- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный самокат. Полностью раскрывается после прошивки на 35 км.
- Переваги:
- Батарея, мощность, амортизаторы
- Недоліки:
- Не увидел
- Євгеній Т***
Можете порадити прогу для прошивки
- Михаил Г***
Подскажите, пожалуйста, как вы прошивали? После прошивки никакие функции не урезаются? И ещё такой вопрос: пишут, что можно настроить старт со стоячего положения, но как это сделать - непонятно? Спасибо за ответ.
- Олег К***
Европейская версия прошивается только с вмешательством в контролер. Мастера по прошивке можно найти на доске обьявлений.
- Полторацкий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокат хороший
- Переваги:
- Хороший и качественый транспорт
- Ксения Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокату уже почти год. Полностью довольна выбором. Очень мощный, на горки выезжает без проблем. Классные поворотники. Батареи хватает чтобы объехать пол Киева.
Ограничение скорости до 25км не мешает.
Единственный минус это то что он тяжеловат.- Переваги:
- Мощный, батареи хватает на долго, поворотники.
- Недоліки:
- Тяжёлый.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не рекомендую
- Олександр О***
чому?
- Валерія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вот я и пополнила ряды счастливых обладателей данного девайса. Первое впечатление - ЗВЕРЬ!
Сравнить мне не с чем, он первый, но я в восторге. Поворотники, сигнал... Это супер.
Замечаний по внешнему виду или сборке пока нет.
Надеюсь в дальнейшем более подробно смогу поделиться впечатлениями.- Иван И***
Если с первым тебе понравилось то у тебя их будет много только используй защиту иначе можешь болячку подхватить
- Валерія А***
Сегодня ровно год активного использования самоката (и зимой), пробег 1 100 км, и это без дальних расстояний (гараж, детский сад, дом, школа, магазин) выручает невероятно.
По техническим данным вопросов нет. Ранее писали что есть замечания по рулевой колонке (что-то тарахтит/стучит) -у меня замечаний нет.
Единственное что расстваивает - большой вес, но это объяснимо, мощная батарея - вот и вес.
Однозначно хороший и надёжный девайс.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
После сяоми 1s на котором я проехал 5000км просто супер, и очень комфортно, не без своих недостатков конечно но все же.
На данный момент рекомендую, через некоторое время дополню отзыв.- Переваги:
- Подвес, мощность мотора, запас хода не плохой, дизайн в живую очень эффектный, поворотники.
- Недоліки:
- Люфт руля в амортизаторе, но они все идут с этим люфтом, надеюсь он провезет меня с этим недостатком не меньше 5к км
- Anonymous
Практически все масленные амортизаторы имеют люфт,так что не переживайте это нормально для этого самоката
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Проїхав вже 1200 км, супер зручний і швидкий. Змінив регіон, щоб була доступна опція круїз контролю і 35 км на годину. Через км 800 відпів мелатевий тримач під заднім крилом, прийшлось знімати заднє крило і клети + посадив на саморіз. Не був впевнений в цій покупці, але не пожалкуівав, тому що самокат реально крутий!
- Переваги:
- Якісний, швидкий, високий
- Недоліки:
- Не надійний мелатевий тримач під заднім крилом
- Станіслав П***
Як змінити регіон?
- Бульбик
Написано ж що максимальна швидкість 25км/год. Обман?
- Полторацкий А***
У меня тоже сломался металический каркас заднего крыла,из за чего заклинило колесо металическим каркасом и оборвались провода задней фары. Пришлось менять крыло целиком, мне сказали в официальном сервисе розетки "случай не гарантийный"
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брав на заміну Xiaomi Pro 2, оскільки останній не витягував мене під горку (моя вага 115кг). В цілому повністю задоволений покупкою, якість збірки на високому рівні. Крутнув задні амортизатори двічі на софт, на хард напевно сенсу немає оскільки самокат стає значно жорсткішим.
Поворотники яскраві, в застосунку можна також включити звукову індикацію для них.
Вгору тягне гарно, наразі не було моментів щоб не витягував. Мій запас ходу в спорт режимі близько 30км. В порівнянні з Pro 2 кермо дуже комфортне, вище та ширше, після Г2 інші самокати відчуваються ніби дитячі).- Переваги:
- • Потужний мотор
• Непогана підвіска
• Комфортна висота та розмір керма
• Поворотники - Недоліки:
- • Передня підвіска має невеликий люфт (але це особливість конструкції), задня стукає на ямах
• Незручно переносити через достатню вагу та зміщений до заду центр тяжіння
- Александр В***
Кажуть що він щей зі сталі зроблений, цікаво чи не ржавіє)
- Валерий К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для тех кто говорит "та скорости 25км/ч достаточно, и так хорошо" поясню. Допустим на дороге вам надо обогнать другой самокат или велосипед. Навстречу едут также. Ну вы начинаете обгон, вам не хватает скорости, и нужно либо тормозить, либо рисковать столкнуться в лоб.
