Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кухонні штори VR-Textil № 017к комбіновані з підв'язками блакитний з рожевим 265х170 см (50-237)

Оцінка користувачів 4.52/5
  • Відгуки про товар продавця Lan.Tex
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lan.Tex. Колір: Венге з білим

Чудовий комплект на кухню за такі гроші. Легко регулюється ширина, зручні зав'язки. Легкі і гарні. Дякую!

Переваги:
    Швидко зв'язались, товар в наявності, відправили в той же день
  • Ганна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lan.Tex. Колір: Сірий

Чудова штора за такі кошти.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lan.Tex. Колір: Кавовий з коричневим

Гарні, гарно пошиті, все так як і планувала!

Переваги:
    Цена, зовнішній вигляд
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lan.Tex. Колір: Жовто-білий

Отличный товар. Очень быстро пошили, отправили. Не ожидала, что будет такая красивая тюль. Спасибо большое.

Переваги:
    Быстро и качественно
  • Романюта С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lan.Tex. Колір: Кавовий з бежевим

Большое спасибо товар пришёл вовремя быстро качественный осталась очень довольна рекомендую буду заказывать ещё.

Переваги:
    Быстрая доставка доступная цена
    Недоліки:
    Недостатков не увидела
  • Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Сірий з рожевим

Дешева, але ну серйозно не зробити нормальну тісьму? Просто жах, буду перешивати, ціна перешиву як пів штори, не рекомендую.

Переваги:
    Колір відповідає фото і все
    Недоліки:
    Тісьма нітки одразу витянулись

Вітаємо! Нитки на тасьмі призначенні для того, щоб стягнути тасьму, і сформувати складки.
      На тасьмі є білі полоски з тканини, які призначенні для того, щоб чіпляти крючки.

• Григорий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Венге з бежевим

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Кремовий з коричневим

Дякую, фіранка дуже класна

Переваги:
    Колір, плотність, ціна, добре підшита
    Недоліки:
    Недоліків нема
  • Анастасія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Молочний із зеленим

Дуже гарні штори,матеріал достойний,шви добре шиті.Рекомендую продавця.

Переваги:
    Все супер
  • Оля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Світло-сірий із білим

Всё очень понравилось

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Білий з графітовим

Гарно тюль, але на підхваті зразу відірвалася петля.

Недоліки:
    Швидко відірвалася петля
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Жовтогарячий з чорним

Расцветка супер, очень понравилось сочетание этих цветов

Переваги:
    Недорого,уже готовые смоентой
    Недоліки:
    Качество строчки
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Жовтий з салатовим

Тюль классная

Переваги:
    Качество хорошее , скидка.
    Недоліки:
    Криво прострочены края торчат нитки.
  • Политун С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Коралово-бежевий

Штори гарні.

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Коралово-бежевий

Идеальная штора для кухни:хорошего качества и хорошо пошита.

• Станіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Кавовий з коричневим

Замовив на кухню ,мені сподобалися рекомендую.

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Коричнево-бежевий

Прислали совсем другой цвет и фасон. Ткань очень плохого качества. Расстроена за потраченное время.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Біло-рожевий

Будьте осторожны в выборе. Эти шторы нельзя вернуть. Ткань дешёвый тюль на небольшое окно. Очень своеобразный фасон штор

Переваги:
    Симпатичные
    Недоліки:
    Не подошли, а вернуть нельзя
  • Максим

Мне всё нравится. Погладил и повесил.

Переваги:
    Всё нормально.
    Недоліки:
    Недостатков нет.
  • Ольга Г***

Замовила штору,то хочу сказати що замовлення прийшло вчасно,а штора гарна,все як на фото ,тілько сірий колір не такий насичений як на фото,тому із за цього ставлю 4.А так в цілому задоволена

• Nina D***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Білий з коричневим

Очень понравились шторы) Спасибо большое❤

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Жовтий з салатовим

Все відповідає опису та фото, розміри та колір, відмінно підходить на кухонне вікно.

Переваги:
    Колір, якість
  • Елена С***

Для своє ціни ідеальний варіант.

Переваги:
    Недоліки:
    Не маю
  • Ирина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Червоний з білим

комплект гарний. Але колір більш бордовий, а ні червоний.

• Юрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Колір: Бірюзовий з білим

Вообще непонятно что!!!!

Доброго дня. Для того, щоб комплект мав відповідний вигляд, як на фото, потрібно стягнути тасьму.

• Виталина З***

Шторы превзошли все наши ожидания. Они такие нежные и воздушные, просто супер!!!! Очень сильно довольна заказом, всё пришло в отличном состоянии! Спасибо вам огромное. Также шторы полностью соответствует фотографиям сайта.

Переваги:
    Красивые и уютные

Дякуємо за Ваш відгук!