- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Класна річ.
- Переваги:
- Вміщує три пустушки.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Дуже зручна річ для дурника, особливо на прогулянку
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Класний контейнер
- Переваги:
- Вмісткий
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Класний, великий контейнер, дійсно вміщується 2 соски)
- Переваги:
- Великий, зручний
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Зручний
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Чудова, яскрава, потрібна річ!! Гарно закривається (само не відкриється), дуже зручно підвісити
- Христина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Мені дуже сподобалась
- Любовь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Дуже гарний та зручний контейнер! Дякую
- Марьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Чудовий контейнер, в місткий, легко чіпляється на візочок
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Гарна річ для прогулянки, ми вчіпили на каляску і задоволені на всі 100%
- Троцька А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Хороший та великий контейнер, гарно закривається.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Гарна якість, влазе 2-3 дурника
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Здоровецька. Там схоже є п'ятий вимір)
- Переваги:
- Без запаху. Вміститься будь-яка соска. Колір яскравий
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Дуже задоволена. Пустушка не валяється де попало під час прогулянки
- Алёна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Отличный контейнер. Очень удобный, помещается 2 соски. Приятно то что открывается не легко, то что нужно. Также контейнер можно подвесить в коляске или кроватке
- Переваги:
- Влазит 2 соски, крепко закрывается
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Чудово
- Шевцова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Зручний у використанні, вміщає дві соски (у мене вони Avent)
- Недоліки:
- Не виявила
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Класна і корисна річ. Брала контейнер з пустушками надвір на прогулянку. Чисті пустушки поряд у потрібний момент.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вашій дитині!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Гарна якість. Досить великий. Можна потім використовувати для снеків
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вашій дитині.
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Контейнер супер без запаху, у мене навіть 2 пустушки вміщує, рекомендую!
- Аля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Классная и нужная вещь. Была другая, а этой ещё удобнее пользоваться. Можно открыть одной рукой, как киндер
- Переваги:
- Вместительная
- Аля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Берём уже вторую. Классная и удобная вещь
- Переваги:
- Быстро доставили в Розетку
- Недоліки:
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
дякую розетці за знижки та безкоштовну доставку
- Переваги:
- чохол якісний та зручний
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Супер, спасибо большое.
- Переваги:
- Качество очень хорошее
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Дуже класна коробочка! Зручна і міцна, вішається на візочок
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Дуже зручна, дитині подобається як іграшка
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Отлично, что можно положить соску с прищепкой
- Переваги:
- Помещается соска с прищепкой, пластмасс прочный
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Отличный контейнер! Качественно сделан, вмещает две соски, очень удобная ручка сверху, можно повесить на кроватку или коляску. Плотно закрывается, нет опаски что откроется самопроизвольно.
- Переваги:
- Качество
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Отличный, вместительный бокс
- Переваги:
- Супер бокс большой, такой не потеряется
- Недоліки:
- не нашла
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Чудовий контейнер. Дві пустушки вміщається легко, можна і третю вкласти. Для прогулянок просто клас. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, ємність, якість
- Инна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Вместительный контейнер для сосок помещается две соски.Хорошая цена.
- Переваги:
- Вместительная
- Недоліки:
- Зацепилов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Очень удобная вещь, пустышка всегда в чистоте.
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Вероніка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Здоровий чохол для пустушки, в неї і дві пустушки влізе. А так все норм, запаху в пластику нема, зручно відкривається і навіть можна повіситм на коляску, аби не шукати в сумці
- Переваги:
- Недоліки:
- Була б трохи меншою
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий з білим
Хороший контейнер для пустышки или соски
Удобный
Рекомендую- Переваги:
- Лёгкий в эксплуатации и хорошее качество
- Недоліки:
- Я думаю их не должно и быть))
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Покупкою задоволені, розетка як завжди оперативно відправила замовлення. Дуже зручно що оплату можна здійснити під час отримання безкоштовна доставка
- Переваги:
- Зручний контейнер, пустушка завжди чиста
- Недоліки:
- Не виявила
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий з жовтим
Качественный и яркий. Удобно крепится на любую ручку, пластик еластичний.
- Переваги:
- Удобный, функциональный, соски не пачкаются