Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Відгуки про товар продавця OpenPlanet
  • Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Золотий

Товар приїхав повність не робочим !

• Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Золотий

Мікрофон не вмикається, незаряджається

Недоліки:
    Неробочий
  • Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Martin

Все чудово, дякую!

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: EPOCH

Полное г
    Товар не працює !!!
    Вимикається постійно

Недоліки:
    Пластмаса погана запаяно
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FreeDay

При ввімкнені через 1хв вимикається

• Дар'я Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Микрофон пришел подертый, как бу, не включается. К тому же, заказывала золотой. Как вернуть деньги или поменять товар?

• Продавець  Шо Хош

Добрий день . Менджер з вами звязався і проконсультував по поверненю, від пошкодженого товару краще відмовлятись на пошті.в розмові ви нам повідомили що бачили пошкодження але забрали товар , таким чином ми можемо стягнути кошти з перевізника за пошкоджиння а вам вислати новий товар чи повернути кошти. Повертати товар можно лише в товарному вигляді але ми вирішели пойти вам на поступки і прийняти товар на повернення.

• ТТ
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Зломаний та ще й шнури не додали.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Шо Хош

Добий день. даний товар перевірівсі перед відправкой і був рабочий , ви можете переслати його нам на сервісний центр для перевірки. сьосовно комплектації він комплектується лише одним зарядним шнуром

• Адріана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Мікрофон прийшов в дуже знищеному стані. Жодна кнопка не виконує своїх функцій. Брався як подарунок для дитини, тому це суцільне розчарування

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Шо Хош

Добрй день Адріана. Менеджер з вами звязався в проконсультував. Хочемо зазначити що ми торгуємо новою продукцією товар перед відправкою перевіряється і замовлення яке ми вам відправили було ціле і в поному товарному вигляді. Товар треба оглядати на новій пошті тому що при перевезені його можуть пошкодити що сталося у вашому вибадку. Якщо б ви відмовились від товару на пошті ми б могли зтягнути компенсацію від перевезники .А вам би вислали новий товар. Пісяля того як покупець забирає товар з пошти повну відповідальність за товар несе Покупець.

• Продавець  Шо Хош

Також ви маєте право а саме 14 днів на обмін повернення товару у товарному вигляді і в повній комплектації. У вашому випадку ви забрали товар який ще на пошті було видно що товарного вигляду немає.Але ми цінуємо наших клієнтів і розуміємо що ситуація не приємна для вас тому вирішили піти вам на поступки і замінити товар на новий. Очікуємо на повернення від вас Гарного дня

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Забрали мікрофон з розетки, приїхали поставили на зарядку, а як виявилось він не працює. Дитина дуже засмучена.

Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам

• Євгенія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Нікому не раджу цей магазин!

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Прислали пошкоджений товар дитині.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Євгенія! Ви забрали з відділеняя товар не оглянувши його повністю, пошкодження корпусу виникло під час транспортування адже сам мікрофон працюючий. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми завжди просимо оглядати товар при отриманні!

• Сотникова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Сам мікрофон не викликає зауважень.

Продавець клієнтоорієнтовний. Рекомендую

• Валерія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Отвратительное качество. Музыка прирывается, сама ускоряется. Микрофон работает ужасно, нужно засунуть прям в рот, что бы воспроизвело голос. Купили ребенку на новый год и в итоге ребенок можно сказать остался без подарка, потому что данным товаров пользоваться невозможно.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    1.ужасное качество.
    2.ужасный звук.
    3.ужасный товар.
  • Татьяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Я очень довольна) ребенок остался довольным) все время теперь поет) спасибо большое Вам) с Новым Годом❤️❤️❤️

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Золотистий

Мікрофон прийшов взагалі не такий як зображено на сайті!!!! Брався на подарунок, тому дуже неприємно. Міняти немає коли вже... Нащо дурити людей? Сфотографуйте те, що є насправді, а не красиві картинки!!!!!

• Єгор С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Первые впечатления не самые радужные, надеюсь звучит лучше чем собран

Переваги:
    Кроме цены пока нет достоинств
    Недоліки:
    Приехал не совсем собранный
  • В'ячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Не купуйте .Мікрофон не заряджається.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Менеджер з вами зв'язався для вирішення питання. Очікуємо посилку для перевірки винекнення несправності!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Дякуємо. Дитина задоволена) співає)

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Анна! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Халахан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Поясніть як підключити мікрофон до телефону?? Телефон його просто не бачить. Та й звук не чіткий у мікрофоні. Подарунок на Миколая не вдався! За такі гроші не очікувала якогось "Вау" ефекту, але сумно, що так сталося. Попередньо мали схожий мікрофон, все було супер, чітко працював.
    А тут розчарування!!!

