Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сухий корм для собак зі смаком курки для всіх порід 40КГ Good Friend

Оцінка користувачів 4.36/5
на основі 71 відгук
  • Відгуки про товар продавця StarLight
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Ок

• Продавець  StarLight

• Лідія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Можливо у когось собаки дуже примхливі до якості та смаків сухих кормів, але у мене в цьому плані якось все простіше ... Тому претензій до даного товару не маю. Хороший бюджетний варіант корму. Собаки їдять. Буду і надалі його замовляти. Дякую за оперативність виконання мого замовлення.

Переваги:
    Якість. Ціна. Швидкість доставки.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ирина А***

Собакам не дуже подобається

Дякуємо за відгук. Під час переходу на новий раціон рекомендується поступово змішувати новий корм зі звичним протягом 7–10 днів, щоб улюбленець мав час адаптуватися до нового смаку та складу. Сподіваємося, що з часом корм припаде до смаку вашим хвостикам.

• Евтушенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Собаки їдять з задоволенням

• Юлия Т***

Всё хорошо.

• Наталія Д***

Моїм улюбленцям дуже сподобався

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GamaEnergy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Взял этот корм уже второй раз. Дратхаар прекрасно наминает его за обе щеки)) а вот дворовая интеллигенция (Герда Балувана) та ест немного хуже, хотя когда добавить туда немножко бульона,съедает всё за милую душу.

Переваги:
    Цена, качество.
  • Константин

Выкинул 20 кг потому как пришло тухлое воняет какой-то тырсой и пропавшеми семечками не советую !!!!!!!!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Optiwash. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Якість ціна

Переваги:
    Якість ціна
  • Людмила З***

Все добре наші такси їдять із задоволенням

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Беру не первый раз.Все супер. Дякую.

• Клавдія К***

Все супер

• Продавець  GamaEnergy

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Доставили швидко. Вівчарка їсть з задоволенням. Незнаю на скільки він корисний, з часом буде видно.

Переваги:
    Їсть з задоволенням
    Недоліки:
    Поки що не має
  • Руслан М***

Дуже хороший корм.

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

• Галина Б***

Дякую

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Беру цей корм вже третій раз, все добре, песик ситий, хазяйка довольна. Рекомендую.

• Толик Л***

Собаки (вівчарки) їдять нормально, в туалет ходять також нормально. Нарікань немає.

Переваги:
    Нормальна ціна

• Яна Д***

Собака їсть, нарікань нема

• Олександр Д***

За смак не скажу нічого,сам не пробував,а собачки їдять добре.

Переваги:
    Недоліки:
    Не знаю

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Ростислав Е***

Собака ест плохо,похудела сильно

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що улюбленець погано їсть корм і схуд. У таких випадках рекомендуємо поступово вводити новий корм у раціон, стежити за наявністю постійного доступу до чистої води та, за можливості, проконсультуватися з ветеринаром, щоб підібрати оптимальне харчування для вашої собаки.

• Тетяна З***

Доповнюю свій відгук. Корм суховатий, тому мій пес його їв без задоволення. Знайшла вихід, додаю 3-4 ст.ложки бульйону і корм з'їдається на ура.

• Тетяна З***

Зазвичай купувала інший, трохи дорожчий корм. Вирішила спробувати цей. Нормальний корм, середнього розміру. Немає сильного запаху. Не можу сказати що мій пес у захваті, але їсть. Враховуючи що він не всі корми їсть, цей підійшов. Поки не виявила ніяких відхилень у собаки. Товар гарно упакований, мішок цілий. Замовлення було швидко взято у роботу, доставка затрималась на один день. Але це не суттєво, враховуючи безкоштовну доставку на Розетку.

Переваги:
    Ціна, безкоштовна доставка на Розетку, немає сильного запаху
  • Кривоног С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Три овчарки . Есть его не хотят. Х***я а не корм.

Переваги:
    Не вижу
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Дуже гарний корм, собака задоволена!

Переваги:
    Відмінна якість
    Недоліки:
    Не має
  • Владимир Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Гарний корм. Собака їсть з задоволенням!!!

• Надежда С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Наче непоганий корм,собака їсть,але після екскременти мають зелене забарвлення.З чим це пов'язано не розумію.

Переваги:
    Ціна, швидко доставлено
  • Сергей Р***

Работает. Ест с удовольствием.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1

Не перший раз купляю. Мої друзяки їдять, коли більше або менше, в залежності від настрою і погоди. Ще ні разу не відмовлялись від цього корму.

• Светлана М***

Собаки їдять з задоволенням

Переваги:
    Смачний для улюбленців
    • Продавець  PE-LP

Щиро вдячні за відгук!

• Богдан Ф***

Нормальний корм собаки їдять інші корма цієї цінової категорії не хочуть

Щиро вдячні за відгук.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.

• Юлія В***

Отличный корм за хорошую цену , быстрая отправка

Переваги:
    Все супер

Щиро вдячні за відгук

• Мирослава М***

Щиро вдячні за відгук

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Дуже хороший магазин,беру корм не вперше,собака їсть залюбки,Дякую за швидке відправлення,Рекомендую.

Переваги:
    Швидка доставка,все влаштовує.

Щиро вдячні за відгук.
      Бажаємо вам і надалі вдалих покупок)

• Ірина І***

Хороший корм

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Невідмітила
    • Продавець  PE-LP

Вітаю.
      Щиро вдячні за відгук)

• хуторной с***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм отлічний. Ціна краща.

• Продавець  PE-LP

Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару