- НінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 34.5. Колір корпусу: Light Gold. Колір ремінця: Light Sand
Купувала на заміну ксіомі мібенд. Дивилась огляди, читала відгуки. Остаточним аргументом для купівлі стало те що гармін не працює в росіїї. Смарт годинник треба був для вимірювання кроків, та відстежування фаз сну. З останнім у нього виявились серйозні проблеми. На той час я страждала від безсоння і мені було важливо відстежувати хоча б ті години які я спала. Але годинник бадьоро рахував мені 7-8 годин сну з глабокими фазами по 2-3 години. Суцільне розчарування з приводу його точності. Кроки міряє точно, але з цим може впоратись і значно дешевший девайс. Тому цей годиник для мене просто стильний аксесуар, і трошки крокомір.
- Переваги:
- Красивий
- Недоліки:
- Сумнівні результати вимірювання
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 34.5. Колір корпусу: Light Gold. Колір ремінця: Light Sand
Дуже класний годинник для дівчат. Легкий, стильний. 4-5 днів тримає заряд, хоч і багато функціоналу увімкнено. Всі сповіщення відображає коректно. У моєму попередньому смарт-годиннику не було безконтактної оплати. Тому те, що вона відсутня тут, мене не бентежить, але для когось це може бути суттєвим недоліком. Покупкою повністю задоволена.
- Переваги:
- Довго тримає заряд
- Недоліки:
- Відсутність безконтактної оплати
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 34.5. Колір корпусу: Violet. Колір ремінця: Violet
Ну гармін це класеа річ. Считуютт все за здоровьям слідкувати прсто бомба. Трошки знань і ви можете за допомогою ії контролбвати стан здоровья і бачити в отчетах де ваш косяк. Де недоспали не доїли і так даліє. Крутий девайс. І якісний. Якщо кісень не міряти 5 днів тримає заряд!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 34.5. Колір корпусу: Rose. Колір ремінця: Rose
Дружині сподобались, гарно виглядають на руці
- Переваги:
- Ціна та автономність
- Недоліки:
- Немає гармін пей та не працює з ГармінIQ для завантаження додатків чи циферблатів