- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Додатковий плюс неочікувано коробка. І реклама і захист від пошкоджень
- Переваги:
- Та нормальний корм. Собака породи Уманська сторожова їсть залюбки.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Доброго ранку, дякую Розетка за надану можливість в купівлі якісного корму преміум класу для собак у вигляді додаткової знижки 200 бонусних балів на діючу акцію 1=2.,Маємо дві дорослі собаки (дворові) середніх розмірів та ще вуличних підгодовуємо,так що два мішки по 5кг.,зовсім не зайві,та й ще за таку ціну 414грн.,доставка безкоштовна на пункті видачі,привезли навіть на день раніше, замовлення приїхало ціле і без ушкодження, термін придатності до 2024р.,
- Переваги:
- Якісний корм за подарункову ціну 414грн.,за 10кг.,
- Елена К***
Не могу найти такую акцию, о которой Вы пишите. Сейчас цена пачки 5кг=608 грн, хотя бонусы ещё можно сегодня использовать
- Ольга З***
Така акція була в листопаді,буквально декілька днів,а бонуси були надіслани спеціально на корм можна було використати,ну я і скористалась такою нагодою,мало того що купуєш два мішка за ціною одного то ще й 200бонусів на корм списала,шкодую що мало замовила.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Заказую вже вдруге.Моя кокерша Баффі ,їсть з задоволенням .Алергії немає.Рекомендую
- Переваги:
- Ціна та якість
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Удобная упаковка!
- Переваги:
- Хорошая акция!
- Недоліки:
- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Собаки хрумтіли з задоволенням
- Переваги:
- Форма, нормальний запах
- Недоліки:
- Не знайшла
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Купую цей корм і саме у цього продавця не вперше , собака-спаниель дуже добре їсть , почувається добре , висновки роблю із зовнішнього вигляду самого собаки і "стільця" собаки , скажу більше , кішка відмовилася від котячого корму хорошого ТМ і їсть тільки цей.
- Переваги:
- За невеликі гроші , пристойний товар
- Недоліки:
- поки не виявив.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Такса ,10 років, вже другий рік на цьому кормі ,їсть з задоволенням і проблем зі шлунком немає (раніше були дуже часто)
Дякую за швидку доставку,пізно ввечері замовила, наступного дня в обід отримала))) - Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Гарний корм
- Лущий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
все ок.
- Переваги:
- нямаємо із задоволенням
- Недоліки:
- не знайшли
- ИнгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Корм вкусный. Девчёнки лопают с удовольствием.
- Кристина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм, идеально подходит для нашего случая.
У собаки мочекаменная болезни. 1 месяца нужно есть корм Роял для лечения камней, 3 месяца корм для стерильных.- Переваги:
- Профилактика мочекаменной болезни
- Недоліки:
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Дякую!Я вам дуже вдячна.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Всё хорошо
Всё хорошо,быстрая отправка, спасибо большое.
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Гарний корм
- Переваги:
- Собака з'їздає добре
- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм. Собака ест.
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Коти їдять з задоволенням
Представник брендуДобрий день. Не рекомендуємо давати собачий корм котам, адже у різних тварин різні потреби, і раціони розробляються згідно з ними.
- Світлана
Ого...))))) собачий корм називають... Ото гіганти))))
- Петро Ш***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм
- Мовчан О***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Все супер. Дуже дякую
- Переваги:
- Все ок
- Валентина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
В нас ротвейлер та пудель тому зрочно що цей корм підходить як для середніх так і для великих порід. Ціна приємлема, якість хороша.
- Переваги:
- Універсальний
- Недоліки:
- Не побачила
- Ксенія Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Дуже полюбляє наш Бренд поїсти, може декілька порцій за раз схрумтіти. І все було непогано, поки вагу не почав набирати. Добре що ми швидко зорієнтувалися та перейшли на цей корм. Контроль ваги, як і зазначено, працює, саме харчування смачне та мені здається що пес навіть почав швидше наїдатися. Супер!
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Недоліки:
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Гарний корм. Собака їсть з задоволенням
- Серафіна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Приємно коли є можливість в наш час отримати гарний та якісний продукт, в якому можна бути впевненою на всі 100% за таку незначні ціну. Думала що гарний корм буде коштувати неприємно багато грошей, але цей мене вразив. Купую вже близько декількох місяців і жодного разу не траплялось нічого поганого, що свідчить про повну відсутність недоліків. Дякую Вам!
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Недоліки:
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм. Бигл точит на ура
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Ганна М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Ніколи б і не подумала що корм може мати настільки великий вміст індички, ніби чисте м'ясо даю своїй малечі!Смак дійсно їм подобається і жоден із моїх чотирьох песиків не скаржиться . Беру на кожен день, тому що якістісний продукт за таку приємну ціну не може залишити мене байдужим!
- Переваги:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Недоліки:
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Собаки їдять з задоволенням
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Все добре
- Ганна М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Почали брати саме для контролю ваги, і як висновок собака дійсно схудла завдяки цьому корму. Працює добре - безперечно рекомендуємо!
- Переваги:
- Працює для схуднення
- Серафіна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Мій барон не на шутку велика та активна собара, яка завжди має за рахунок фізичної активності кудись виплескувати свою енергію. А для підтримки сил нам дуже важливо, щоб корм яким ми користуємося мав все необхідне для здоров'я та насичував мою собаку важливими мінералами та вітамінами, і допомагав контролювати вагу, адже він їсть ну дуууже багато. Як ви могли вже зрозуміти, все це ми і знайшли в цьому кормі. Користуємося довго, жалоб ніяких!
- Переваги:
- Дуже ситний та корисний
- Недоліки:
- Эдуард В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Гарний корм з категорії не дорого
- Переваги:
- Пес полюбив
- Ганна М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
- Переваги:
- Відмінний варіант для схуднення
- Василь О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Відмінний корм який контролює вагу не тільки на упаковці, та й насправді. З самого дитинства в нашого песика була одна велика проблема - зайва вага і чим доросліше він становився, тим сильніше була помітна ця негода...В пошуках дійсно якісного харчування, яке б дійсно допомогло нам контролювати вагу, ми перепробували безліч варіантів кормів, добавок і тому подібного. Щось просто не працювало, щось він відмовлявся їсти через дійсно неприємний вигляд та запах. І ось нарешті ми знайшли цей корм і були дуже вражені тим, як по-перше, Генрі смакує і зрадістю їсть це харчування, а по-друге, він допоміг нам схуднути і зіраз допомагає підтримувати нормальну вагу, ми вважали що це вже неможливо, і ось ми переконалися в тому що все ж таки гарні продукти є!
- Переваги:
- Добре працює, якість топ
- Недоліки:
- Жодних
- Олексій Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
- Переваги:
- Дійсно допомагає схуднути
- Недоліки:
- Я не знайшов
- Любовь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Хорошо кушает собака
- Переваги:
- Хорош