Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Молочна суміш Milupa 1 600 г (5900852025495)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Світлана С***

Смачна

• Оксана Р***

Все чудово

• Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перепробовали много разных смесей не подходило был запор, перешли на milupa стул малыша наладился . Заказываем все время, очень довольна)

Переваги:
    Все устраивает
    • Анастасия Б***

Доброго дня, вибачте, а як ви разбавлять її бо мені не дуже зрозуміло. Дитина чим більша більше потрібності ж. А 1/5 маса тіла і як рахувати

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Только перешли с Нестажена, пока ничего сказать не могу. Ребенок кушает.
    А по поводу пены, любая смесь пениться если трясти бутылочку. А вот если положить полотенце на стол, и круговыми движениями мешать, то пены нет вообще. Это я скажу как мама с большим опытом

Переваги:
    Только узнаем .
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Ірина Т***

А какает нормально???? А то мы на нестожене то плохо раз в 2-3 дня
      Интересно как у вас ???
      Буду благодарна за ответ

• Ирина

Тоже интересно , мы сейчас на нестожене , запоры жуткие , хотим переходить на милупу, напишите пожалуйста как у вас со стулом все хорошо ?

• Анна Н***

Дуже задоволені

Переваги:
    Налагодився стул
  • Зоряна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна суміш. Дитина від народження з нею. Дуже добре набирає вагу.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже чудова суміш. Дитина добре ходить в туалет. Були проблеми з цим. Перейшли від нан на неї. Перепробували дуже багато сумішей. Від дорогих і до бюджетних. Нічого не підходило. А ця підійшла. Хороший склад. Хороша ціна.

Переваги:
    Склад,ціна,кількість ( є велика упаковка)
    Недоліки:
    Дуже піниться.
    • Надежда Г***

Спробуйте не колотити, а розмішувати за годинниковою стрілкою, у мене так не піниться

• Таня Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная смесь, кушаем с удовольствием

Переваги:
    Ходим в туалет отлично
    Недоліки:
    Иногда болит животик
  • Віолетта В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна суміш, малечі подобається, гарна набираємо, так що й мама рада.

• альбіна б***

Швидка доставка

Переваги:
    Дитині подобається
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная смесь. Перешли на неё с хуманы. Малыш разницы и не заметил. Только колики не так мучают теперь. Заказали 5 упаковок. Сроки хорошие.

Переваги:
    Малыш доволен.
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрый день, заказываю часто смесь, приходит быстро на точку выдачи

Переваги:
    Хорошая смесь, ребёнку подошла. Иногда на неё бывает акция.
  • Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суміш визвала у дитини алергічну реакцію. Дуже солодка.

Недоліки:
    Алергія
  • Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня, замовила суміш через пакунок малюка, досі не відправили, розумію що такий час, але ж можна було якось повідомити, мали були відправити ще 26.02. поверніть тоді кошти

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Мар'ян Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Упаковка ціла, термін придатності гарний

Переваги:
    Ціна та якість
  • Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказывала 4 упаковки, сроки замечательные. Буду ещё заказывать.

Переваги:
    Хорошие сроки
    Недоліки:
    Не нашла
  • Ирина С***

Суміш хороша

Недоліки:
    Мали відправити 10.02.2022
    Сьогодні вже 12.02.2022
    І вона ще комплектується
    І відмінити заказ не можливо!!!!
    Поки вона прийде то буде пізно
    Завжди заказую ніколи не було проблем.
    • Елена

Скорее всего статус не обновился, потому что смогли бы отменить.
      А вообще лучше написать в сапорт если еще не приехал заказ.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наша малышка не оценила:(. Хотели перейти с Опти Про, но не будем больше проводить эк перементы остаемся на первоначальной. Побочки никакой, но ела ооооочень не охотно.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Упаковка и вкус

Дякуємо за Ваше звернення.
      Прикро, що вам не сподобалась суміш Milupa.
      Варто враховувати, що організм у кожної дитини індивідуальний та має свої індивідуальні потреби, тому перед зміною суміші в першу чергу проконсультуйтесь з вашим лікарем педіатром.

Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нам не зашла. Пробовали как замену Opti pro. (Дороговато...). Нам без 3х дней 5мес. Берет бутылочку неохотно, тянет порой, порой выталкивает бутылочку. Сама смесь пенится очень и на вкус слаще Опти про. Будем искать другую замену:(

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Упаковка! Отказ ребенка от смеси.

Дякуємо за Ваше звернення.
      Прикро, що вам не сподобалась суміш Milupa.
      Варто враховувати, що організм у кожної дитини індивідуальний та має свої індивідуальні потреби, тому в першу чергу проконсультуйтесь з вашим лікарем педіатром. Хотілиб детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Представник бренду

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

• Анна И***

Самая лучшая каша !!!

суміш наша улюблена

Сроки порадували виготовлення 10 місяця 21 року придатне до 4 місяця 23 року

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суміш цілком задовільняє наші потреби, перешли на неї після нутрілона та нестожена (нас висипало від них, особливо від нестожена). Замовляю не перший раз, поки що приходили всі ціленькі, надвюсь так буде й надалі!

Переваги:
    Якість-ціна!
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша суміш, приємна ціна. Замовляла не одноразово завжди приходить швидко.

• Ганна Т***
  • Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь заказываем не впервые, так как нам она подходит

Переваги:
    Качество
  • Юлия П***

Хорошая смесь

• Анастасія В***
  • Бадальян А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Удобная расфасовка
  • Алиса А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Самая крутая смесь.Я очень довольна.Я мама с большим опытом и разными смесями.Супер качество по супер цене

Переваги:
    Соотношение цены и качества
  • Евгения Б***

Упаковано отлично, даты норм

Переваги:
    Пока пробуем
    Недоліки:
    Пока нет
  • Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дитина їсть з апетитом, гарний стул,не зригує

Переваги:
    Ціна, смак,запах
    Недоліки:
    Не помітила
  • Оля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, хорошая цена и качество в соотношении на количество
    Ребёнок кушает с рождения

Переваги:
    Качество, цена, количество
    Недоліки:
    Если болтать вспениваеться, если мешать ложечкой которая в комплекте то нормально все

Добрий день!
      Дякуємо за ваше звернення та прихильність до бренду Milupa

Піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж.
      Через кілька хвилин після приготування суміші піна осідає, а при нахилянні пляшечки піна переходить вгору, так що малюк буде пити суміш без піни.

• Алена Ф***
  • Владимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На вкус вода с металлом, по сравнению с Нутрилон не качественное

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Вкус вода с металлом, ребенок не наедается

Дякуємо за Ваше звернення.

Хотіли б більш детально розібратись у вашому питанні. Тому хочемо запропонувати Вам консультацію наших спеціалістів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

• Анжела Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ми їмо цю суміш з народження, алергії немає. Гарно запаковано.

Переваги:
    Дитині підходить
  • Христина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь ребёнку подошла. 1 бал сняла за то что , при взбалтывании образуется много пены, а у ребёнка из за пузырьков воздуха много отрыжек.

Переваги:
    Подошла ребенку
    Недоліки:
    Много пены