- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 27. Основний колір: Сірий
Хорошие наклейки, украшают интерьер. Я клеила на шероховатую стену без обоев, поэтому крепила на суперклей. На обоях, думаю, будут держаться отлично на своем клее.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 27. Основний колір: Сірий
Не якісний товар, це не дзеркальний декор це кружечки фольги
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 27. Основний колір: Сірий
Це знахідка,використала для декору старої мебелі після фарбування і дуже круто вийшло , дякую
- Переваги:
- Дуже класний декор
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 27. Основний колір: Золотистий
Чудовий товар
- Продавець YG&UA
Аліно, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!
- Ігор Ю***Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 27. Основний колір: Золотистий
Гарно виглядає
- Переваги:
- Легко клеїться
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець YG&UA
Ігоре, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!