Відгуки покупців про Флеш карта microSDHC Mibrand MICDHU3/32GB-A 32GB class10 + adapter
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: KiloBOX. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Працює!
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Не покупайте! Потеряете данные и нервы.
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Сдохла через несколько месяцев.
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все ок, сын доволен)
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку товару!
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Карта пам'яті дуже погана. Пропрацювала 4 місяці, в потім вибило і почало запрошувати щоб її отформатірували. Не раджу купувати. Всі дані які на ній були не змогла дістати.((((
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Швидко перестала працювати
Представник постачальникаДобрий день, Марино! Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро шкода, що карта перестала працювати і Ви втратили дані. Зверніться, будь ласка, до магазину для обміну/повернення товару за гарантією.
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Купляв ще в липні, і телефон наче частково її не бачить. Не зрозуміло як зробити так щоб можна було що завгодно на ній зберігати. Тобто купив, однако нічого вона не робить і я не можу на ній так просто все зберігати
- Переваги:
- Оперативна доставка
- Недоліки:
- Не можу зберігати на ній різне
Представник постачальникаДобрий день, Михайле! Дякуємо Вам за відгук. Зверніться, будь ласка, до магазину для сервісного обслуговування за гарантією.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все добре
Представник постачальникаДобрий день, Андрію! Вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все працює, поки що як мінімум
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Вадиме! Вдячні Вам за відгук!
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Замовив 2 шт. В камеру відеонагляду, після встановлення памʼяь впала до 1.8гб, і не працює коректно
- Недоліки:
- Не працює
- Андрій К***
а звертались у ремонт?
Представник постачальникаДобрий день, Вадиме! Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки посиланнядля вирішення даної проблеми.
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Нівякому разі не купуйте
Місткість карточки 1.86 гігабайта
Карточка для одноразової памʼяті
Її неможливо почистити або відформатувати- Недоліки:
- Не форматується і місткість 1.86гігабайта
Представник постачальникаДобрий день, Максиме! Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки посиланнядля вирішення даної проблеми та повернення/обміну товару по гарантії.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
На 8-й день телефон перестав бачити цю флешку, довелось повернуть стару на 32гб
Mibrand це перша і остання купівля- Переваги:
- Не висока ціна
- Недоліки:
- Працює один тиждень
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Пропрацювала годин 20 - запис та потім читання відео і хутко вмерла. Не впізнається ніякими девайсами.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Швидко вмерла
- Юрій М***
Кумедно що карта вмерла на 15 день після покупки.
Представник постачальникаДобрий день, Юрію! Дякуємо, що обираєте Mibrand!
Дуже прикро, що Вам довелося отримати негативний досвід від користування нашим продуктом.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Карта попрацювала 2 години в камері. І перестала. На комп'ютері теж не відкривається.
- Переваги:
- Сервіс Розетки
- Недоліки:
- Брак
- Тарас С***
Ви ж маєте право повернути її протягом 14 днів з моменту покупки.
- Олександр
Карту повернув, кошти повернули швидко
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо, що обираєте Mibrand!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Прекрасна флеш карта за свою ціну, швидкість на запис 18-20мб/с, а читання не засікав, але спокійно дивився 4к фільм
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалось!
- Алина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Купила карту для камери відеоспостереження , записує 1-2 години, далі камера пише, що карту пам'яті не знайдено. Форматую в комп'ютері повільним режимом, і знову 1-2 години працює і теж повідомлення
- Недоліки:
- Не працює
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДобрий день, Володимире! Вдячні Вам за відгук та високу оцінку нашого продукту! Бажаємо приємного використання!
- Антон Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все супер, все работает
Представник постачальникаДобрий день, Антоне! Вдячні Вам за відгук! Раді, що Вам все сподобалось!
- Петр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
10 з 10
Представник постачальникаДобрий день, Петре! Вдячні Вам за відгук та високу оцінку!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Отличная карта. Соответствует заявленным х-кам(скорости и объем). Брал по акции,быстрая доставка .Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Высокая скорость на чтение и запись, большая емкость.
- Недоліки:
- не выявил
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре! Щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку нашого товару! Бажаємо приємного користування!
