Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Гамак підвісний двомісний мексиканський з планкою міцною основою з товстої смугастої тканини з кріпленнями для дітей та дорослих 180х150 см Kayfovo HR1

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Загалом хороший та якісний гамака, а немає інструкції, рекомендацій по догляду чи бірки з інформацією про виробника. Просто гамак без опізнаваючих знаків

Переваги:
    Приємна тканина, хоча очікувалось з таким складом гірше
    Недоліки:
    Тканина дещо тендітна, сподіваємось хоч одного витримає. Заявлених в описі планок по 90 см немає, є стандартно 40-45 см чи це потібно було поділити на 2? Не вводьте покупців в оману!
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Ігор Б***

Дуже задоволений,2-ох витримує

• Роксолана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Гамак чудовий,діти в захваті,якість супердоставка швидка, все

Переваги:
    Якісь супер,швидка доставка

• Наталя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Швидко відправили, гарна якість, рекомендую!

• Татьяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Дякуємо щиро за якісне обслуговування, швидку доставку та чудовий гамак - міцний, гарний та красивий! Дуже комфортно в ноьому знаходитись. Дякуємо за приємне відношення та турботу про клієнтів! Обов'язково будемо замовляти у вас іще!

Переваги:
    Міцний, гарний і комфортний

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Добрий гамак. Перед ним був гамак з плотнішого матеріалу, але цей також зручний і комфортний.

• Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Гамак отримали. Хороший . Дякуємо велике.

• евгений я***

Товар в наявності
    Швидко доставили
    Нарікань немає

• В'ячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Гамак розчарував Заявлених 2 метри полотна немає, якщо враховувати шнурки і дерев'яні перекладини по краях то може буде. Нитки на гамаку, які йдуть від полотна до планки і далі до петлі на яку вішати гамак, уже торочатьс, розв'язуються і стирчать. Не очікувала що такий товар може бути на Розетці.
    Скільки раз замовляли товар на Розетці завжди був якісним і швидко приходив.
    А тут ішов 6 днів та ще й таке розчарування.

Дякуємо за відгук!
      Загальний розмір 200×150 см вказаний із урахуванням шнурів і планок — це стандартна практика для підвісних гамаків. Розміри полотна трохи менші, що відповідає конструкції.
      Щодо ниток — перепрошуємо за можливий виробничий дефект. Якщо гамак справді має пошкодження — зверніться, будь ласка, до нас, ми все вирішимо.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Гамак хороший, сумки для зберігання в комплекті не було

• Черноморченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Очень приятный магазин и суперские обслуживание. Были недочёты с товаром на почте, написал в поддержку выслали новый комплект без задержек. Всем доволен большое спасибо. Однозначно что товар стоит своих денег так как в продавце можно быть уверенным и вы точно получите свои эмоции

Переваги:
    Качественный материал
    • Продавець  Lemeshop

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Гамак сподобався, тканина м'яка, приємна, є захист від перевертання, все є в комплекті

Переваги:
    Чудовий гамак, широкий, дуже вмісткий
    • Продавець  Lemeshop

• Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Все добре. Діти задоволенні...)))

• Анна Л***

Задоволена на всі 100!

Переваги:
    Приємно вражена,гамак прийшов у коробці,всі комплектуючі ,тканина чудова,яскравий і зручний.
    • Продавець  Lemeshop

• Василь С***

Дуже гарний гамак.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Чудовий гамак.Купували на подарунок, дитині сподобався

• Віолетта М***

Товар прийшов швидко
    Повністю відповідає опису
    Сумка та канатик був у комплекті
    Якість супер, двох осіб ( нас з чоловіком ) легко витримує.
    Тепер незамінний аксесуар у подорожах

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Lemeshop

• Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Товар прийшов без сумки для зберігання!
    Консультант на Розетці не дозволив розгорнути гамак (мала надію що він в середині) проте чуда не сталось!
    Тепер зберігання даного товару є незручним, хоча на фото і в описі вказано що в комплектацію входить чохол

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності. Якщо в описі товару зазначено наявність чохла, але він відсутній у комплекті — це наш недолік, і ми готові його виправити. Просимо звернутися до нас через повідомлення або сервіс підтримки — ми оперативно вирішимо ситуацію: надішлемо відсутній елемент або запропонуємо інший варіант компенсації. Дякуємо, що повідомили — ваш відгук допоможе покращити контроль комплектації та сервіс.

• Василь П***

Гамак отримали, все добре. Єдине що довжина тканини десь 180 см А не 2 метра

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Дякуємо за гамак, все чудово, дитина у захваті, батьки теж.

Переваги:
    Широкий, зручно у ньому
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Гарний гамак за свої кошти!

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Гарний міцний гамак, дуже зручний

Переваги:
    Якість тканини
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

На вигляд міцний і якісний. Досвід користування 3 дні.

Переваги:
    Швидко зв'язались. Швидко відправили.
    Недоліки:
    Не було кольору такого як я хотів в наявності.
    • Продавець  Lemeshop

• Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Гамак испытали, очень понравился, качественный, без деффектов, много места, яркий, покупкой довольны на все 100%

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Руслан З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

В загальному хороший гамак який відповідає своїй вартості та може бути для двох осіб.

Переваги:
    Гнучкий та практичний
    Недоліки:
    Хотілось б довшу планку
    • Продавець  Lemeshop

• Марк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Випробування на міцність та якість гамак пройшов на відмінно! Всі гості були у захваті! Рекомендуємо до покупки)

• Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Якісна тканина, міцні кріплення. Дуже раді покупці.

• Марк Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Зручний і якісний. Все як і повинно бути.

• Вікторія Г***

Дякую. Гамак сподобався.

• Анатолий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Хороший гамак за хорошу ціну.

• Лілія Г***

Рекомендую. Якість супер!

• Христина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Крутий гамак. Зручний, 2 дорослих витримує!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Решили взять на летний сезон. Спасибо, качество супер!

• Саша Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Купив на подарунок. Все сподобалось. Щиро вдячні!

• Лиза К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Удобный гамак. Установили дома на террасе, очень довольны!

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Різнобарвний

Отличное качество обслуживания. Сам гамак прочный и размер соответствующий!