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Вище описані
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Вікторія! З вами вже зв'язався менеджер для уточнення інформації та вирішення питання!

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Брали на подарок. Перед первым использованием обязательно полностью заряжать, звук хороший, в меру громкий)), соседи не жалуются.

Переваги:
    Легкий, хороший звук, чехол для хранения.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Да, звучит, да, регулируется, но не совсем соответствует описанию.. В описании написано что подключается по блютузу, на фото даже должна быть кнопка переключения между ОС, а по факту ее нет.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлано! Блютуз автоматично підключається при ввімкненні мікрофону! В додатковій кнопці немає необхідності! З Вами зв'язався менеджер, щоб проконсультувати!

• Святослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Перевершив очікування. Норм мікрофон, норм колонка. Підключається до телефону, має панель керування, там ехо добавляє, наприклад.

Переваги:
    У відгуку
    Недоліки:
    Дешевий, що очікуєш не, а приходить на голову вище. Підніміть ціну
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Святослав! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Martin

моя вина що не оглянула товар у відділенні, але все ж таки це продавець безсовісний
    висновок - треба завжди оглядти товар

Переваги:
    працює і то добре
    Недоліки:
    не новий, весь подряпаний
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller

Дуже розчарована. Прийшла не повна комплектація. Дно мікрофону просто відсутнє. А це ж товар для дітей. Які запихатимуть із цікавості туди пальчики. І це при тому що і на відправнику стоїть номер не існує. Я в шоці.

Недоліки:
    Не повна комплектація
  • Оксана Н***

Мікрофон якісний.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Оксано ! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Анастасія Н***

Дуже чудовий мікрофон

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук та чудові фото. Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда JOIN POINT.

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Відгуки були хороші, повівся. А звук що є мікрофон що нема - однаковий

Переваги:
    Недоліки:
    Поганий звук, погана гучність
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Анатолій! Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Менеджер з Вами вже зв'язався, у Вас є можливість повернути товар або замінити на іншу модель. З повагою команда JOIN POINT

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Звук це жесть хрипиит страшно, почитала відгуки перед цим тож заряджала ніч і чекала чуда. Його не сталось

• Світлана К***

Подзвонили запропонували обмін на інший, дякую

• Продавець  Join Point

Доброго дня! Нам прикро, що сталась така ситуація. З Вами зв'язався менеджер для заміни за наш рахунок.

• Галина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон дуже гарний, не дуже важкий, звучить не дуже голосно, швидко підключається до телефону і можна використовувати як колонку для прослуховування музики

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Інструкція тільки англійською
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Галина! Дякуємо за коментар та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Гарна іграшка навіть для батьків)))
    тепер п’ятниця вечір починається зі слів: «село, ви скучали за артісткою?»))

• Продавець  Join Point

Доброго дня,Ольга! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Після зарядки все працює добре, рекомендую!!!

Переваги:
    Гарний вигляд.
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: EPOCH

замовляла рожевий, прийшов золотий.
    запропонували новішу модель, погодилась
    питання про колір проігнорували, але й самі не уточнювали.
    мікрофон відмінної якості, працює чудово.

Переваги:
    прийшов швидше ніж заплановано
    Недоліки:
    не той колір
  • Алена К***

Очень довольны продуктом.

Переваги:
    Цена/качество, простота управления, есть чехол.
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Продавець  Join Point

Доброго дня,Олена ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Сьогодні забрала мікрофон. Йде в чохлі, дуже гарний так на вигляд якісний. Все працює.

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  Join Point

Доброго дня,Тетяна ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Мікрофон сподобався і звучанням, і зовнішнім виглядом. Дитина у захваті.

Переваги:
    Стильний
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Світлана ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Лющмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Замовлення прийшло швидко, була надана консультація, якість товару відповідна, сервісом задоволена

Переваги:
    Професійна консультація, швидкість оформлення та доставки
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Людмила ! Дякуємо за високу оцінку та коментар! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Доброго вечора.Заказав вчора цей мікрофон, сьогодні забрав на почті.Дав дитині, щоб вона поспівала,я був дуже сильно розтроєний так як динаміки риплять.Що робити підскажіть?

Переваги:
    Недоліки:
    Риплять динаміки, візуально все гарно.
    • Продавець  Join Point

Добридень ! Товар перед відправкою перевіряється, але відправляємо не повністю заряджений .Будь ласка зарядіть повністю акумулятор, так як коли він розряджається починає рипіти .