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Карта, яку я придбав, миттєво визначилася у Windows 10 як USB накопичувач. Залишок обсягу складав 117 GB, тому що контролер резервує деякий обсяг пам'яті для системних потреб. Я переформатував картку, щоб змінити мітку Тому. До речі, засобами Windows 10 вам не вдасться переформатувати картку у FAT32, тому використовуйте такий форматтер, як Rufus. Я дуже задоволений цією SD карткою. Рекомендую цей накопичувач та його продавця - крамницю Розетка, якій я чемно дякую за швидке та ефективне обслуговування клієнтів.
- Переваги:
- Доволі швидка SD карта великої ємності від тайванського виробника за приємну ціну.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Євгене! Дуже вдячні Вам за розгорнутий відгук та за додані фото! Нам цінно, що Ви обрали саме Mibrand!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Я не розумію, що коїться з «Розеткою», але за три тижні повертати двічі товар- це занадто!!! Це був останній раз, коли щось у вас замовляла!!! ЖАХ ТА СОРОМ!!!
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Не пропрацювала і добу
- Леонід М***
Виробник Mibrand,а не розетка.Щось так дивно вони роблять.
- Алена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Доброго дня карта пам'яті не читає ні один гаджет.Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Діана Д***
А гаджети 10клас підтримують?
Представник постачальникаДобрий день, Алена! Дякуємо, що обираєте Mibrand!
Дуже прикро, що Вам довелося отримати негативний досвід користування нашим продуктом.
Зверніться, будь ласка, в магазин для повернення або обміну товару по гарантії.
- ВОЛОДИМИР М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Розетка через 10 днів після сервісної експертизи вирішила повернути мені кошти за товар у розмірі 289 гривень.Дякую звісно, проте я вважаю, що Розетка витратила мій час, поставила товар неналежної якості і збирається не повертати мені кошти за доставку. Це обурює! Це вина вашого магазину, тому я вимааю повернути мені всі кошти враховуючи доставку!
- Переваги:
- Недоліки:
- Витрата часу
- Иван
Так в законе и написано, в статье 12 вроде бы. Что возврат по доставке лежит на магазине.
- Торопов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Пока работает
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та за те, що обрали Mibrand!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все добре, працює.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Ірино! Щиро вдячні Вам за відгук!
- ВОЛОДИМИР М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Карта перестала працювати на наступний день, звернувся у підтримку, чекаю відповідь
- Переваги:
- Не помітив
- Недоліки:
- Не працює
- Євгеній Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Швидкість запису максимум 28мб/с, майте на увазі кому це важливо. В цілому за свої гроші, норм.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що не виявлені
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Хорошая, не тормозит
Представник постачальникаВітаємо, Марино! Дякуємо Вам за відгук!
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
гарна карта, але при переписуванні відео , якщо в назві відео є графічні символи і виникає помилка, то їх треба відалити з назви і все пишеться нормально (сподіваюсь, комусь це допоможе)
- Переваги:
- гарна картка, брала для телефону, правцює для відео, швидка
- Недоліки:
- є цікава особливість: при скачуванні відео з компьютеру, якщо в назві відео є графічні смайлики (квіточка, сердечко, інші зображенная), то видає помилку, але якщо їх видалити, то все чудово записується
Представник постачальникаДобрий день, Катерино! Дякуємо Вам за відгук! Цінуємо, що обираєте Mibrand і ділитеся своїми враженнями від користування аксесуаром.
- Євген М***
Це не цікава особливість, а вимога файлової системи! В іменах файлів заборонені позначки типу ; : < > ! ? тощо
- Гаврилюк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Пока что работает, посмотрим, на сколько хватит.
- Переваги:
- U3, хватает для записи видео с двух регистраторов (2592х1944 и 1920x1080)
- Недоліки:
- Время покажет, пока не обнаружено
Представник постачальникаДобрий день, Павле! Вдячні за відгук і що обираєте Mibrand. Бажаємо гарного дня та мирного неба!
- Мирошниченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Отличная карта памяти
- Переваги:
- Скорость соответствует заявленной в тех характеристиках, сбоев не наблюдается
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Андрію! Вдячні Вам за позитивний відгук та за те, що обираєте Mibrand!
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Хорошая карта. После форматирования 125 гб.
- Переваги:
- За свои деньги хорошая карта
- Недоліки:
- Не выявлено
Представник постачальникаДобрий день, Віталію! Дякуємо Вам за відгук! Цінуємо, що обираєте Mibrand.
- Ольга О***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Купувала не тут. Не читає, а коли знаходить і копіюю на неї дані, то в мить пише, що карту треба форматувати
- Переваги:
- відсутні
- Недоліки:
- вся карта