Відгуки покупців про Принтер етикеток SPRT SP-TL54U USB (SP-TL54U)

Оцінка користувачів 5/5
  • Ігнат К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Інтерфейси підключення: USB

Брав для друку ТТН, але вже і наліпки на консервацію дружині друкую)) Вже два роки без проблем все працює.

Переваги:
    Сподобався візуально
  • Дмитро М***

Швидка доставка. В користуванні більше 5 місяців. Без нарікань. Ще такий замовляю.

• Сергій М***

Все як і має бути. Рекомендую.

• Станіслав Я***

Якісна друкарка етикеток

• Сергій М***

Техніка для мене нова, але інфи в інеті вистачає. Все налаштував і працює. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Гарний пластик не вонючий
  • Микола

Швидка доставка. Розетці респект. Принтер для наліпок вперше брали. Підключили швидко і без проблем.

Переваги:
    Ціна, вигляд
  • Максим Л***

Раніше купували Зебру. На цьому принтері щоденно більше року відпрацювали без нарікань (малі етикетки на товар і великі для Нової плшти). Зараз ще 2шт таких взяли.

Переваги:
    Ціна. Легке налаштування. Широкий.
    Недоліки:
  • Ніна З***

Швидка доставка. Зручний і гарний дизайн та матеріали. Легке налаштування. Зі своїми задачами справляється, друкуємо по 10 годин на добу.

Переваги:
    Нормальна ціна. Гарний порівняно з іншими.
  • Олександр Х***

Норм. Довго придивлявся і дочекався гарної ціни. Налаштував легко.