На велодорожке вдоль дороги с машинами безопасней ехать 35км/ч, меньше риск что вас догонит машина сзади.
Если начинается ливень и нужно срочно попасть домой, также выручает большая скорость. Ну и вообще вы в дороге проводите меньше времени, значит больше успеваете сделать.
Хороший самокат, амортизаторы полезно, меньше трясет. Вес минус конечно, для метро, маршруток и автобусов таскать тяжело. И больше тормозной путь.
Где-то читал что быстро садится аккумулятор при +5. Но при такой температуре сложновато долго ездить, холодно.- Михмон
Та ясно что круче и 100 валить но ,потом эти "спешники" лежат под авто..Система от дурака,не даром в Европе им ограничили до 20км.
- Дмитро М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перший день після покупки, 10км пробіг - помилка 21 і на сервіс. І це вже другий найнбот у мене в сервісі з однією і тією ж помилкою. Жахлива якість, не рекомендую продукцію Segway
- Михмон
Тоді вся продукція включно XIAOMI теж не рекомендую?Якщо саме у вас проблеми,не означае що вони у всіх...
- АндрійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Друзі, рекомендую брати через якість зборки та популярність моделі, її беруть багато людей - відповідно розвинутий ринок запчастин, у разі поломки (а вона станеться рано чи пізно на будь-якому самокаті) завжди є можливість купити деталь, бо потім буває сумно, коли через якусь деталь, якої не має - ти або втрачаєш самокат/продаєш за бесцінь, або чекаєш місяць поки приїде запчастина (хто де знайде, може і за 2 тижні).
До продавця прохання - будь ласка, тримайте акційну ціну як можна довше, щоб люди могли собі це дозволяти, бо для когось - це потенційна економія на транспорті, десь раніше можна додому приїхати, десь в переві заїхати в магазин потрібний, і не їхати туди ввечері.
Мікромобільність наразі підвищує ефективність та економить час, відповідно - енергію.
(Перед покупкою подивіться скільки важить) - Ольга В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупали не в розетке. Самокат удачный, есть конечно мелкие проблемы. Из плюсов дальность, мотор, подвеска. С последней прошивкой исправили все баги!
- Переваги:
- Мотор, дальность хода, подвеска.
- Недоліки:
- Нет.
- Давид Т***
Какая скорость и можно разогнать больше чем 25 км/ч?
- Федор Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Від'їзд в на ньому вже 230 км, їздив по полям, по селам, по шосе, по горам. Через xiaodash прошив на глобалку, тепер їде 35км на год. + круїз контроль. Падав з нього, побив коліно але самокат повністю цілий, лише фарба трошечки подерлась. В гори їде дуже добре як для кіловата, ще не було такого щоб не затягнув в гору. Гальма хоч і барабанні, але самокат добре тормозить. TCS добре працює, декілька разів врятував від падіння на піску (по піску не раджу їздити, гальма будуть забиватись). Самокат дуже потужний на тягу, розганяється швидко. Маневрений; клав його на поворотах, входив добре. Задні амортизатори гремлять, але при їзді не чути. Багато людей ще жаліються на люфт в передній вилці... та, він є, але на таких вилках це норма.
За технології відмінна оцінка; якщо вам треба безпечний, технологічний самокат, то це ідеальний вибір!
За збірку трохи не зрозуміло, сама рама добре зібрана, руль теж не хитається та не вилітає.. але задні амортизатори це щось дуже не зрозуміле ( нащо їх зробили такими я не знаю, але працюють вони добре.- Переваги:
- Надійний, сигналізація, TCS (traction control system), мобільний додаток, відносно дальній, непогана амортизація, захист від дощу, потужний мотор, добре їде в гору, поворотники, непогані гальма
- Недоліки:
- Задні амортизатори гремлять, на євро версії немає круїз-контроль, велика вага
- Маким М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Жалею о покупке, устал от стука и разобрал заднюю подвеску, инженерам незачет! Все очень плохо. От стука не извавится. Большие зазоры и слишком жестокие прокладки бьют об металл.
Люфт в передней подвески это мелочи. Да и его невозможно прошить если у вас версия Обновления 1.4.4. Скорость 25маловато.- Недоліки:
- Громкий стук задней подвески
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Накатав біля 100км. Йшов 3тій день покупки. Регіон виставив глобальний.
Всі мінуси перекривається плючами.
Обєктивна оцінка самоката 8 з 10 балів.
Недоліки вивели б самокат на максимальн крутий рівень.
