- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 1 x 0.7. Основний колір: Сірий
Килим гарної якості,трохи світліше чим на основному фото.Сподобався,раджу)))
Дякуємо за відгук!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 2.7 x 1.2. Основний колір: Сірий
Замовляв коричневий, прислали світло сірий. Це п*****ь - така банальна дрібниця, відправити того кольору килим, що замовляли, при тому, що їх всього 2. І тут треба помилитися. І так кожен третій щось плутає
- Олександо Ч***
Доброго дня, даний килимовий матеріал по кольоровій гамі має комбінацію з двох кольорів - сірого та коричневого, що відображено на фото, а також прописано в назві товару.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Сірий
Лучше ожидаемого.
Дякуємо за відгук!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 1.2 x 0.8. Основний колір: Сірий
Класний коврик, набагато гарніший, ніж на фото!
Дякуємо за відгук.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 3.1 x 1.5. Основний колір: Сірий
Гарний товар. Швидко відправили. Не маркий. Запах трошки присутній не вонючий.
Купував бо чихуахуа на ламінаті слизько .- Переваги:
- Недорого і практично
- Недоліки:
- Для мене немає
- Продавець МІЙВИБІР
Дякуємо за відгук.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Сірий
Отримала товар - швидка та якісна комунікація, товар відповідає опису,наданого менеджером, оперативна доставка. Дякую.
- Переваги:
- Темний, не високий ворс, що полегшує прибирання
- Продавець МІЙВИБІР
Дякуємо за відгук.
- Влада Г***Відгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 2.6 x 1. Основний колір: Сірий
Килимок чудовий, навіть кращий ніж на фото! Гарний і приємний на дотик.
Продавці також молодці, рекомендую! Швидко зв'язались швидко прислали.
Вдячна за покупку!- Продавець МІЙВИБІР
Дякуємо за відгук.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 1.7 x 1.5. Основний колір: Сірий
Дуже задоволені швидким опрацюванням замовлення та доставкою. Килим чудово вписався в інтер'єр, якісний, сподіваємося, що довго послужить.
Дякуємо за відгук.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: МІЙВИБІР. Розміри: 3.5 x 0.8. Основний колір: Сірий
Чудовий сервіс. Гарна якість. Дякую
- Переваги:
- Чудовий сервіс