- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Розмір: 40x60
Дякую
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Така собі подушка, за півроку збилась. На ній навіть немає блискавки щоб просто замінити наповнювач, прийдеться розпорувати.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Втратила форму через півроку. Не знаю, багато це чи мало для такого типу наповнювача. Не пралася
- Переваги:
- перші три місяці була супер, потім почала помаленьку збиватися
- Недоліки:
- очікував довшого тримання форми
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Як на мене, то занадто жорстка, начебто резинова.
За тиждень кристування, так і не звик до неї- Переваги:
- Ціна по акції.
- Недоліки:
- Занадто пружна
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Щодо переваг/недоліків ще незнаю (щойно взяв) , але щодо гігієни вже є питання . Чи це пакування на заводі , чи хтось грався на складах . З трьох подушок дві помацані . Позвільняйте русню будь ласка . Або навчить руки мити. Дякую за увагу .
- Валерій
Пройшло півроку . Подушки бомба . Тримають форму . Комків нема . Трошки зменшились в об'ємі але при розмірах стартових стало тільки краще . Шія не болить . Коротше кажучі :раджу .
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Сподіваємость що задоволення від використання подушки переважило перщочергове не дуже позитивне враження.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подивлюся в процесі експлуатації, чи не зібются в комки як більшість дешевших брендів.
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи дорогі
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Через 4 месяца использования оставлю отзыв - подушки плохие (это чтоб мягко сказать). Вначале нарадоваться не могли - удобные и плотные. Сейчас сбились непонятными колтунами и хорошенько так просели, спишь как на одной наволочке, а наполнитель весь по бокам скомканый. Причем потрусить и взбить не помогает. Буду искать что то другое.
- Переваги:
- В начале использования норм.
- Недоліки:
- Плюсов ровно на 3-4 месяца - дальше хоть выкинь. Не годяться даже чтоб "на дачу отвезти".
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Фото прилагается...
- Переваги:
- Удобная,высокая,средней жёсткости,спать думаю будет одно удовольствие)
- Недоліки:
- Пришла с небольшим дефектом в виде дырочки,что очень неприятно(
- Карамаврова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Получили очень быстро. Подушка набитая очень хорошо. Для тех кто любитель твердый подушек, это именно то что надо. Мы очень довольны.
- Переваги:
- Хорошо набита, ровный швы.
- Недоліки:
- Пока нет ни каких, нас все устроило.
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Очень понравилась подушка, плотная, удобно спать
- Переваги:
- Плотная, упругая, держит форму
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
первый день было непривычно (высоковато) но на второй день уже заснул как младенец. очень комфортно.
- Переваги:
- цена, качество
- Недоліки:
- не обнаружил
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Задоволена обраним товаром, засипаю швидко, часто пикою в подушку, не здувається, тримає форму, шию не ломить! Рекомендую!)
- Переваги:
- Нова, затишна, в міру щільна
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Качественный товар, но высоковата.
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Отличные подушки. Спишь и спать хочется.
- Переваги:
- Хорошее качество, без запаха.
- Вера Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
- Обуховський О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Класна.
Спочатку була високувата і, відповідно, трохи тверденька. Але після прання, стала "тим що треба"- Переваги:
- Виконує свою роботу на 100%
Представник постачальникаДоброго дня Олександр. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Дуже класно подушка велика, не м'яка і не тверда якраз така як треба.
- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хороша подушка в міру тверда, думаю не зіб'ється швидко.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка.
- наталья м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Гарна подушка, добре тримає форму
- Переваги:
- недорого , упруга
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Маринка Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Классная подушка, мягкая, лёгкая, не сбивается
- Lilija D***
Как камень((
- Шершень М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
гарно тримає форму, добре переться.
- Переваги:
- чудова
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка. Достаточно высокая и твёрдая.
- ПолищукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер, за такие деньги даже не ожидал подобного, средняя жесткость.
- Переваги:
- отличная
- Недоліки:
- нету
- Кондитерова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка. Не сбивается как перьевая. Нравится что она ни твердая, ни мягкая. Как раз то что мне нужно.
- Гость
скажите пожалуйста, а она с кантом по краям? если да, то какого цвета кант?
- Любовь
С голубым кантом
- Марина
А какая высота подушки?
- Юлія М***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Купувала дитині 3 роки тому. Чудова подушка. Гарна якість. Помірно жорстка. Зручно спати як дитині з 3х років, так і дорослому. Кілька разів прала в машинці. Результат - як нова. Супер. Рекомендую. А ціна надзвичайно низька для такої високої якості.
- Переваги:
- Зручна
Помірно жорстка
Успішно витримала машинне прання
За 3 роки не змінила свої характеристики
Не збилась
Не розслоївся на шматки наповнювач - Недоліки:
- Вячеслав Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка довольно большая 70х70 см. Средней плотности, для меня это отличный вариант. Спать очень приятно, и на ощупь нравится. Я периодически переворачиваю подушку, чтобы равномерно было.
- Переваги:
- хорошие сны
- Недоліки:
- Пока не выявил.
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Пользуемся 6 мес, неоднократно стирали. Подушка не потеряла форму, чехол не покрылся катышками. Внутри наполнитель в виде шариков, это я не сразу поняла, но в итоге благодаря этому, можно придать форму разровнять. По началу была действительно жестковата, а сейчас отлично!
- Переваги:
- Не сбивается комками, легко стирать
- Игорь Р***Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Твердоватая,болит голова.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет замка