В порівняні з Г30 - вартий уваги. Схож на своєрідний айфон серед андроїдів.- Переваги:
- Підвіска, ліхтарі поворотів на рулі, кліренс. Електронний гудок (добряче лякає бідолашних двірних псів)
- Недоліки:
- Відстукує задня підвіска на ямах, важко керувати однією рукою, вага, запас ходу по факту коло 30-40км. Трохи глючить софт. Непрацює сигналка коли Кат вимкнений, хотілось би ще трохи світла на тіло самоката. Неприємний дзвінок. Невистачає ручки для піднятя на сходи, не вистачає режиму аварійного миготіння як на авто, закоротке деко при розмірі стопи 30см. Незручно перемикати режим швидкостей. Після розряда до 50% їде вже 30км на годину, якщо заряд 20% то їде максимум 25км.
- Олександр В***
Болтики керма вже не тримаються. Постійно розкручувались. Піджимались і тепер різьба там просто не тримає.
Посилився люфт вилки. Були скрипи задньоі осі.
Колесо позаду в дисбалансі, при вільному обертані без ваги створює вібраціі.
Механізм складання треба час від часу підтягувати щоб кермова труба не люфтила в тому місці - Сергій
привіт. підкажіть де регіон змінються, в самій апці ?
це треба новий ак регати ? бо при регістрації було вказано що обраний регіон змінити не буде можливості.
- МихаилПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал не тут. Сам Самокат нормальный. А Вот передний Амортизатор имеет сильный Люфт из коробки, вперёд Назад. Потом после пробега -80км. Появился Люфт Влево Вправо и он сильный. Из за этого руль стучит. При езде Амортизатор передний тарохтит.
Очень Жалею о Покупке. Возил в Сервис. Выдали заключение что это нормальная работа для такой конструкции Амортизатора. Люфт Штока в Самом Амортизаторе.
Не Рекомендую к Покупке за Такие Деньги! Поддержка Seagwey Ninebot в Украине не работает. А Типа Кто по Гарантии обслуживают, сделают все что бы не менять самокат на другой или не менять запчасти.
Давно Мечтал себе их Самокат и вот после покупки сильно разочарован этим Случаем с Аморнтизатором.
Больше я Никогда не Куплю Самокат марки Seagwey Ninebot.- Пётр Г***
как вы решили проблему с амортизатором? проехал на нем -300 км, и кажется что тоже появился какой-то стук у руля
- Дмитрий С***
У меня точно такая же проблема с большим люфтом передней вилки, брал самокат почти новым с рук пробег был 94 км, суммарно самокат проедал 175 км и где то на 140 при повороте руля влево и вправо очень приличный люфт я бы даже сказал большой, это еще не все хотел колеса накачать и выяснилось, мол переднее колесо вообще не хочет брать давление, замена никеля не дала никакого результата, самокат на гаранти но от другого магазина уже сдал по гарантии если не починят я тогда не знаю что делать, сам по себе он шикарный, едет супер, по поводу задней подвески скачать что то уж совсем плохое не могу, а вот передняя это трэш полный 175 км и руль влево вправо елозит ого го, и еще ждать теперь сказали мол до месяца )
- Олексій Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вибирав між цим та eHator, ну і взяв G2. Відразу змінив регіон на глобальний і відкрилися всі функції. Максимальна швидкість 35км, заряду їсть добре. Раджу ползунок виставити на 30км, гарний компроміс. Інколи стучить задня підвіска на невеличких ямках, аморти задні 2 рази крутнув на софт(вага 70кг). Плавність супер, подобається як їздить, є можливість налаштувати прискорення режиму "Спорт", виставив там Енергозбереження і тепер їздити більш зручніше, режими не перемикаю навіть якщо треба повільно їхати бо людей багато. Був шум з переднього колеса, скоріш за все то барабан терся. Гальмуєш разок і відразу все минає, через тиждень взагалі не було випадків з шумом колеса. Гальма херові, тому поставив рекуперацію на високий рівень і дозую курком газу якщо треба зменшити швидкість, виявилося зручно) швидко звикаєш. Якщо порівнювати з таким як F2 Plus, то цей має вище кермо, кліренс більше і дозволяє менше думати про дорогу і звичайно підвіска. За неї можна пробачити всі проблеми. Був один раз перегрів, через хвилину вже можна було далі їхати, але якщо ви спокійно їздите, то може у вас такого взагалі не станеться. Важкуватий самокат, тому якщо у вас не має ліфту буде гарним фізо вам затащити нагору )) не для дівчаток вага, а так самокат супер. Доповню якщо будуть нюанси
- Переваги:
- Потужний, їде м'яко, поворотники з якими відчуваєш себе безпечніше на дорозі бо водії розуміють куди планується маневр електросамоката
- Недоліки:
- Гальма, велика вага(але з такими характеристиками вага нормальна, але скажу як недолік аби розуміли, що тягати його по ступеньках не в задоволення), звук підвіски яка стучить в моментах, гріпси тверді