- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Бузковий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Якість дуже гарна,не втрачає колір і не кошлатиться!замовлятиму ще )
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Коричневий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постільний комплект сподобався .Потрібно було ще додатково дві наволочки .Все зробили та гарно все разом запакували(в коробці).Брала на подарунок,то не соромно й дарувати .
- Переваги:
- Гарна тканина та якісний пошив
- Недоліки:
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Бордовий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Супер. Мені сподобалося
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Чорний. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
очень приятная ткань для летних ночей, холодит. Не трещит и не цепляется за пятки (как тут многие говорили) мне нравится, обычно я выбираю натуральные ткани, незнаю что такое сатин но нет ощущения что синтетика. Буду еще покупать родителям, упаковка очень приятная в коробке, производство наше Украина!!!
- Переваги:
- я уже на нем сплю)))
- Недоліки:
- цена высокая))
- Гладка Н***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Синій. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарна якість.
- Продавець Lux Romans
Дякуємо за відгук та вибір ТМ Наша Швейка)
- Билоцкая О***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Смарагдовий. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Не плохое качество за такие деньги
- Переваги:
- Хороший подход к клиенту
- Недоліки:
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Смарагдовий. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарний вигляд, вчасна відправка
- Переваги:
- Приємна на дотик тканина та гарний колір
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Lux Romans
Дякуємо, Лариса, за Ваш вибір та відгук!)
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Lux Romans. Колір: Білий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Качество отличное, всей семье очень понравилось. Хотим заказать такое же для детей
- Переваги:
- Качество, цена
- Продавець Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)