якщо я отримав у пункті видачі розетка і пакунок на місці викинув? Можу до них звернутися?
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Дана флешка ужасної якості. Неможливо нормально користуватися з ними, швидкість записі і читання дуже коливається, інколи взагалі призупиняється і все.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість товару. Дешева китайська х***я.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Уже пользуюсь!
- Переваги:
- 3 разъема
- Протопопов Т***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Гарна та практична флешка.
Одразу видна як на ПК так і на телефоні.
Швидкість перекидання інформації прийнятна.- Переваги:
- Ціна, швидкість, якість
- Дарья Р***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Чудова флешка, для смартфона і ноута те що треба.
- Переваги:
- Зручна, швидка
- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Флешкою задоволений, ціна відповідає якості. Відповідальний продавець, швидка доставка. Рекомендую.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Smartis
Чудова флешка за свої гроші, Аналоги коштують відчутно дорожче. Швидкість нормальна. В цілому - задоволений! Рекомендую!
- Переваги:
- Невисока ціна
- Недоліки:
- За таку ціну недоліків не має
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Smartis
З флешкою постійні проблеми. То не можна створити папку на ній, то не копіюється нічого, то довго відкривається, то не видаляється... то видає помилку при підключенні, що є проблема з флеш диском. Зависає постійно. Через флешку і весь провідник зависає. Я ще такого не бачила, якщо чесно. Вже шкодую, що взяла аж 2 штуки. Це просто жах. Гарна, але не працює як належить.
- Переваги:
- Гарний вигляд. Перехідники для зчитування з різних пристроїв.
- Недоліки:
- Не працює як належить.